www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ionut M.

Newcomers
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ionut M.

  1. Servicii muzicale pentru diferite evenimente, chitara acustica solo (fingerstyle si multe alte tehnici). La cere se poate forma si un duo (chitara + voce) sau alte instrumente, insa pretul va creste implicit. Se poate interpreta si muzica ambientala, sau pentru atmosfera/show. Un link informativ cu videoclipuri: https://www.youtube.com/channel/UCD4u8EESkJC__r0PigNUmaw Pentru mai multe detalii: 0741522774 Preferabil in Cluj-Napoca. Putem stabili si o "auditie" la cerere.
  2. Pret: 90 RON Localitate: Cluj Contact: 0741522774 Link producator: <a data-ipb= Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde foot switch ca nou, folosit de cateva ori doar de catre varul meu, fara semne de uzura. Se poate testa in Cluj si prefer predare personala, insa la cerere Se poate trimite si in Tara.
  3. Chitara electro-acustica, in stare foarte buna, singurul defect este ca are o mica julitura, care nu ii afecteaza sunetul deloc, fiind doar la suprafata, chitara nefiind crapata, fiind afectat doar finish-ul. I-am pus un pickguard transparent pentru protectie. Vine cu o husa Ibanez, groasa care protejeaza foarte bine, aveti aici link-ul: http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/accesorii-ro-4/chitara/ibanez-iscb501-husa-chitara-clasica plus un cablu Ibanez de 3m. Cu toate ca are corpul mai mic, are o rezonanta foarte buna, am pus o poza cu un pix, ca sa va faceti o idee despre actiune, chitara este una foarte buna, si cu parere de rau am ajuns sa o vand. Este ideala pentru fingerstyle, solo-uri, chiar si ritm, este foarte comoda. INCURAJEZ TESTAREA!!! Se poate testa in Cluj. Va rog sa nu sariti cu comentarii inutile despre cum ca pretul ar fi prea mare comparativ cu cel din magazin, si are si un mic defect. Va incurajez sa o testati, si o sa vedeti ca pretul este unul corect. Chitara are o vechime de 2,5 ani, in vara trecuta a iesit din garantie, fiind cumparata de M&C, cu pretul de 1300. Chitara isi merita toti banii. Modelul care se gaseste acum la M&C e diferit are mici diferente fata de acesta.
  4. Salut. Cam ce ma interesa, vad ca s-a dat. Daca esti interesat de chitara, putem vorbi si in privat sa ne intelegem. 600 RON!
  5. Dupa cum puteti vedea si intr-un din poze, chitara este facuta in Japonia, si se afla intr-o stare bunicica, la fel si case-ul, care nu a prea fost folosit, insa ambele prezinta anumite zgarieturi si urme normale de uzura. Case-ul a fost procurat separat, adus din SUA acum cativa ani. Nici chitara nu a prea fost folosita, decat rareori, deoarece eu folosesc cel mai des acustica, fiind axat pe fingerstyle, de aceea m-am hotarat sa o si vand, pentru ca nu o folosesc. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor si focalizare, dar nu am avut decat un telefon ceva mai slabut pentru a face pozele. PRET NEGOCIABIL.
  6. Multumesc mult pentru incurajare!
  7. Multumesc mult! Cu multa munca si devotament, se poate face multe. Sa speram la cat mai bine! O seara buna!
  8. Salut, ma numesc Matei Ionut, am 16 ani si sunt din Cluj. Cant la chitara de aproximativ 4 ani, si sunt autodidact in tot ce inseamna aceasta. Acesta e canalul meu de youtube, pe care de acum incolo voi posta (sau cel putin incerca sa postez) saptamanal videoclipuri, la cea mai inalta calitate audio/video posibila. Asa ca, v-as fi pe deplin reunoscator daca apreciati ce fac, daca ati da LIKE, SHARE si SUBSCRIBE, pentru sprijinul meu. Va multumesc anticipat! https://www.youtube.com/watch?v=IiT4tHok3-g
  9. Multumesc, dar negasind, si avand mare nevoie, am ajuns sa cumpar o husa, deci se poate inchide. Multumesc
  10. http://www.youtube.com/user/ionutalex7?feature=watch Acesta este link-ul catre canalul meu de youtube. Sper sa va placa! apropo, Florin, video-ul tau este la GuitarShop in Cluj, daca bine vad eu, nu ?
  11. Intradevar, as prefera mai mult Lr Baggs decat Fishman, insa necantand niciodata pe un Crafter, nu stiu cum se comporta la tapping, mai ales, si daca se potriveste cu stilul meu.
  12. Care dintre cele doua mi le recomandati pentru fingerstyle/tapping ? Guild-ul pot sa merg sa il incerc in magazin, insa Crafterul nu prea am cum s ail testez, acesta fiind numai la esound, in Bucuresti (eu fiind din Cluj). personal nu am cantat niciodata pe un Crafter. Sunt in aceeasi gama de pret, asa ca astept pareri si sfaturi. Imi cer scuze pentru un al doilea topic despre aceasta chestie, insa nu sunt sigur daca primul topic l-am "pus" unde trebuie.
  13. Se poate si case de chitara clasica. Am inteles ca incape.
  14. Cat de repede sper sa gasesc un case. Nu foarte scump, ce-i drept, pentru ca nu stau foarte bine cu banii. Asa ca, sariti cu oferte!
  15. Salut! mai e valabil? as fii interesat de case.
  16. de preferabil in Cluj - ca sa pot sa o si probez, iar pretul ar fii undeva la maxim 200 lei!
  17. Salut, nu pot sa zic ca nu ma intereseaza, e muzica buna, si de calitate . Si eu mai ascult, insa nu am enumerat in anunt deoarece acelea au fost primele care mi-au venit in minte (ascultandu-le cel mai des). Daca poti sa imi trimiti un PM cu o adresa de messenger, sau ceva sa discutam mai multe, ar fii super!
  18. da, stiu ce e fretbuzz-u, si nu am, am verificat, pe toate freturile . iar m-am uitat si de la calus, ca gatul sa fie drept, insa cand pun capodastrul, se modifica putin notele, sa fie oare din aceasta cauza ?
  19. De ceva timp, mi-am dus chitara la un set-up, insa omule care a facut set-up-ul, a indepartat putin prea tare corzile de grif, fiindu-mi "lene" sa o mai duc inca o data sa o regleze din nou, am incercat sa o reglez eu. Am reusit ceva, avand in vedere actiunea corzilor, insa de unde stiu daca e bine facut reglajul ?
  20. salut! mai este valabil ? as fii interesat! poti sa imi dai add pe messenger: m.ionut7 Numai bine1
  21. Salut, cau toameni interesati sa incepem o trupa, coveruri si/sau compozitii proprii, in principiu genurile care ma intereseaza sunt Rock, Hard Rock, Classic Rock si multe altele ( puteti veni si voi cu preferinte, nu neaparat rock ), trupe cum ar fii Bon Jovi, Aerosmith, Scorpions, RHCP, Roxette, The Police, Eagles etc.. Cei interesati, va rog sa ma contactati la nr de tel: 0741522774 si email/ymess: m.ionut7@yahoo.com
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.