www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

nenea_lenea

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    BT

Other Information

  • Gear
    Vintage V100 icon,amp fender fm 65,o carutza de experientza

Recent Profile Visitors

2382 profile views

nenea_lenea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Punem cateva poze? Un pret poate?
  2. Din august 2008 sunt fericitul posesor al unui Vintage V100 icon distressed cherry sunburst cumparata din Londra si adusa de un prieten (aflasem tarziu ca la magazinul Muzikia din TM erau pt vanzare).Am avut ocazia anterior de a canta pe Epiphone si alte copii mai noi sau mai vechi de LP (Encore,Jolana..) dar din momentul in care am simtit cum suna Vintage-ul meu va marturisesc ca nu mai dau doi bani pe Epiphone!!!!Singurul motiv pt care as fi optat sa-l vand la un moment dat ar fi fost finisajul (modelul este aged) dar curand mi-a trecut.In final sunetul conteaza,nu?Si nici nu cred ca-i voi schimba dozele (originale Wilkinson) cu Saymour Duncan sau altceva pt ca nu am nevoie decat pt blues si alte chestii mai soft.Sper sa fiu acceptat in familia detinatorilor de Vintage,respect in continuare pe cei ce respecta aceasta marca si ma intreb de ce unii producatori inca isi bat joc de materia prima si construiesc Harley Benton,Stagg si marci romanesti cu glazura si nume aproape german.... Cateva poze cu Vintage-ul meu:
  3. Au existat candva....se numeau "Doina"si pentru unii reprezinta cel mai prost model de amp pe lampi facut vreodata .In rest....custom frate! Cauta un mester care lucreaza pe lampi si cere-i ce vrei si ala iti face.Eu mi-am facut la un meshter din Botosani si sunt multumit.3 ecc 83 in preamp,4 el 84 in final, spring reverb, 2 canale clean-crunch (lampa).am dat pe el 4 milioane si chiar nu fac diferentza intre amp-ul meu si un Peavey classic 30.
  4. Eu folosesc programul Sound forge.Am o panarama de mixer Phonic dar nu mixerul conteaza....nivelul de gain si rec out level.Intra pe aux sau pe line in in placa de sunet,seteaza volumele din "mixerul "ala din windows de la setari "adjust level " poxitia "for recording" apoi jonglezi din rec level functie de ce-ti arata VU-metrul mixerului si cel al programului de inregistrari.Sigur....eu folosesc Sound forge pt ca e simplu si nu-mi trebuie mai mult.Daca vrei sa faci si editare iti recomand Cubase si Nuendo unde ai si mai multe optiuni pt nivelul de inregistrare.Cred ca problema ta e din placa de sunet...o setare ceva....eu de obicei nu folosesc programele care vin cu placile de sunet decat la cele externe in care am incredere. Norock&roll!
  5. Iti fac eu unul.Costa 1 mil.spune-mi exact tipul amplificatorului si eu ti-l fac dupa schema.Daca te hotarasti.....0746397989.am mai facut pt fender,marshall si mesa.Merg beton + aspect .
  6. Incearca ceva ce s-ar putea canta la o singura chitara si voce mai intai,eventual cauta versiuni acustice la diferite piese....ce sa-ti zic....Nickleback "Someday","Photograph" si Chris Daughtry "home" precum si 3 doors down "be like that" le-am scos in 2 ore ieri.vocea e asemanatoare la toate 3 exemplele....depinde ce stil abordezi.daca vrei sa canti ch+voce incearca pt inceput ceva mai simplutz....bafta
  7. aia e impedantza domnu'Mega .....si splitere sunt gata facute pentru orice-ti trece prin cap( in afara de vreun glontz).E destul sa cauti la un magazin de componente electronice sau la www.connex electronic.ro
  8. E un circuit simplutz.numai ca vei avea mari diferentze inre volumele dozelor si ai nevoie de rezistori de limitare a semnalului ca sa egalizezi aceste volume.iti mai trebuie potentiometre de 25K care nu se vor pupa cu cele vechi probabil de 250-500k(la orice chitara mai ortodoxa) si intregul circuit modificat si alimentat corespunzator cu baterie de 9V.daca limitezi semnalul dozei active rezistiv,trebuie sa regandesti tot circuitul si nu vei mai avea atac si altele.dar daca vrei sa omori o doza emg...na...e alegerea ta...eu stiu ca ori mergi cu 81-85 si mergi doar cu circuit activ,ori mergi cu circuit pasiv si gata.ca sa obligi un EMG sa lucreze ca o doza pasiva(single sau double coil) e ca si cum ai pune un pilot de avion sa mearga vreo 2 ani cu un ARO....daca totusi esti curios poate o sa-mi bat capul sa fac un circuit sa impaci varza cu capra dar....nu stiu daca merita...
  9. Mda...era deasteptat ca niste oameni de calitate ca baietii de la Stilton sa scoata ceva bun.Sincer se cunoaste munca si faptul ca legaturile dintre baieti s-au intarit iar stilul s-a conturat bine.Imi aduc aminte de anii cand asteptam cu nerabdare sa mai dea la radio o piesa de la Cargo...Ce sa zic...nu e nici clasic nici modern....doar ceva care te face sa te ridici de pe scaun si sa dai din cap sau macar sa tapezi cu degetele pe masa.Piese pe care daca le auzi la radio intamplator iti atrag atentia si te fac sa te gandesti....ca se mai canta hard rock in romania.Si ca daca o trupa tanara ca Stilton are in vene rock&roll inseamna ca mai e sperantza pt viitorul rockului romanesc...So....KEEP ON ROCKIN' IN A FREE WORLD!!!!!!sa ramaneti aceiasi oameni pe care ii stiu!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.