www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Omar Hachem

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Jackson JS12 Dinky

  Harley Benton ST20 Standard

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Omar Hachem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Squier Stratocaster Classic Vibe 50's, 2-Tone Sunburst. Chitara a fost achizitionata acum 4 luni, o vand pentru ca nu o mai vreau. Din fiecare punct de vedere chitara este imaculata. Functioneaza si suna cum trebuie, si nu reprezinta zgarieturi sau alte imperfectiuni. Pretul este negociabil. Raspund la mesaje pe whatsapp si la telefon.
 2. Set Corp si Gat Harley Benton ST20 Standard. Corpul este in stare foarte proasta, nu doar vopseaua, ci si lemnul, dupa cum se vede si in poze, este plin de imperfectiuni si foarte uzat. Gatul este in stare buna, desi nut slot-ul este ciobit. Freturile sunt uzate dar merg. Contine un set de tunere negre, fara nume.
 3. Cureaua e ca noua, aproape nefolosita, am si Strap Buttons gratis.
 4. Corp de tip Stratocaster, cu specificatiile de pe linkul producatorului. Gaurile sunt facute, desi s-ar putea sa fie incorecte, si probabil trebuiesc astupate. Corpul nu a fost lucrat cu nimic. Il vand pentru ca nu am ce face cu el, sau schimb cu un gat pentru Harley Benton ST, cu diferenta. Pe site scrie ca e facut din Poplar, desi cand l-am cumparat scria Alder, dar pozele sunt putin diferite de ce am eu, dupa cum se poate vedea.
 5. Vreau sa cumpar un strat si sa il fac ca stratul lui David Gilmour negru, desi gatul de pe un strat obisnuit este foarte deschis la culoare. Ce pot face in situatia asta? Imi puteti recomanda un brand sau un anumit tip de lac care s-ar potrivi si ar fi cat de cat calitativ? P.S. nu am multa experienta "de lutier", desi ma descurc in fiecare alt aspect a modificarii chitarelor.
 6. Cumpar Pickguard pentru stratocaster, preferabil harley benton, alb, nu pearloid, aged sau crem. 11 gauri, nu trebuie sa fie dimensiuni fix harley benton, pot face gauri noi. (Caut si pragus pentru stratocaster)
 7. Caut un corp de chitara de tip Stratocaster, pentru o chitara Harley Benton ST20 pe care o am. Corpul de pe chitara mea este in stare foarte proasta si caut sa il inlocuiesc cu ceva compatibil. Daca vine cu pickguard este perfect. Preferabil nevopsit desi nu e important. Daca este vopsit, vopseaua sa fie in stare acceptabila.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.