www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei13

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andrei13

  1. Buna ziua, mai este valabil?
  2. Niste poze noi, accept oferte de schimb cu bass in 4, pret 1700 fix.
  3. Accept schimburi co o chitara bass in 4 corzi.
  4. Vand chitara bass Squier Classic Vibe 70 Jazz Bass in 5 corzi. Stare impecabila din toate punctele de vedere. Cumparata acum 2 luni de la magazinul Zeedoshop. Setup facut, corzi aproape noi. Nu foresc schimburi.
  5. Vand preamp pentru bass Sadowsky Onboard 4Knob. In stare impecabila din toate punctele de vedere. Garantie 4 ani la Thomann + Edistribution. Factura + cutie completa.
  6. Vand Chitara Bass Sire Marcus Miller v7 Gen2 in stare impecabila. Nu prezinta defecte estetice sau tehnice. Chitara a fost achizitionata de fostul proprietar de la Zeed la sfarsitul anului 2021. Este inca in garantie si vine insotita de factura. Pe langa chitara ofer si un amplificator de chitara bass si husa. Fara schimburi si pret fix.
  7. Vand chitara electrica Ibanez, seria RG421AHM-BMT in stare impecabila. Instrumentul a fost achizitionat din magazinul MCMusic, in 2018. A fost folosit foarte putin si nu prezinta nici un semn de uzura si nici in defect. Amplificatorul Marshall MG15CFX este de asemenea in stare impecabila si nu prezinta defecte Estetice sau tehnice. Se vand doar impreuna, ca si pachet. Pretul este usor negociabil si nu doresc schimburi. Predare personala in Bucuresti.
  8. S-a vandut! Se poate inchide! Multumesc de gazduire RGC!
  9. Up! Nu se mai accepta schimburi. Amplificatorul si imbusul nu se mai vind. Nou pret pentru chitara, corzi si husa: 900RON
  10. Vand chitara electrica bass Ibanez SR300 + Amplificator Marathon MBA25. Chitara este intr-o stare exceptionala din toate punctele de vedere. Este echipata cu corzi Dunlop, aproape noi si se mai ofera un set de corzi D'Addario Pro Steel (au fost montate doar pentru proba). Se mai ofera de asemenea husa si imbusul pentru reglajul gatului. Amplificatorul nu prezinta probleme tehnice si este intr-o stare foarte buna estetica. Accept schimb cu o chitara electrica solo 6 corzi LTD sau Jackson, fara Floyd Rose (ofer si diferenta daca este cazul). Pretul pentru tot este de 1100RON fix.
  11. Scadem la ultimul pret: 150 sau schimb cu amplificator bass de studiu( ofer si diferenta).
  12. Buna ziua, Caut sa cumpar un amplificator bass de studiu de 10-20W. Pot oferi suma maxima de 200RON. Valabil numai in Bucuresti. Prefer contactul prin mesaj privat pe RGC.
  13. Vand pedala Boss Chorus Ensemble in stare excelenta de functionare. Estetic prezinta 2 fisuri (se pot vedea in poze). Accept proba. Schimb doar cu un amplificator bass de studiu. Prefer sa fie predata personal in Bucuresti.
  14. Vandut! Multumesc de gazduire RGC!
  15. Vandut! Multumesc de gazduire RGC!
  16. Buna seara, V-ar interesa un schimb cu o chitara Jackson JS32Q Dinky, cumparata de la guitarshop in aprilie 2017? O seara buna!
  17. Buna seara, V-ar interesa un schimb cu o chitara electrica Jackson JS32Q Dinky in garantie la guitarshop?
  18. Vand sau schimb cu chitara bass de aceeasi valoare o chitara solo Jackson JS32Q Dinky. Chitara este ca noua (maxim 2ore cantate). Are corzi noi ernie ball hybrid (drop D). Cumparata de noua din magazin in februarie 2017(inca in garantie). Insotita de husa fender impreuna cu toate accesoriile originale (si o punga de pene). Valabil numai in Bucuresti.
  19. Scadere limitata pana la sfarsitul saptamanii viitoare. 1250RON
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.