www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

korg

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by korg

  1. I-am facut un fx loop si experimentez cu diverse pedale direct in power amp. Si ma gandeam sa aud si alte tuburi in phase inverter. Temerea mea era legata de rezistentele de anod,daca rezista. (R21-1W si R12-0.5W). Totusi am impresia ca sasiul se incalzeste mai mult cu 12AT7.
  2. Imi cer scuze,cred ca am gresit sectiunea...se poate muta la amplificatoare?
  3. Salut, Am si eu o intrebare pentru specialistii in tuburi: Se pot folosi 12at7 sau 12au7 in loc de 12ax7 intr--un Super Champ XD in contitii de siguranta? Ma refer la rezistenta de anod si transformatorul de alimentare. Chestia ca am probat un ecc81 si deocamdata nu s-a prajit nimic,dar nu stiu pe viitor. Totusi,la pornire,ecc81 lumineaza foarte puternic, ca un bec, 1 secunda,si apoi se stabilizeaza. Este normal? Service Manual.pdf
  4. Pret: 100 Eur Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Focusrite Scarlet 6i6,folosita foarte putin,valabil doar pana pe 14.11. Doar predare personala.
  5. Daca nu schimbi pozitia pedalelor prea des, "banda auto" -dublu adeziva este cea mai buna.fixeaza beton. Abia am reusit sa o desfac de pe pedalboard,tragand zdravan in toate directiile. Avantajul e ca nu raman nici un fel de urme pe pedala,insa pe pedalboard-ul meu care e din lemn,deci cu ceva striatii pe el, au ramas.(un fel de burete foarte subtire) Daca ai pedalboard metalic,lucios ca pedalele,nici o problema. Banda vine la 10M/2cm...Eu am folosit doua benzi de 5cm/2cm pe fiecare pedala tip MXR,si,dupa cum am spus,abia am reusit sa o mut din loc. Cred ca 2 X 1cm era suficient.
  6. Pret: 1200 Eur Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Motif Rack XS ,stare perfecta ,nefolosit
  7. Pret: 100 Eur Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Link producator: http://usa.yamaha.com/product_archive/music-production/kx25/?mode=model Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Yamaha KX25 - controller midi cu arpegiator ,folosit cateva ore,din lipsa de timp.
  8. korg

    Clapa Midi

    Yamaha KX25 folosita doar cateva ore. 450 lei
  9. Pret: 200 RON Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand mixer Behringer MX802A, foarte putin folosit. Anuntul este valabil doar pana pe 7 febr. Eventualele oferte,va rog ,pe PM.
  10. Pret: 400 RON Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand procesor (multiefect) Boss ME-30 foarte putin folosit. Anuntul este valabil doar pana pe 7 febr. Eventualele oferte,va rog ,pe PM.
  11. Daca e sa judec dupa avatarul lui "nenea" cred ca stie el ceva de dansa....
  12. Pret: 0 RON Localitate: Constanta Contact: klamy7174@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb Korg PA2x (aproape noua-unic proprietar) cu Tyros 4. Clapa a fost folosita foarte putin (eu sint marinar) si nu s-a miscat de pe biroul unde o vedeti. Motivul schimbului este ca eu ma plictisesc cam repede de ceva si vreau tot timpul sa incerc ceva nou. Oricum muzica e doar un hobby pentru mine.
  13. korg

    Strat Mod

    Da , am vazut-o . Sincer, nu sunt adeptul folosirii potentiometrului pe post de comutator (poate doar daca e push-pull) . Iar cu split-potul in pozitii intermediare nu cred ca se pot obtine niste tonuri nemaipomenite . Practic, acolo, split-potul micsoreaza "output-ul" unor doze in favoarea altora . In plus , nu ma impac cu cele 3 pozitii consecutive pe aceeasi doza (middle) . Bine, acum fiecare face modificari in functie de necesitati . Cu 5 comutatoare poti sa obtii toate combinatiile posibile (sunt o gramada de scheme pe net) dar vei constata ca multe nu iti sunt de nici un folos iar alte pozitii sunt "moarte" (nu se aud deloc) . Eu am cautat sa obtin pozitiile dorite , sa comut repede intre ele si sa nu modific aspectul . Alte modificari pe care le-am facut sunt ecranarea chitarei cu folie de aluminiu (inclusiv dozele) si blocarea cordarului intre 2 pene de lemn (de esenta tare) . Asta a imbunatatit si raspunsul si sustainul si , oricum eu nu foloseam vibratorul . Nu , nu ala . . Daca poti, pune si tu un demo . Si ma intereseaza cu ce program ai desenat schema ?
  14. korg

    Strat Mod

    Nu. Si eu folosesc ,in general, combinatiile de 2 doze , mai putin single . In primul rand pentru sunetul obtinut iar in al doilea rand pentru zgomotul redus . Cosu si Wickerman multumesc pentru recomandari , o sa le caut .
  15. korg

    Strat Mod

    Uite si schema ! M-am chinuit cateva ore cu "Eagle" s-o fac , e prima oara cand folosesc un astfel de program; (chiar,stie cineva vreun program mai bun ca asta ? Ma refer sa faci o schema simpla mai repede si eventual mai aratoasa nu neaparat sa aiba cine stie ce functii). Nu regret pozitiile pierdute,iti dai seama ca daca era asa schimbam imediat la loc legaturile.Din cele 3 pozitii pe care le-am pierdut nu foloseam decat neck+mid ,si oricum combinatia neck+bridge este mult superioara (asta din punctul meu de vedere,evident).Si asta pentru ca se insumeaza 2 sunete foarte diferite,datorita distantei dintre doze.Dozele neck si mid au sunete foarte apropiate,singurul lor avantaj la legarea in paralel fiind zgomotul redus.Acelasi lucru este valabil si pentru mid+bridge.Eu am cautat sa obtin 2 combinatii (care ma interesau mai mult) prin aceasta modificare : neck+bridge (paralel) si neck+mid(serie) dar si pozitia 4 imi place foarte mult cum suna. Referitor la antifaza,doza "middle" este RWRP ,de fapt toate Straturile de dupa '80 am inteles ca sunt asa.Eu am mutat-o in locul celei de "bridge".
  16. Modificarea este dupa o schema proprie si momentan nu am scanner sau vreun soft cu care sa o postez.Avantajul este ca aspectul chitarei nu se modifica si oricum din modificarile cu multe comutatoare nu folosesti decat cateva. Noile pozitii sunt: 1.Neck 2.Neck + Bridge (paralel , antifaza) ---Dupa parerea mea este cea mai bun sound care se poate obtine de la un Stratocaster 3.Bridge 4.Neck + Middle (serie , faza) in paralel si antifaza cu Bridge 5.Neck + Middle (serie , faza) Demoul trece prin toate cele 5 pozitii (cu pauze scurte intre ele) . Scuzati stilul de interpretare (am lipsit la lectia asta) . Demo_jalnic.rar
  17. Scuze,am uitat sa pun linkul.Asta e: http://www.bayviewproaudio.com/Tube_MP_OPL-p-17451.html Are alimentare la 9V dar ma gandesc ca s-ar putea sa aiba vreun ridicator de tensiune incorporat in preamp.Voi ce spuneti,daca cumpar o smecherie ca asta o sa obtin sunetul "ala" de lampa ? A folosit cineva asa ceva ?
  18. Multumesc pentru schema dar inca mai caut una alimentata la tensiune mica (9-12 V) .Am gasit preampul de mai jos,care este all in 1(microfon,instrument,line),deci merge in regim de clean.Trebuie sa gasesc si o schema asemanatoare.
  19. M-am lamurit cu schema."S-a rezolvat,nu se poate".Am trimis un mail domnului Panaitescu care mi-a spus ca lampa nu va putea fi folosita in regim de clean la tensiune mica.Intre timp gasisem si eu caracteristicile tubului 12AU7 (multumesc lui "boc" pentru linkuri ) care are tensiunea de anod 250 v.Probabil ca subalimentata va functiona numai in regim de distortion.Am gasit schema de mai jos,dar nu stiu ce valori (piese + transform.) trebuiesc pentru a functiona cu 220 v (ea fiind pe 110) si mai ales sa sune clean nu distortion.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.