www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alinus23

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Other Information

  • Gear
    chitara + procesor de sunet

Recent Profile Visitors

1400 profile views

alinus23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. salut. sunt interesat de proiectul vostru, in special de faptul ca faceti si piese proprii aici sunt cateva compozitii ale mele https://www.youtube.com/user/TheAliniliescu ma puteti contacta la tel 0748655878 sau pe mail alin_m_iliescu@yahoo.com
  2. Sunt interesat. Chitarist si eu. Adresa mea de mail alin_m_iliescu@yahoo.com sau telefon 0748655878
  3. Salut M-as baga si eu daca mai e valabil, mai ales ca imi convine ca varsta si timp alocat (34 ani, lucrez ). Sunt chitarist de nivel mediu/avansat, o mai ard subtire de tot si la clapa, in special la nevoie.Am tot ce imi trebuie ca scule si cateva compozitii proprii Nr meu de tel 0748655878.
  4. Salut! Am 34 de ani si cant la chitara de cand ma stiu, desi nu sunt neaparat un Malmsteen . Tocmai imi cautam trupa, cand am dat de anuntul vostru. Imi place ce/cum cantati si m-as baga, poate iese ceva...daca nu, ramanem cu berea Adresa mea de mail: alin_m_iliescu@yahoo.com, tel. 0748655878 P.S. ultima mea piesa: (ritmul s-a desincronizat putin la editare )
  5. Salut! Chitarist interesat. Puteti posta o piesa a voastra?
  6. Salut! Ai ceva materiale cu tine? Poate postezi aici. Eu sunt chitarist de nivel mediu/avansat si m-ar interesa sa cant mai mult ca hobby, nu am mult timp liber, as putea 1-2 repetitii/sapt. Poate iese ceva, macar pt ca suntem nascuti in aceeasi zi (eu sunt cu 3 ani mai batran)
  7. Salut! Si eu cant la chitara de unul singur, nivel mediu/avansat. Poate ne intalnim sa vedem ce iese. Problema e ca nu am foarte mult timp, as putea de 1-2 ori pe saptamana, deci "for fun" nu profi. Daca esti interesat, nr meu e 0748655878. Ceva ce am cantat cu trupa veche
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.