Dan Damian Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Cam aiurea faza cu RGC 3, nu credeti? Eu am fost cel care am incercat sa fac sa se intample la vila aia, si desi m-am straduit si am tras din toate partile n-a iesit. Si voi o faceti separat ....
Adi Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Prin intamplare am ajuns cativa sa petrecem puternic in seara respectiva. Ne-am gandit ca la cum arata deja thread-ul ala e nevoie de o briza de aer proaspat. Daca pare urat din partea noastra reformulez : Intalnirea RGC3 a fost anulata, trecem direct la RGC4.
Burb Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 RGC4...."care este " doar pt admini ..sau si pt oamenii d rand...?????????
Cosu Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Va astept la bere ! Data : Miercuri ora 17.00 Locatie : La Ruine (Ruinele se afla la inceputul strazii Lipscani - intre Pta Universitatii si Pta Unirii. fix in capatul strazii este un semn pe care scrie La Ruine) Nu stiu daca ii putem spune Intalnire RGC oficiala dar ii putem spune RGC beer meeting Preturile la bere sunt mai mult decat decente. Cele la sucuri sunt acceptabile avand in vedere locatia (centrul bucurestiului + terasa). Muzica nu e tocmai RGC-ish dar asta e. Din programul zilei : 1) Bere 2) Demonstratii live cu powerball 3) Bere
hihi Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 wtf is powerball ? no bere ! drink suc, like cearny does
cearny Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 cearny bea suc, oarecum cearny bea si alte chestii eu votez pentru mamou. set-list pentru cine vrea sa si presteze. blues-rock aducem vocal si tobosar sigur
hihi Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 da... dar acolo ca sa canti (Cum vrem noi sa facem) nu se cere o 'taxa' ? ar fi mai fain big mamu
Guest Sheriff Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 dak e pe votale io votez ruine. Nu ma innebunesc dupa mamou :|
Adi Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Bine bine, in ruine la bere. In mamou e vorba daca putem sa mai si cantam un pic. In ruine iti dai seama ca nus e pune problema de asa ceva. Oricum cateva beri si o discutie chitaristica live n-ar strica pentru moment. Deci maine la 5 in ruine?
Guest om__bun Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 ptadmini...nu puteti face in vreun fel sa puneti stirile mai importante si care se refera la o perioada f apropiata pe prima pagina?...as fi venit si io la bere..dar dupa cum se vede n-am gasit la timp anuntul vostru .....
Cosu Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 asta a fost ceva adhoc rgc4 nu a fost inca beer meetings vor mai fi caci e o caldura insuportabila in vara asta il_diavolo am notat si vom proceda in consecinta
Guest ubu Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 wtf is powerball ?no bere ! drink suc, like cearny does 12264[/snapback] E un giroscop de mana. Haios! vezi la www.powerball.ro
Guest marina Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Recitind parerile voastre dupa rgc1 si rgc2 imi doresc si eu sa traiesc ce ati avut voi si regret ca nu m-am inscris mai devreme,pentru ca as fi putut si eu sa iau parte la ele! Imi doresc foarte mult sa se faca un rgc4,stiu ca este destul de greu,dar ar fi frumos daca ar fi posibil!
prowler Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ... e o caldura insuportabila in vara asta nostalgie
Recommended Posts