wolfydolf

Newcomers
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About wolfydolf

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  Adolf
 1. Pedala are ultima versiune de soft (v2) care adaugă 84 efecte noi pe lângă cele 58 cu care a venit inițial din fabrică. Efectele sunt împărțite în categorii precum simulatoare de amp, preamp, DI-uri, compresoare, efecte de modulație, egalizatoare, delay-uri, reverb-uri, distors-uri, synth-uri, etc. Se pot folosi în lanț 4 efecte, în ce ordine dorește utilizatorul. Lista cu toate efectele disponibile e aici: Pedala are tuner cromatic încorporat, oferă funcție de tap tempo la efectele de delay sau modulație.Ecranul are un contrast reglabil pentru a putea fi folosit în orice condiții de lumină.Pedala se poate folosi cu 2 baterii AA, oferind o autonomie de până la 7 ore (nu vine cu alimentator, dar se poate folosi cu alimentator standard de pedale de 9v cu pinul din centru negativ).Pedala o am de nouă, prezintă mici urme de uzură, am încercat să surprind asta în poze cât mai bine, pe spate se văd urmele cum am dat jos velcro-ul. Vine în cutia originală, la fel cum a venit de la magazin.Pot oferi predare personală în Timișoara, sau pot trimite prin poștă/curier.
 2. Probleme cu noul RGC 4.0

  Multumesc frumos pentru feedul nou! Pe sectiuni functioneaza ok RSS-ul acum, nu e nevoie de schimbare. Acum problema e ca daca, de exemplu, vreau sa vad continutul unui anunt, nu mai vad detaliile de pret, stare, contact, etc. (chestiile tipice de anunt de vanzare) care inainte apareau in feed. Se poate face ceva in legatura cu asta? Mentionez ca in versiunea anterioara, apareau detaliile in feed.
 3. Probleme cu noul RGC 4.0

  Feed-ul RSS de la mica publicitate nu functioneaza cum trebuie, returneaza rezultate vechi de ~10 ani.
 4. vând Set 4 Chei Acordaj Pentru Bass (Mm Style) Pe Dreapta

  Preț nou: 175 RON
 5. vând Pila Pentru Taste Chitara/bass (Fret Crowning File)

  Pila s-a vândut, topicul se poate închide, mulțumesc frumos!
 6. Topicul se poate închide, am reparat difuzorul, nu îl mai vând, mulțumesc frumos!
 7. Cheile sunt in stilul celor folosite pe instrumentele Fender Jazz Bass sau Precision Bass de tip vintage (pot fi inlocuitoare directe la cheile din fabrica), sunt orientate pe dreapta, adica pentru instrumente de stangaci (LH, left-handed, pentru stangaci), sau pot fi folosite pe partea corzilor subtiri (treble side) indreptate in jos. Datorita suprafetei mari de contact si a greutatii, ele ofera un sustain mult mai lung si o mai buna definitie a notelor fata de cheile de acordaj clasice, facand ca instrumentul electric sa sune clar si destul de tare si neamplificat. Cheile sunt ca noi, sunt de foarte buna calitate, fabricate in Germania, au fost date jos de pe un Precision bass custom made de un lutier italian. Unul sau doua suruburi s-au uzat putin la dezmembrare, dar voi livra pe langa suruburile originale, cateva suruburi extra de aceeasi dimensiune. Specificatii: Raport: 1 : 20 Greutate: 103g Diametru gaura: 17.5mm Culoare: Crom