www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

korg

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Recent Profile Visitors

3268 profile views

korg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. I-am facut un fx loop si experimentez cu diverse pedale direct in power amp. Si ma gandeam sa aud si alte tuburi in phase inverter. Temerea mea era legata de rezistentele de anod,daca rezista. (R21-1W si R12-0.5W). Totusi am impresia ca sasiul se incalzeste mai mult cu 12AT7.
  2. Imi cer scuze,cred ca am gresit sectiunea...se poate muta la amplificatoare?
  3. Salut, Am si eu o intrebare pentru specialistii in tuburi: Se pot folosi 12at7 sau 12au7 in loc de 12ax7 intr--un Super Champ XD in contitii de siguranta? Ma refer la rezistenta de anod si transformatorul de alimentare. Chestia ca am probat un ecc81 si deocamdata nu s-a prajit nimic,dar nu stiu pe viitor. Totusi,la pornire,ecc81 lumineaza foarte puternic, ca un bec, 1 secunda,si apoi se stabilizeaza. Este normal? Service Manual.pdf
  4. Pret: 100 Eur Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Focusrite Scarlet 6i6,folosita foarte putin,valabil doar pana pe 14.11. Doar predare personala.
  5. Daca nu schimbi pozitia pedalelor prea des, "banda auto" -dublu adeziva este cea mai buna.fixeaza beton. Abia am reusit sa o desfac de pe pedalboard,tragand zdravan in toate directiile. Avantajul e ca nu raman nici un fel de urme pe pedala,insa pe pedalboard-ul meu care e din lemn,deci cu ceva striatii pe el, au ramas.(un fel de burete foarte subtire) Daca ai pedalboard metalic,lucios ca pedalele,nici o problema. Banda vine la 10M/2cm...Eu am folosit doua benzi de 5cm/2cm pe fiecare pedala tip MXR,si,dupa cum am spus,abia am reusit sa o mut din loc. Cred ca 2 X 1cm era suficient.
  6. Pret: 1200 Eur Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Motif Rack XS ,stare perfecta ,nefolosit
  7. Pret: 100 Eur Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Link producator: http://usa.yamaha.com/product_archive/music-production/kx25/?mode=model Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Yamaha KX25 - controller midi cu arpegiator ,folosit cateva ore,din lipsa de timp.
  8. korg

    Clapa Midi

    Yamaha KX25 folosita doar cateva ore. 450 lei
  9. Pret: 200 RON Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand mixer Behringer MX802A, foarte putin folosit. Anuntul este valabil doar pana pe 7 febr. Eventualele oferte,va rog ,pe PM.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.