wolfydolf

Newcomers
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About wolfydolf

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  Adolf
 1. Preț nou: 1900 RON
 2. Preț nou: 2000 RON
 3. Preț nou: 2100 RON
 4. Preț nou: 2150 RON
 5. Probleme cu noul RGC 4.0

  Multumesc frumos pentru feedul nou! Pe sectiuni functioneaza ok RSS-ul acum, nu e nevoie de schimbare. Acum problema e ca daca, de exemplu, vreau sa vad continutul unui anunt, nu mai vad detaliile de pret, stare, contact, etc. (chestiile tipice de anunt de vanzare) care inainte apareau in feed. Se poate face ceva in legatura cu asta? Mentionez ca in versiunea anterioara, apareau detaliile in feed.
 6. Probleme cu noul RGC 4.0

  Feed-ul RSS de la mica publicitate nu functioneaza cum trebuie, returneaza rezultate vechi de ~10 ani.
 7. Preț nou: 2200 RON
 8. Preț nou: 2250 RON
 9. vând Set 4 Chei Acordaj Pentru Bass (Mm Style) Pe Dreapta

  Preț nou: 175 RON
 10. Preț nou: 200 RON
 11. vând Pila Pentru Taste Chitara/bass (Fret Crowning File)

  Pila s-a vândut, topicul se poate închide, mulțumesc frumos!
 12. Topicul se poate închide, am reparat difuzorul, nu îl mai vând, mulțumesc frumos!
 13. Cheile sunt in stilul celor folosite pe instrumentele Fender Jazz Bass sau Precision Bass de tip vintage (pot fi inlocuitoare directe la cheile din fabrica), sunt orientate pe dreapta, adica pentru instrumente de stangaci (LH, left-handed, pentru stangaci), sau pot fi folosite pe partea corzilor subtiri (treble side) indreptate in jos. Datorita suprafetei mari de contact si a greutatii, ele ofera un sustain mult mai lung si o mai buna definitie a notelor fata de cheile de acordaj clasice, facand ca instrumentul electric sa sune clar si destul de tare si neamplificat. Cheile sunt ca noi, sunt de foarte buna calitate, fabricate in Germania, au fost date jos de pe un Precision bass custom made de un lutier italian. Unul sau doua suruburi s-au uzat putin la dezmembrare, dar voi livra pe langa suruburile originale, cateva suruburi extra de aceeasi dimensiune. Specificatii: Raport: 1 : 20 Greutate: 103g Diametru gaura: 17.5mm Culoare: Crom
 14. Pret: 200 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723937776 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cheile sunt in stilul celor folosite pe instrumentele Musicman, sunt orientate pe dreapta, adica pentru instrumente de stangaci (LH, left-handed, pentru stangaci), sau pot fi folosite pe partea corzilor subtiri (treble side) indreptate in jos. Cheile sunt noi, sigilate, cu exceptia uneia din ele care a fost scoasa din ambalaj pentru poza. Diametrul axului este de 14 mm, iar gaura trebuie sa fie de 18mm.