• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Anger Ana

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Anger Ana

 • Rank
  Nou Venit

Recent Profile Visitors

524 profile views
 1. vând

  Bass-ul are 3 ani, însă nu a fost folosit decât 6 luni. Este intr-o stare foarte buna, prezentand doar fine zgârieturi de uzura (ca cele de pe ecranul telefonului), a fost verificat de un specialist acum doua luni. Nu are nicio modificare facuta. Voi reveni cu fotografii in scurt timp. Pretul este NEGOCIABIL si poate fi livrat oriunde in tara.
 2. vând

  Pret: 900 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0729 779 894 Link producator: http://esound.ro/squier-deluxe-jazz-bass-active-iv-chitara-bass.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Squier Jazz Bass IV ACTIVE, negru Bassul are un an si 6 luni. Este intr-o stare foarte buna( cred ca pot numara pe degete orele in care a fost "cantat") Nu a avut niciodata nevoie de reparatii si nu a suferit niciodata niciun soc, insa are un potentiometru desurubat ( m-am jucat eu cu el ) , dar am potentiometrul si nu l-am pus inapoi pentru ca nu stiu cum .Nu are zgarieturi vizibile sau semne de uzura vizibile.