Musaro Adriano Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Salut baieti sunt si eu un chitarist impatimit (as zice bolnav de fapt..). Dc nu scriu foarte bine in limba rumena sa ma iertati, dar sunt italian si lucrez in Ploiesti. Am tot cautat pe net asa ceva, sa gasesc chitaristi impatimiti ca mine (chiar mai mult!!) si a fost cadou cel mai mare de craciun cand am dat de forum acest. Forum imi se pare structurat foarte bine, are de toate, simpatica idea acea cu DUEL!! In rest ce sa zic, sper sa cunosc multi chitaristi pentru sa facem schimb de esperiente, sa mergem la spettacole impreuna si sa cantam!! (ca de acest cred existe forum in primul rand!!). Felicitari la admin, si salutare la toti hitaristi din forum (si nu numai!). Numai bine Adriano
Musaro Adriano Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 P.S. O sa ma ia ceva timp sa citesc ce ati scris pana acuma, siteul este destul de complex dar o sa ajung si eu pana la urma. Intrebare: Exista un loc de intelnire pentru forumisti? Cand, unde? Merci
cearny Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Bun venit, Adriano Pentru inceput, poti incerca aici - http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2...amp;hl=ploiesti
Musaro Adriano Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 (edited) Mercy mult Cearny pentru promptitudine, o sa caut si pentru bucuresti, ca este aici la 2 pasi de noi. Felicitari si numai bine Edited December 19, 2006 by Musaro Adriano
George M. Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 pt Bucuresti cel mai frecventat loc de intalnire este club Big Mamou ...asa stiam eu
Guest miriapod Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 in Big Mamou, martea: Guitar Sessions (gazduite de Cyfer)
Cosu Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Il gasesti cel mai des la sectiunea "duelul chitaristilor"
Recommended Posts