www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei13

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Jackson JS32Q Dinky

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andrei13's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

5

Reputation

 1. Vand chitara bass Sire Marcus Miller V7 Generatia 2 in 4 corzi in stare impecabila. Cumparata din Zeedo Shop la sfarsitul anului 2021. Corzi Daddario aproape noi 40-100. Se preda cu factura/garantie.
 2. Se scoate de la vanzare. multumesc de gazduire!
 3. Salut, Bass-ul este incredibil si are un sunet superb. Il vand doar pentru ca doresc sa imi iau un Sire M5 gen2 in 5 corzi. Pretul, din nefericire, este dat de piata. multumesc!
 4. Buna ziua, Nu doresc schimburi. Doar bani. Multumesc!
 5. Vand amplificator Marshall MG15 in stare impecabila. Cumparat din Emag in Aprilie 2022. Se ofera factura si garantie. Fara cutie si manual.
 6. Vand chitara bass Sire Marcus Miller V7 Generatia 2 in 4 corzi in stare impecabila. Cumparata din Zeedo Shop la sfarsitul anului 2021. Corzi Daddario aproape noi 40-100. Se preda cu factura/garantie.
 7. Vand Chitara Bass Sire Marcus Miller v7 Gen2 in stare impecabila. Nu prezinta defecte estetice sau tehnice. Chitara a fost achizitionata de fostul proprietar de la Zeed la sfarsitul anului 2021. Este inca in garantie si vine insotita de factura. Pe langa chitara ofer si un amplificator de chitara bass si husa. Fara schimburi si pret fix.
 8. Vand chitara electrica Ibanez, seria RG421AHM-BMT in stare impecabila. Instrumentul a fost achizitionat din magazinul MCMusic, in 2018. A fost folosit foarte putin si nu prezinta nici un semn de uzura si nici in defect. Amplificatorul Marshall MG15CFX este de asemenea in stare impecabila si nu prezinta defecte Estetice sau tehnice. Se vand doar impreuna, ca si pachet. Pretul este usor negociabil si nu doresc schimburi. Predare personala in Bucuresti.
 9. S-a vandut! Se poate inchide! Multumesc de gazduire RGC!
 10. Up! Nu se mai accepta schimburi. Amplificatorul si imbusul nu se mai vind. Nou pret pentru chitara, corzi si husa: 900RON
 11. Vand chitara electrica bass Ibanez SR300 + Amplificator Marathon MBA25. Chitara este intr-o stare exceptionala din toate punctele de vedere. Este echipata cu corzi Dunlop, aproape noi si se mai ofera un set de corzi D'Addario Pro Steel (au fost montate doar pentru proba). Se mai ofera de asemenea husa si imbusul pentru reglajul gatului. Amplificatorul nu prezinta probleme tehnice si este intr-o stare foarte buna estetica. Accept schimb cu o chitara electrica solo 6 corzi LTD sau Jackson, fara Floyd Rose (ofer si diferenta daca este cazul). Pretul pentru tot este de 1100RON fix.
 12. As prefera predarea personala, dar daca nu exista posibilitatea pot trimite prin curier. Costul transportului suportat de catre client.
 13. Buna ziua, Doresc sa vand chitara mea Bass Ibanez SR300. Este intr-o stare exceptionala din toate punctele de vedere. Vine insotita de husa, un nou set de corzi Dunlop(proaspat montate) + vechile corzi (Elixir). Are setup-ul facut (truss rod, inaltimea corzilor, intonatie, inaltimea dozelor, baterie noua Varta 9V). Motivul vanzarii: Doresc sa imi cumpar un Squier Vintage Modified 70 Bass. Predare personala in Bucuresti. Schimb doar cu un Squire Vintage modified 70 Bass (sa nu prezinte urme de uzura sau probleme tehnice), unde ofer si diferenta.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.