www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

wolfydolf

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wolfydolf

 1. Pedala are ultima versiune de soft (v2) care adaugă 84 efecte noi pe lângă cele 58 cu care a venit inițial din fabrică. Efectele sunt împărțite în categorii precum simulatoare de amp, preamp, DI-uri, compresoare, efecte de modulație, egalizatoare, delay-uri, reverb-uri, distors-uri, synth-uri, etc. Se pot folosi în lanț 4 efecte, în ce ordine dorește utilizatorul. Lista cu toate efectele disponibile e aici: Pedala are tuner cromatic încorporat, oferă funcție de tap tempo la efectele de delay sau modulație.Ecranul are un contrast reglabil pentru a putea fi folosit în orice condiții de lumină.Pedala se poate folosi cu 2 baterii AA, oferind o autonomie de până la 7 ore (nu vine cu alimentator, dar se poate folosi cu alimentator standard de pedale de 9v cu pinul din centru negativ).Pedala o am de nouă, prezintă mici urme de uzură, am încercat să surprind asta în poze cât mai bine, pe spate se văd urmele cum am dat jos velcro-ul. Vine în cutia originală, la fel cum a venit de la magazin.Pot oferi predare personală în Timișoara, sau pot trimite prin poștă/curier.
 2. Multumesc frumos pentru feedul nou! Pe sectiuni functioneaza ok RSS-ul acum, nu e nevoie de schimbare. Acum problema e ca daca, de exemplu, vreau sa vad continutul unui anunt, nu mai vad detaliile de pret, stare, contact, etc. (chestiile tipice de anunt de vanzare) care inainte apareau in feed. Se poate face ceva in legatura cu asta? Mentionez ca in versiunea anterioara, apareau detaliile in feed.
 3. Feed-ul RSS de la mica publicitate nu functioneaza cum trebuie, returneaza rezultate vechi de ~10 ani.
 4. Topicul se poate închide, am reparat difuzorul, nu îl mai vând, mulțumesc frumos!
 5. Cheile sunt in stilul celor folosite pe instrumentele Fender Jazz Bass sau Precision Bass de tip vintage (pot fi inlocuitoare directe la cheile din fabrica), sunt orientate pe dreapta, adica pentru instrumente de stangaci (LH, left-handed, pentru stangaci), sau pot fi folosite pe partea corzilor subtiri (treble side) indreptate in jos. Datorita suprafetei mari de contact si a greutatii, ele ofera un sustain mult mai lung si o mai buna definitie a notelor fata de cheile de acordaj clasice, facand ca instrumentul electric sa sune clar si destul de tare si neamplificat. Cheile sunt ca noi, sunt de foarte buna calitate, fabricate in Germania, au fost date jos de pe un Precision bass custom made de un lutier italian. Unul sau doua suruburi s-au uzat putin la dezmembrare, dar voi livra pe langa suruburile originale, cateva suruburi extra de aceeasi dimensiune. Specificatii: Raport: 1 : 20 Greutate: 103g Diametru gaura: 17.5mm Culoare: Crom
 6. Pret: 200 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723937776 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cheile sunt in stilul celor folosite pe instrumentele Musicman, sunt orientate pe dreapta, adica pentru instrumente de stangaci (LH, left-handed, pentru stangaci), sau pot fi folosite pe partea corzilor subtiri (treble side) indreptate in jos. Cheile sunt noi, sigilate, cu exceptia uneia din ele care a fost scoasa din ambalaj pentru poza. Diametrul axului este de 14 mm, iar gaura trebuie sa fie de 18mm.
 7. Pret: 100 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723937776 Link producator: http://gallienkrueger.mivamerchant.net/wp-content/uploads/BLX-OM.pdf Stare: Defect Accept schimburi: Nu accept schimburi Difuzorul este de 15", 200W, 8Ohm, provine dintr-un cabinet de bass Gallien-Krueger 115BLX-II Bass Cabinet, folosit doar la sala de repetiții împreună cu un head GK MB-150S III care scoate doar 100W pe 8Ohm, deci a fost folosit la mai puțin de jumătate din puterea lui. Difuzorul are o problemă, funcționează intermitent, se simte cum scade/crește volumul iar câteodată nu funcționează deloc, dar în rest este în stare foarte bună, membrana arată foarte bine, a fost protejat de o grila de metal.
 8. Pret: 2300 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723937776 Link producator: http://www.sire-usa.com/product/sire-marcus-miller-m7-bass-guitar-4st-ald-br/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Specificații: Alder body Flamed maple top Bolt-on maple neck C Neck profile Rosewood fretboard Dot inlays Fretboard radius: 12" 24 Medium frets Pickups: 2 Marcus Miller Pure humbuckers Marcus Heritage-3 preamp with frequency control Volume / Tone control (Dual Pot) Pickup blending pot Treble control Middle frequency/Middle boost/cut (Dual pot) Bass active / passive mini toggle switch With 2 x 9V batteries Marcus Miller Custom Big Mass 2 bridge Black hardware Colour: Brown Sunburst matte Instrumentul este foarte versatil, se pot obține o multitudine de tonuri din el, are intrerupator în 3 poziții pentru fiecare doză, permițând schimbarea între parallel mode humbucker / single coil / serial mode humbucker. De asemenea, eq-ul este unul fantastic, are 3 benzi, bass, medii, înalte, iar partea interesantă e că frecvența mediilor se poate regla oferind un control și mai mare asupra tonului. Basul este ca nou, a fost achiziționat la sfârșitul anului trecut, a fost folosit doar în casă (mediu de nefumători), îl livrez împreună cu cutia originală în care a venit. În cutie se găsesc și imbuşii pentru reglarea tijei și a bridge-ului. Basul vine cu 2 baterii de 9v noi, iar corzile sunt relativ noi, marca Daddario. Într-una din poze, la lumină, se pot observa niște mici zgârieturi pe partea din spate.
 9. Husa s-a vândut, topicul se poate închide, mulțumesc frumos!
 10. Pret: 160 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723937776 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Husa este ca nouă, cred că am folosit-o maxim 2-3 ori. Caracteristici: - are 2 buzunare - suport pentru gâtul instrumentului în interior - foarte rezistentă, datorită materialului de calitate din care e făcută, are burete în interior de 20mm grosime. - bretelele sunt foarte comode, de asemenea datorită buretelui interior. - suport de agățat în cui - fermoare rezistente de la YKK
 11. Mulțumesc frumos karpi pentru review-ul extensiv! P.S. Pentru moderatori: Poate că un asemenea review merită și un topic separat, după părerea mea, ar fi păcat să se piardă într-un anunț de vânzare.
 12. Corzile s-au vândut, topicul se poate închide, mulțumesc frumos!
 13. Pret: 80 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723937776 Link producator: http://www.thomastik-infeld.com/family-detail/JAZZ%20Swing Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând 2 seturi de corzi pentru chitară jazz (dar nu numai) de tip flatwounds, marca Thomastik-Infeld JS110. Mărimile corzilor sunt: .010 .014 .018 .023 .033 .044 Un set este nou, nedesfăcut, iar unul a fost desfăcut, pentru a le testa dar, din păcate, nu m-am împăcat cu ele (sunt ca și noi). Prețul afișat este pentru amândouă seturile, dar le pot da și separat: - Cel nou: 50 RON - Cel desfăcut: 35 RON Pot trimite prin poștă sau curier.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.