www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DraculVaDomni

Veteran
  • Posts

    1100
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DraculVaDomni last won the day on October 16 2020

DraculVaDomni had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Sighisoara

Other Information

  • Band
    N-am.
  • Gear
    Ibanez RG350DX White, Cort VX-4V Pearl White, Jackson JS22 Dinky - Metallic Blue - Epiphone Les Paul Standard black, HoTone Ampero, Behringer EQ700, Behringer FS-300, Ac audio wampler triple wreck, M-audio Fast Track USB.

Recent Profile Visitors

14774 profile views

DraculVaDomni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

54

Reputation

  1. Salutare, la ce magazin ai fost sa stim si noi sa ne ferim.
  2. Chiar ma uitam pe google la tavi de plastic negre, n'am gasit la 10 lei dar pana in 50 de lei tot e bine.
  3. Depinde de pret, eu prefer unul negru simplu cu un locas pentru doza de bridge si un pot de volum. Da-mi un pm cu un pret, stima. Gasisem pe goolge la Leroy Merilin. Din pacate in orasul meu nu avem Dedeman sau Leroy, am sa incerc sa vad la Ambient, poate am noroc. Sau voi cauta si eu o tava pe la magazinele gospodine :D Mersi de raspuns.
  4. Salutare RGC! Vreau sa schimb pickguardul unui Ibanez Rg350DX. De unde pot cumpara material din Romania? Am cautat pe diverse site'uri si pe google insa in zadar. Gasisem la un moment dat pe elite music dar nu am primit confirmare la comanda. Atasez o poza cu chitara. Vreau un pickguard negru cu o singura doza in bridge si un volum. Poate stiti pe cineva de pe forum care poate sa faca un pickguard contra cost. Multumesc.
  5. Am mai tras un cover, de data asta la Bucovina - Straja Mici greseli dar eh
  6. Salutare. Ma intereseaza procesoare de chitara, in special cele de la line 6, HD500, Firehawk fx, samd. Astept oferte.
  7. Salutare. Am trimis un pm in legatura cu un amp, poate aveti inbox-ul plin si nu se trimite ? Stima.
  8. Un cover rapid la Darkthrone. https://www.youtube.com/watch?v=yPiW-SrzTrk
  9. Multumesc tuturor pt. raspunsuri, pana la urma am trecut la Adobe Audition CC 2019. Merge frumos si se impaca bine cu interfata audio. Stima RGC!
  10. Mai bagam un cover, de data asta de la Obituary.
  11. Salutare. De 2 zile am intalnit o problema la Audacity. Inregistrez un track, iar cand ii dau stop la inregistrare imi apare notificarea " Recorded audio was lost at the labeled locations. Possible causes: Other Applications are competing with Audacity for processor time. You are saving directly to a slow external storage device " (am sa pun si un print screen sa vedeti " Ideea e ca eu pana acum am folosit Audacity fara probleme, de 2 zile incoace tot probleme am cu el si nu pot sa inregistrez nimic fara sa am dropouts. La partea cu Other applications are competing with Audacity for processor time nu ar trebui sa fie probleme deoarece am un PC Amd FX6300 la 3.6ghz (6 nuclee), 8gb rami, si nu am nimic deschis decat DAW-ul. La partea cu " You are saving directly to a slow external storage device " Proiectele mele toate sunt salvate pe Desktop (Hardul C ) care este un SSD. Ma puteti ajuta ? Chiar ma tine din lucru treaba asta si nu pot sa inregistrez. Eventual daca stiti un DAW la fel de simplu ca Audacity si free (sunt sarac), mi-ar prinde bine. De preferat as vrea sa raman la Audacity chiar daca nu e cine stie ce program, eu am fost multumit de el pana au aparut probleme mentionate mai sus. Stima.
  12. Salutare, am mai tras un cover de la Megadeth. Enjoy si da-ti subscribe daca va place. Video-ul a fost uplodat Full HD dar dureaza cateva ore pana il proceseaza youtube. https://www.youtube.com/watch?v=WUoDnMUh68s
  13. Salutare! Am mai tras un cover la o piesa: https://www.youtube.com/watch?v=U41IL2X2LeA
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.