www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

wolfydolf

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wolfydolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vand bass SGC Nanyo Bass Collection SB320 LH (left-handed, pe stanga/pt stangaci), Made in Japan, in verde transparent cu hardware auriu (culoare destul de rara pt modelul asta). Instrumentul are un preamp 2-band, doze PJ, Schaller strap buttons, Gotoh tuners, este foarte confortabil, se simte si suna foarte bine, gatul este foarte rapid, freturile sunt in conditie foarte buna, basul este perfect balansat (nu are neck dive), si este foarte usor (cantareste undeva la ~3.5kg). Pentru varsta instrumentului (cred ca e fabricat circa 1995 +/-), basul este intr-o conditie foarte buna, cu hardware si electronica originala, cu exceptia unor mici zgarieturi care abia daca se pot observa cu ochiul liber la lumina, si are instalat un pin auriu in cornul de jos al instrumentului (asa a venit de la fostul proprietar, se poate vedea in poze). Hardware-ul, dozele si electronica sunt toate originale si functioneaza fara probleme. Am cumparat basul in 2018 de pe leftybass.com (cred ca inca se poate vedea si anuntul fostului proprietar), l-am folosit foarte putin si doar in casa intr-un mediu de nefumatori, iar acesta este si motivul pentru care il vand, deoarece nu primeste atentia pe care o merita. Predare personala in Timisoara sau Bucuresti, Romania sau transport oriunde in tara prin curier, daca e cazul. Aici gasiti pozele: https://www.dropbox.com/sh/grj3xnknf3kyheu/AAB1mA-Gsgg0GsLThfwxw-bVa?dl=0 Pret: 2250 RON / 450 EUR + transport in tara (daca e cazul, in Timisoara si Bucuresti pot livra personal).
  2. Multumesc frumos pentru feedul nou! Pe sectiuni functioneaza ok RSS-ul acum, nu e nevoie de schimbare. Acum problema e ca daca, de exemplu, vreau sa vad continutul unui anunt, nu mai vad detaliile de pret, stare, contact, etc. (chestiile tipice de anunt de vanzare) care inainte apareau in feed. Se poate face ceva in legatura cu asta? Mentionez ca in versiunea anterioara, apareau detaliile in feed.
  3. Feed-ul RSS de la mica publicitate nu functioneaza cum trebuie, returneaza rezultate vechi de ~10 ani.
  4. Cheile sunt in stilul celor folosite pe instrumentele Fender Jazz Bass sau Precision Bass de tip vintage (pot fi inlocuitoare directe la cheile din fabrica), sunt orientate pe dreapta, adica pentru instrumente de stangaci (LH, left-handed, pentru stangaci), sau pot fi folosite pe partea corzilor subtiri (treble side) indreptate in jos. Datorita suprafetei mari de contact si a greutatii, ele ofera un sustain mult mai lung si o mai buna definitie a notelor fata de cheile de acordaj clasice, facand ca instrumentul electric sa sune clar si destul de tare si neamplificat. Cheile sunt ca noi, sunt de foarte buna calitate, fabricate in Germania, au fost date jos de pe un Precision bass custom made de un lutier italian. Unul sau doua suruburi s-au uzat putin la dezmembrare, dar voi livra pe langa suruburile originale, cateva suruburi extra de aceeasi dimensiune. Specificatii: Raport: 1 : 20 Greutate: 103g Diametru gaura: 17.5mm Culoare: Crom
  5. Pret: 200 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723937776 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cheile sunt in stilul celor folosite pe instrumentele Musicman, sunt orientate pe dreapta, adica pentru instrumente de stangaci (LH, left-handed, pentru stangaci), sau pot fi folosite pe partea corzilor subtiri (treble side) indreptate in jos. Cheile sunt noi, sigilate, cu exceptia uneia din ele care a fost scoasa din ambalaj pentru poza. Diametrul axului este de 14 mm, iar gaura trebuie sa fie de 18mm.
  6. Husa s-a vândut, topicul se poate închide, mulțumesc frumos!
  7. Pret: 160 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723937776 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Husa este ca nouă, cred că am folosit-o maxim 2-3 ori. Caracteristici: - are 2 buzunare - suport pentru gâtul instrumentului în interior - foarte rezistentă, datorită materialului de calitate din care e făcută, are burete în interior de 20mm grosime. - bretelele sunt foarte comode, de asemenea datorită buretelui interior. - suport de agățat în cui - fermoare rezistente de la YKK
  8. Alimentatorul nu mai este de vanzare! Topicul se poate inchide. Multumesc frumos RGC!
  9. Looper-ul s-a vandut, mai ramane de vanzare alimentatorul original Boss PSA-230s. Pret pentru alimentator: 75 RON.
  10. S-a scumpit pedala si la esound.ro, acum costa doar pedala 840 RON.. Up!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.