www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

deathclaw

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

3075 profile views

deathclaw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Salut, Vand Gibson Les Paul Tribute, model 2017. O dau pentru ca iar am ajuns sa am doua chitari desi abia am timp sa cant la una. Chitara este in stare foarte buna, exceptie facand o muchie (a se vedea in poza) de pe care s-a dus vopseaua (un strat foarte subtie pe acest model). Poker chipu-ul este pus de mine, modelele 2017 neavand unul. Consider ca isi merita pretul, avand in vedere ca modelele 2019 din aceeasi serie costa mai mult si au specificatii (zic eu) mai proaste.
  2. Pret: 130 RON Localitate: Bucuresti Contact: claudiugabriel15@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand doza humbucker de bridge PRS SE245 Treble Humbucker luata de pe o chitara PRS SE Bernie Marsden. http://www.sweetwater.com/store/detail/SEBM Doza are output mediu, magnet Alnico si capac "zebra". Cred ca cel mai bine se potriveste pe o chitara tip Les Paul.
  3. Pret: 75 RON Localitate: Bucuresti Contact: claudiugabriel15@yahoo.com Link producator: http://ibanez.wikia.com/wiki/Infinity_Single_1#Infinity_Single_1 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Doza e luata de pe un Ibanez Rg321MH. Update la pret: 60 RON
  4. Salut, nu , as prefera sa o vand.
  5. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: claudiugabriel15@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pretul ei la MCMusic este de 350 RON. O vand pentru ca nu prea e pe gustul meu.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.