gabekn

Newcomers
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About gabekn

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Gabriel

Recent Profile Visitors

1,092 profile views
 1. salut, mai cautati vocal?

  1. Show previous comments  2 more
  2. Pava

   Pava

   a mers?

    

  3. gabekn

   gabekn

   salut, a mers dar ne miscam greu... :)

   oricum nu suntem la nivelul celor cu care canti.

    

  4. Pava

   Pava

   cei cu care cant, nu mai canta, au plecat in Anglia, actualmente sunt free..

 2. Vocal Caut Trupa (București)

  Salut, si multumim pt mesaj. Vorbesc si cu baietii si te anunt. Gabi
 3. Salutare! Suntem un grup de pasionati de muzica si cautam un vocal pt piese compuse si coveruri clasice care merg bine cu o bere dupa o zi perfecta la birou. Avem peste 30 de ani, unii dintre noi au mai multa experienta altii mai putina, in viata reala ascultam printre altele si Hendrix si Muse si Accept si Kataklysm Nu ne consideram zmei si nici nu cautam zmei. O idee va puteti face din 3 pasaje inregistrate cu ampsimuri si tobe midi. Contact PM. PS. Am pus anuntul si la rubrica "cautam instrumentisti". Rog un admin sa-l stearga daca e necesar. Scuze si multumesc.
 4. Salutare! Suntem un grup de pasionati de muzica si cautam un vocal pt piese compuse si coveruri clasice care merg bine cu o bere dupa o zi perfecta la birou. Avem peste 30 de ani, unii dintre noi au mai multa experienta altii mai putina, in viata reala ascultam printre altele si Hendrix si Muse si Accept si Kataklysm Nu ne consideram zmei si nici nu cautam zmei. O idee va puteti face din 3 pasaje inregistrate cu ampsimuri si tobe midi. Contact PM.
 5. Vand Vox Stomplab 2G

  Update de pret: 150 RON.
 6. Vand difuzor Celestion Seventy 80 16 ohm. Vine de pe un Marshall DSL40c cumparat in noiembrie 2016. Functioneaza perfect si se vinde in urma unui upgrade. Salut!
 7. Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand procesorul din titlu, cumparat de nou de la McMusic si folosit putin, doar in casa http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/efecte-ro-3/efecte-ro-2/vox-stomplab-2g-procesor-multi-efect Vine in ambalajul original iar alimentatorul nu este inclus. Il vand pentru ca nu il folosesc si accept schimb cu doze (duble) sau pedale.
 8. Pedale Pentru Metale Grele

  Salut, Printr-un amp entry level nu vei auzi niciodata pedala asa cum e pe youtube. Cam tot ce vezi review pe net sunt pedale prin cabinete puternice care au sunetul greu pe care il cauti. De curand am inceput sa ma distrez cu niste amici la o sala si am incercat cate ceva pe un amp Marshall pe lampi (1 x 12) LT metal de la Blackstar suna super pt 50 euro dar nu imi place in mix cu tobe si alte chitari, inca mai sap. Digitech death metal - daca esti fan black / death old school (imi vin in minte evol sau beyond sanctorum) atunci s-ar putea sa iti placa. Am ramas la un boss overdrive in fata ampului. N-am incercat chestii grele mai jos de drop d dar se aude curat, natural si foarte bine in mix cu restul de tobe sau chitari. Prefer fara pedale de distors, parca nu e asa sintetic. Din experienta de pana acum as zice asa: La sala iti trebuie un amp sa se auda mai mult tare decat bine, oricum daca mai e o chitara trebuie sa va reglati....etc. Acasa - recomadarea mea este sa iti iei o interfata usb (am un vox ampio) si ceva softuri gratis. Dupa cateva zile de sapat pe net si instalat programele, o sa fii uimit de ce sounduri poti sa ai gratis. Cu aia 1000 ron iti poti lua niste boxe sau casti mai rasarite. Am si varianta Vox amplug 2 metal care se aude foarte foarte bine pentru 50 euro, bateria tine zeci de ore, o gramada de reglaje pt cat de mare e si - peste tot - are intrare de aux pt ritmuri sau backing track. Bafta!
 9. vând Vand/schimb Ibanez Rg721Fm Premium

  S-a vandut. Multumesc si se poate inchide.
 10. vând Line 6 Spider Iv 15W

  s-a vandut, se poate inchide. Multumesc RGC
 11. vând Vand/schimb Ibanez Rg721Fm Premium

  Pai s-au aliniat: e inca valabil !
 12. vând Vand/schimb Ibanez Rg721Fm Premium

  Schimb si cu Squier (fara Affinity sau Bullet)