www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

old_progressive

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by old_progressive

  1. Salut, Vand pedala Behringer Vintage Delay VD400. Nu prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, nu are noise de fundal si potentiometrele functioneaza in liniste. Este singura jucarie de la Behringer de care am ramas placut impresionat. Nu altereaza tonul general iar repetitiile sunt din ce in ce mai dark. Locatia: Cluj-Napoca Pret: 90 ron Contact: 0744 130 039 Multumesc!
  2. Salut, Vand pedalboard Warwick Rockcase rc 23020a. Este un case ce nu are nevoie de prezentari sofisticate. Mega solid, mega spatios 80x50x15cm, din aluminiu cu 4 butterfly locks. https://m.thomann.de/…/rockcase_rc_23020sa_effect_pedal_cas… Locatia: Cluj-Napoca Pret: 500 ron Contact: 0744 130 039 Multumesc!
  3. Cu siguranta domnul Florin mi-a castigat increderea in calitate de client. Mi-a demonstrat in acelasi timp ca cei 450 km pana la atelier nu reprezinta un impediment, pentru a ajunge chitara pe mainile unui profesionist. Un adevarat exemplu al bunului simt. Multumesc inca odata pe aceasta cale.
  4. Pret: 250 Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0744 130 039 sau PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde Pedalboard Stagg in stare excelenta. Nu e zgariat, nu e lovit, nu e dezlipit etc. Dimensiunile interioare sunt de de aprox. 70 x 30 cm, deci foarte incapator. Eu foloseam o configuratie ce continea 2 pedale de wah plus inca 8 pedale standard. Sunt unic proprietar, pedalierul fiind achizitionat nou anul trecut si folosit cateva luni pana am trecut la unul mai mare. Pret: 250 Ron (prefer sa nu negociez / schimb) Contact: 0744 130 039 sau Private Message O zi faina!
  5. Pret: 1300 Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0744 130 039 sau PM Link producator: http://www.thomann.de/ro/epiphone_es_339_eb.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde Epiphone ES339 PRO VS. In primul rand este o chitara semi-hollowbody, cu dozele si ansamblurile de prindere a corzilor incastrate in lemn solid, avand un sunet foarte echilibrat. Dimensiunile corpului la acest model sunt reduse (aproape de dimensiunile unui Les Paul), oferind comoditate insa fara a compromite sunetul. Versatilitatea sa depaseste orice asteptari si datorita dozelor splitabile cu ajutorul potentiometrelor Push / Pull, care o face o chitara potrivita atat pentru blues, jazz, cat si pentru rock inclusiv cu sonoritati spre metal (nu intra in feedback nici macar la volum de Marshall TSL100!). Sunt unic proprietar, chitara a fost cumparata noua in octombrie anul trecut, deci starea ei este ca scoasa din fabrica, fara urme de lovituri, zgarieturi etc. Ofer impreuna cu chitara o husa si un stativ pentru a o sti in siguranta in mainile viitorului proprietar. Mai multe detalii se pot gasi aici: http://www.thomann.de/ro/epiphone_es_339_eb.htm Pret: 1300 Ron (prefer sa nu negociez / schimb) Contact: 0744 130 039 sau Private Message O zi frumoasa!
  6. Salut, Iti pot oferi la schimb head-ul din aceiasi serie de 100W. Marshall JCM2000 TSL100. Merci, Andrei Gheo
  7. Salut, Vand TC Electronic PolyTune 2. L-am primit cadou de aprox. 3 luni, stie acordaje dropped sau cu capodastru, sezor de reglare automata a luminozitatii, true bypass, etc. Starea lui este absolut impecabila. Pret: 330 Lei Contact: aici sau 0744 130 039 Numai bine, Andrei Gheo
  8. Salut, Ofertele noastre cuprind urmatoarele activitati in studio: - inchiriere studio; - inregistrare, mixare, masterizare; - voice-over; - spoturi-publicitare; - muzicieni session-player; - grafica, printare si multiplicare merchandise. Activitati LIVE: - sonorizare evenimente; - sonorizare concerte live; - inregistrari live; - muzicieni session-player; - trupe live. Cursuri: - curs de canto; - curs de chitara; - curs de bass; - curs de tobe; - curs de teatru; - curs de balet. Pentru mai multe detalii puteti accesa Site-ul oficial sau pagina de Facebook: http://neorecords.ro https://www.facebook...eorecordsstudio O zi buna, Andrei Gheo
  9. Salut, In lista noastra de oferte se numara si o serie de cursuri. Acestea se desfasoara in cadrul studio-ului nostru de inregistrari unde se pot organiza si workshop-uri, la care pot participa doar cursantii. Pentru mai multe detalii puteti accesa Site-ul oficial sau pagina de Facebook: http://neorecords.ro...aspx?sub=course https://www.facebook...eorecordsstudio O zi buna, Andrei Gheo
  10. Salut, Am lansat Site-ul oficial si pagina de Facebook a studio-ului, unde puteti gasi mai multe detalii tehnice, localizare sau contact. http://www.neorecords.ro https://www.facebook...eorecordsstudio O zi faina, Andrei Gheo
  11. Buna, Trupa comercial-balcanica deja formata, cu repertoriu, studio unde se repeta si muzicieni de nivel ridicat, e in cautarea unei colaborari cu un ACORDEONIST. Persoanele interesate pot folosi urmatoarele modalitati de contact: * mesaj privat * old_progressive@yahoo.com Merci!
  12. Ma apropii de ultimul pret care nu va mai fi negociabil
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.