Ionut M. Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Salut, ma numesc Matei Ionut, am 16 ani si sunt din Cluj. Cant la chitara de aproximativ 4 ani, si sunt autodidact in tot ce inseamna aceasta. Acesta e canalul meu de youtube, pe care de acum incolo voi posta (sau cel putin incerca sa postez) saptamanal videoclipuri, la cea mai inalta calitate audio/video posibila. Asa ca, v-as fi pe deplin reunoscator daca apreciati ce fac, daca ati da LIKE, SHARE si SUBSCRIBE, pentru sprijinul meu. Va multumesc anticipat! https://www.youtube.com/watch?v=IiT4tHok3-g 8
ramurel Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Felicitări ! Am urmărit vreo două piese, din cele pe care le știam și mi-a plăcut ! Îți doresc să ajungi departe ! Chiar mai bun decât Presnyakov, dacă se poate ! Baftă ! .
Ionut M. Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Multumesc mult! Cu multa munca si devotament, se poate face multe. Sa speram la cat mai bine! O seara buna!
Alex Oancea Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Bine, mai, Ioane! Ii fain, eu in 4 ani de autodidact tot "baladist" am ramas, ca de chitarist nu incape vorba. Pe mai departe, numa' si musai de bine sa fie!
qtguy Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Bravo, Ionuț! Am tot respectul și admirația pentru autodidacți, cu atât mai mult cu cât mă aflu și eu printre ei. Ține-o tot așa fiindcă te afli pe drumul cel bun. Asa că...finger crossed și fingerstyle!
Recommended Posts