Popular Post Antoniu Posted August 25, 2014 Popular Post Posted August 25, 2014 Am acceptat acum doua luni sa incep o noua lucrare , de data aceasta la o chitara electrica . Recunosc ca nu am fost atras niciodata de chitara electrica motiv pentru care am avut nevoie de informatii destule pentru a finaliza . Chitara este un Superstrat Grosmann achizitionata in anul 2007 , nu judec pe nimeni dar am ramas uimit sa vad cum a lucrat acest instrument . Chitara initial lemn natur lacuit spate / lateral , fata furnir culoare albastru lacuit , binding ( se observa din poze ) , a fost acoperita in cateva randuri de grund, vopsea, din nou grund, vopsea etc... Nu vreau sa critic pe nimeni , dar consider ca sunt aspecte care trebuie cunoscute , sper sa fi fost un caz izolat... Am curatat straturile de vopsea pana la lemn , inclusiv furnirul , Am schimbat un pic forma la cererea proprietarului ( un bun amic ), Am folosit bait pe baza de apa ( mahon ) , Modificat un pic forma headneck-ului , Retastare / lacuire griff , Inca o surpriza , gaurile de fixare a bolturilor ( Floyd rose ) nu erau prependiculare , nu stiu care a fost logica ( daca a fost ) dar le-am astupat si am dat alte gauri , Frezat locasul de fixare al capacelor spate , A urmat lacuirea , am folosit pentru ecranare spray grafit N77 , Ieri am finalizat lucrarea, astept parerea lui dupa teste , 22
Blackthorn Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Daca te straduiai putin mai mult ajungeai pana la urma la calitatea extraordinara la care a fost facuta initial chitara Felicitari, arata tare bine, sunt curios daca s-a intamplat ceva de bine cu soundul chitarii, scandura din care e facuta arata destul de bine.
Airhead Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 foarte frumos, cel mai frumos finish este culoarea naturala a lemnului, poate un pic de bait si atat.
Antoniu Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Multumesc tuturor , astept si eu cu nerabdare parerea proprietarului ,sper ca si sunetul sa fie ok, doar el poate spune daca exista diferente, daca s-a schimbat ceva in bine sau nu.
subliminal Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 deci DA ! cam la asta se referea vorba aia ''sa faci din k k t brici'',felicitari !! 1
Recommended Posts