www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sp_bass1

Active Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About sp_bass1

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Up To Eleven
 • Gear
  Fender CS Precision 59

Recent Profile Visitors

4672 profile views
 1. Stare foarte buna, tinut in studio. 4 difuzoare de 10" Eminence designed cu magneti ceramici Tweeter cu trei pozitii: full, off, -6db Impedanta: 8 ohm Putere: 1000 W Conectori: jack si speakon Dimensiuni: 63.5 x 58.42 x 36.83 cm Greutate: 28.35 kg Roti detasabile Se poate vedea/proba in Bucuresti, zona Piata Muncii
 2. Vand chitara electro-acustica Fender CD-60SCE LH, model pentru stangaci! Fata din Molid solid, corp de mahon, gat de mahon cu tastiera de palisandru, 20 de taste, cutaway, preamplificator Fishman! Chitara este achizitionata anul trecut de la GuitarShop si este inca in garantie. Stare perfecta atat tehnic cat si estetic, cantata foarte putin, practic noua. Ofer impreuna cu chitara o husa Fender FA405 si un set nou de corzi Fender! Predare personala in Bucuresti sau expediere cu Fan Courier in tara ( cost transport neinclus). Pret pentru pachet: 900 lei! Link: https://www.guitarshop.ro/chitara-electro-acustica-fender-cd-60sce-lh-natural_p4441.html
 3. Fender Bassman 800, amplificator hibrid, 800w@ 4 ohm, preamp pe lampi (2x12 AX7), poweramp class D, doua canale: vintage cu eq pasiv, bass (pull DEEP), mid, treble (pull BRIGHT), overdrive cu eq activ, gain, blend, volum, bass (pull DEEP), mid freq, mid level, treble (pull BRIGHT); master (pull MUTE), bucla de efecte, iesire XLR cu ground-lift, level control, pre/post EQ switch. Amplificatorul suna excelent, canalul de overdrive suna modern si poate fi blend-uit cu cel vintage. DI-ul este foarte bun, unul dintre cele mai clare pe care le-am auzit! Amplificatorul cantareste doar 7.7 kg! Include footswitch, husa si cablu speakon! Amplicatorul a fost cumparat de la GuitarShop acum o luna si are garantie doi ani! L-am folosit la o singura cantare, este practic nou!
 4. Pret: 5500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726379855 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumparat de nou de la Guitar Shop in 2009. Corp din alder selectat, grif maple cu fretboard rosewood, prins in 5 suruburi, 22 de taste, chei Hipshot UltraLite, bridge high-mass cu strings-through-body. Bassul este full-pasive (volum-volum-ton) si are dozele schimbate cu Fender Custom Shop 60's (cele mai apreciate doze J de la Fender). Prezinta mici urme de uzura, normale pentru un instrument utilizat 7 ani. Bassul a primit un fret dressing-recrowning si un setup de la Florin Giuglea. Este un instrument exceptional, din pacate Fender nu mai produce un instrument similar destinat stangacilor. Toc inclus. Pret nenegociabil si nu ma intereseaza schimburile.
 5. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726379855 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand: Tech 21 VT Bass DI, preamp de bass din seria Character, emuleaza soundul de Ampeg SVT, EQ 3 benzi, DI out cu speaker simulator, buton de "blend" ce permite mixarea semnalului dry cu pedala (foarte util!, nu se gaseste pe celelalte variante ale pedalei). Pedala este adusa din USA in aprilie 2014. Stare impecabila! Pret: 1000 lei. Korg Pitchblack PB-02, true bypass, foarte precis, permite acordarea a doua instrumente, precum si alimentarea altor pedale (max 200mA). Pret: 200 lei Ambele la 1.100 lei. Nu accept schimburi. Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.