comanel Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 sunt curios daca pot folosi acel amplificator micut (1-2w) de la marshall pe post de amp pe bune, cu iesire intr-un cabinet de 2*12 .. adica sa folosesc maresalul pe post de head.. nush cum sa explic.. fara sa ies in boxa lui... ci cu iesirea de headphones conectata la cabinet... daca nu intelegeti am sa fac o schema... chitara->gt6-> mini marshall -> cabinet Vermona 2*12 intrebarea e daca gainu de pe ala micu seamana cat-de-cat cu un gain de marshall... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Cred ca glumesti. Despre ce marshall e vorba? MS1 sau care? Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 acele amplificatoare "de buzunar".. de genu.. got guitar, will travel... care arata a stack cu head si cabinet... numai ca sunt mici.. pretul variaza pe la 2,5 3 milioane.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai_N_ Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 (edited) Cred ca despre Marshall ms-2 sau ms-4 vorbeste....sau poate un mini-amp de la fender...da sincer chestiile astea nici macar n-au iesire de cabinet....dar ma indoiesc ca ar suna in vreun fel....oricum sunt solid-state... http://www.marshallamps.com/product.asp?pr...-2%20and%20MS-4 Poate cu un power-amp atasat intre el si cabinet ar suna...dar cum am zis si mai sus nu ma astept sa fie cine stie ce.... Edited December 27, 2006 by Mihai_N_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diogrey Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 uite ca ma bag si eu ampurile astea mici de buzunar ori au la baza un lm385 ...ori un TDA7052 primul da un od (chiar dragut)al doilea un fuzz .....si eu cred ca ar fi in stare sa duca un cabinet (desi nu m-as astepta la dureri de cap) a ps ambele pot fi folosite pe post de pedale...si asa poti sa 'le furi' sunetul...eventual il poti imbunatati (daca il treci printr-un amp misto) a ps daca vrei sa te apuci de diy si sa incerci ambele ampuri zi sa-ti dau linkurile .... ca acum mie lene sa caut Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 sunt curios daca pot folosi acel amplificator micut (1-2w) de la marshall pe post de amp pe bune, cu iesire intr-un cabinet de 2*12 .. adica sa folosesc maresalul pe post de head.. nush cum sa explic.. fara sa ies in boxa lui... ci cu iesirea de headphones conectata la cabinet... daca nu intelegeti am sa fac o schema... chitara->gt6-> mini marshall -> cabinet Vermona 2*12 intrebarea e daca gainu de pe ala micu seamana cat-de-cat cu un gain de marshall... pe iesirea de casca sunt inseriate rezistoare de 100 Ohmi , deci pe iesire cu casca de 8-75 ohmi ajung milliwatii . Se poate cupla boxa externa la orice ....de pe cele doua fire ce cupleaza diful intern.Se monteaza un jack suplimentar asemanator cu cel pentru casca ( sa fie de 6mm ) , din acela care are si comutator iunglobat ( cand introduci jackul difului extern intrerupe circuitul catre diful intern).Pe aceasta iesire vei avea ( la 4 sau 8 Ohmi) semnal ptr dif. de obicei mini ampurile au de la 7 la 15W si depinde de transformatorul de retea ( cat de serios este ), si racirea integratului.In fond daca nu au si efecte aceste ampuri atuncea poti sa folosesti in locul lor magnetofon ( nefolosite la ora actuala). un mag Tesla B115 are 2 x 10W chiar prea tare ptr cantat acasa. ( pe boxe bune cu dif de chitara) , sau Rostov 102 ..2 x 25 W , suna foarte bine si calitativ.Greu de transportat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts