www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

metal_isthelaw

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by metal_isthelaw

  1. Nu o sa le dai cu totul. Mai bine fa un pret separat pentru tobe, pedala, premier, cinele. Cu siguranta o sa scapi mai usor de ele asa
  2. Salut. Am o toba mica Tama Imperialstar 14x5.5 la 250 lei, hi-hat Paiste Alpha 13" Medium hats la 400 lei si Stagg Dragon 14" Medium Hats la 350 lei. Toate sunt in conditii foarte bune.
  3. Mai am si un Paiste Alpha 13" Medium Hats de vanzare. Pret 400 lei.
  4. Salut. Am eu un premier de vanzare Tama Imperialstar 14x5.5 in stare foarte buna. Se poate vedea si testa oricand in Bucuresti.
  5. Salut. Da, se vand si separata tocmai de aceea am scris si pretul la fiecare. Bineinteles, daca se iau mai multe produse se ofera si reducere.
  6. Se vand urmatoarele: -Toba mica Tama Imperialstar Tama IWS55 Imperialstar 14x5.5 - 250lei -Hi-hat Stagg Dragon 14" medium hats - 350lei -Ride Sabian B8 20" - 350lei Toate produsele sunt in stare foarte buna, fara defecte. Se pot vedea si proba oricand in Bucuresti.
  7. 2 cazane+6 tumuri ? Cred ca ar fii mai bine sa faci o descriere mai detaliata ca sa vedem exact despre ce e vorba/
  8. Salut. Un nr. de telefon se poate? Sau eventual da-mi semn la 0754.377.144.
  9. Mai e valabil anuntul? Daca da da-mi te rog un sms sau un tel pe 0754 377 144 pt ca nu prea folosesc forumul. Merci.
  10. Hello. Foarte tare piesa din toate punctele de vedere. Se poate un nr de telefon pentru a sta de vorba legat de propunerea de colabare?
  11. Casuta tu ce esti frate, dirijor ?
  12. Salut. In primul rand ce gen abordati ? ("metal" mi se pare mai mult decat abstract ca si incadrare) si in al doilea rand o inregistrare ceva ar prinde bine.
  13. Tinand cont de ultimele peripetii ajung din nou in aceasta situatie: caut colaborari SERIOASE. Cerinte: 1. nu ma intereseaza proiectele de genu "trupa exista de mult timp dar nu am tobar ca sa repetam" 2. ma intereseaza ca trupa sa aiba activitate de scena in momentul de fata sau in viitorul apropiat si nu "noi nu in cantam in romania pentru ca oricum in 2-3 ani plecam in turneu in europa si in state" 3. nu ma intereseaza de genu "prietena mea este managerul trupei si deja a facut rost de casa de discuri in Samoa" si lista poate continua. In concluzie ma intereseaza niste oameni care stiu ce vor sa faca, un proiect concret si nu doar idei si faze de genu "canatam ce vrei tu", ma intereseaza seriozitate, profesionalism, continuitate si dorinta de a evolua in fata publicului. PS: acest anunt nu este pentru cei caresunt de parere ca muzica este doar un hobby si care arunca cu banii pe repetitii si instrumente doar de dragul de a schimba o vorba. Va rog nu deranjati inutil. Pentru cei care sunt interesati prefer sa prezentati proiectul aici si sa nu trimiteti pm sau sa dati ad pe YM. Multumesc!
  14. Mai multe detalii: ce gen abordati, aveti sala, etc.
  15. Am 23 de ani, bat toba de 6-7 ani, am scule necesare desfasurarii activitatii, detin si o sala echipata decent (in Bucuresti); caut colaborari serioase indiferent de gen, pe perioada determinata sau nedeterminata, in Bucuresti sau in imprejurimi. Momentan sunt implicat in doua proiecte: Inopia (www.myspace.com/inopiainopia) si Silver Bullet (www.myspace.com/trupasilverbullet). Pentru mai multe detalii PM aici sau la id: metal_isthelaw@yahoo.com sau la tel 0766314225.
  16. Pentru o mai buna independenta mana dreapta - picior drept incearca urmatorul exercitiu: Pe o masura de 4/4 bate cu mana dreapta pe hi-hat patrimea. O sa obtii un numar de 4 batai de masura. Cu piciorul drept bate toba mare la fiecare prima bataie pe masura timp de 4 masuri. Dupa aceste 4 masuri puncteaza cu piciorul drept a 3-a bataie pe hi-hat. Dupa alte 4 masuri punctezi a 2-a bataie si dupa alte 4 masuri punctezi si a 4-a lovitura de hi-hat. HH ||0--0--0--0--|0--0--0--0--|0--0--0--0--|0--0--0--0--|| BD ||0-------------|-------0------|---0----------|-----------0--|| (cam asa arata grafic ceea ce am vrut sa spund; HH-hi hat; BD-bass drum )
  17. Sa imi explice si mie cineva ce inseamna Alternative/Heavy Metal. Si cum se canta heavy metal acustic cu vioara? E un fel de White Stripes si Manowar cu influente Vivaldi? Si btw exista o diferenta intre Iron Maidens si Iron Maiden. Si nu exista decat o singura trupa Iron Maiden
  18. de ce nu esti din bucuresti, de ce (((((((((((((((((((((((((((((
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.