www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei13

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About Andrei13

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Jackson JS32Q Dinky

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand chitara electrica Ibanez, seria RG421AHM-BMT in stare impecabila. Instrumentul a fost achizitionat din magazinul MCMusic, in 2018. A fost folosit foarte putin si nu prezinta nici un semn de uzura si nici in defect. Amplificatorul Marshall MG15CFX este de asemenea in stare impecabila si nu prezinta defecte Estetice sau tehnice. Se vand doar impreuna, ca si pachet. Pretul este usor negociabil si nu doresc schimburi. Predare personala in Bucuresti.
 2. S-a vandut! Se poate inchide! Multumesc de gazduire RGC!
 3. Up! Nu se mai accepta schimburi. Amplificatorul si imbusul nu se mai vind. Nou pret pentru chitara, corzi si husa: 900RON
 4. Vand chitara electrica bass Ibanez SR300 + Amplificator Marathon MBA25. Chitara este intr-o stare exceptionala din toate punctele de vedere. Este echipata cu corzi Dunlop, aproape noi si se mai ofera un set de corzi D'Addario Pro Steel (au fost montate doar pentru proba). Se mai ofera de asemenea husa si imbusul pentru reglajul gatului. Amplificatorul nu prezinta probleme tehnice si este intr-o stare foarte buna estetica. Accept schimb cu o chitara electrica solo 6 corzi LTD sau Jackson, fara Floyd Rose (ofer si diferenta daca este cazul). Pretul pentru tot este de 1100RON fix.
 5. As prefera predarea personala, dar daca nu exista posibilitatea pot trimite prin curier. Costul transportului suportat de catre client.
 6. Buna ziua, Doresc sa vand chitara mea Bass Ibanez SR300. Este intr-o stare exceptionala din toate punctele de vedere. Vine insotita de husa, un nou set de corzi Dunlop(proaspat montate) + vechile corzi (Elixir). Are setup-ul facut (truss rod, inaltimea corzilor, intonatie, inaltimea dozelor, baterie noua Varta 9V). Motivul vanzarii: Doresc sa imi cumpar un Squier Vintage Modified 70 Bass. Predare personala in Bucuresti. Schimb doar cu un Squire Vintage modified 70 Bass (sa nu prezinte urme de uzura sau probleme tehnice), unde ofer si diferenta.
 7. Scadem la ultimul pret: 150 sau schimb cu amplificator bass de studiu( ofer si diferenta).
 8. Buna ziua, Caut sa cumpar un amplificator bass de studiu de 10-20W. Pot oferi suma maxima de 200RON. Valabil numai in Bucuresti. Prefer contactul prin mesaj privat pe RGC.
 9. Vand pedala Boss Chorus Ensemble in stare excelenta de functionare. Estetic prezinta 2 fisuri (se pot vedea in poze). Accept proba. Schimb doar cu un amplificator bass de studiu. Prefer sa fie predata personal in Bucuresti.
 10. Vandut! Multumesc de gazduire RGC!
 11. Vandut! Multumesc de gazduire RGC!
 12. Buna seara, V-ar interesa un schimb cu o chitara Jackson JS32Q Dinky, cumparata de la guitarshop in aprilie 2017? O seara buna!
 13. Buna seara, V-ar interesa un schimb cu o chitara electrica Jackson JS32Q Dinky in garantie la guitarshop?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.