www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Engl Amps ?

alexx

Recommended Posts

Fara suparare, dar daca mai e cazul sa pui intrebarea asta, nu cred ca merita sa iti cumperi unul,

Ca si sunet si functionalitate(multe optiuni cand vine vorba de control MIDI), sunt ampurile cu care te poti duce la un concert si scoate un ton diferit pe fiecare melodie. Modelele noi (2012 sau mai recente) au si LED-uri care iti indica starea lampilor.

Pretul mi se pare corect pentru unele modele, desi pana la urma as merge tot pe ceva custom facut de vio. Singurul lucru de care mi s-a plans cineva la ele ar fi lipsa canalului de Clean - bine, scrie clean pe el, dar practic se duce destul de rapid in crunch.

Profilul lui Crivat...deci Engl-ul e ampul lui principal in timp ce un Mesa Triple Recti e backup...deci...da... Engl... :P

Scule

• Jackson DK2-T/ BareKnuckle Ceramic Warpig -> Monster cables -> Engl Savage SE -> H&K Custom Class CC410 A30 cab.

Backup: Mesa Triple Rectifier -> Hughes & Kettner CC 412 A30 cab.

sunetul e dupa placul fiecaruia. fiabile sunt clar, peste multe alte compani. e made in germany, adica cu cap si ca un tanc.

am incercat doar un screamer, mi-a placut atat cat am butonat la el, am ramas cu marshall pt ca marshall imi pare mai cu personalitate, ceea ce inseamna si ca se mai strica, suna diferit de la o zi la alta etc :)) . din punct de vedere al constructiei si al materialelor folosite, precum si cum e gandit, in general, cred ca engl e peste marshall si e cot la cot cu alea mai boutique. dintre astea "lumesti" , care nu costa o mana si un picior, cred ca engl e printre cele mai bune alegeri.

• Like 3