www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

20 Excellent

2 Followers

About Ichike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Other Information

 • Gear
  -Fender 60's Classic Series Strat (MiJ)
  -Ibanez Roadstar 2 1984 HSS (MiJ)
  -Pedals
  -Orange CR120 - Marshall 1936 2x12

Recent Profile Visitors

2,027 profile views
 1. Salutare, cautam vocalist/frontman pentro o formatie de Red Hot Chilli Peppers, la Targu Mures. Contact: mesaj privat aici la RGC, sau facebook: Balde Ernő Barna
 2. Vand Headul separat, 1400 ron, ca noua, fara probleme, impreuna cu footswitch Orange.
 3. Ichike

  vând Doze HSS Fender/Fender/

  Salutare, doze middle si neck sunt vandute. A mai ramas doza Bridge: DiMarzio SuperDistortion, e varianta veche (vintage)- 200 ron, NEnegociabil.
 4. Salutare, vand o chitara stratocaster, Ibanez, din seria Roadstar II, 1984, Made in Japan, cu dozele HSS, in stare buna. Chitara este proaspat retastata, nut nou din os, vopseaua a fost data jos, gatul este "one piece", nu are lemn pentru fretboard "separat", e dintr-o singura bucata de maple. Este extrem de comfortabil, are un setup foarte comod acum. Chitara a avut single coilure Fender standard (mexic), din care am vandut doza de middle. In pozitia bridge are un Dimarzio Superdistortion (varianta mai veche), neckul e aceiasi doza, Fender Standard. Bridge original, masiv, tine acordajul foarte bine. Nu cred ca cheitele sunt cele originale, dar sunt destul de ok si foarte stabili. Are un switch pentru coil split in in pozitia bridge. Preturile online sunt cam de la 250-300 USD (aprox. 1250 ron) pana la 650-700 USD (aprox 3000 ron). In afara de faptul ca lipseste doza de middle, e impecabil, nu trebuie retastat, nu are nevoie de fret leveling, sau orice probleme cu electronica. Am obtinut chitara din topicul asta, de la domnul "FilakFarber". (Vezi poze, ca eu n-am momentan, imi pare rau...) Revin cu poze reale!
 5. Salutare, am de vanzare: -un amplificator (head) Orange CR120H (solid state, deci pe tranzistoare, 120W) cu footswitchul lui original Orange cu 2 butoane (1. Channel, 2. Reverb on/off). Amplificatorul e simplu, are 2 canale, una clean cu treble/bass/volume si una dirty, cu volume/gain/bass/mids/treble + master volume si reverb, cu 3 tipuri: Spring, Hall si Plate. Canalul de clean merge de la foarte clean (gen Fender) pana la slight breakup, canalul dirty merge de la slight breakup pana la sounduri blues, rock, metal, etc, e foarte versatil. Vezi videouri lui Dave Simpson la YouTube "How many tones can you get out of the Orange CR120?" (omul are cam 30 de videouri, de la SRV, John Frusciante, Hendrix, etc pana la Angus Young, Tom Morello and so on...) -un cabinet Marshall 2x12 1936 cu difuzoare originale, Celestion G12T-75. Are o intrare 8ohm (150W) dar se poate folosi si in stereo cu 2 headuri diferite (intrari 2x16 ohm). -Va dau cadou cablu intre head si cabinet (este Made in Germany, cred ca Sommer Cable daca bine amintesc.) Amplificatorul, footswitchul si cabinetul sunt in stare buna cu uzura normala fara probleme. Am folosit la un singur concert si la repetitii, 120W e prea mult pentru mine. Singurul defect e tolexul rupt la cabinetul, care e vizibil si pe poze. In opinia mea e nimic, e un defect numai vizual. -Preturile momentan la Thomann sunt: 2108 cabinetul Marshall (https://www.thomann.de/ro/marshall_mr1936_stereo_box.htm), 2108 headul Orange (https://www.thomann.de/ro/orange_crush_cr120h.htm), 223 footswitchul Orange (https://www.thomann.de/ro/orange_fs2.htm) ; deci in total: 4439 RON, noua. -Prefer sa vand personal la Targu Mures, cu pretul de 2700 RON. Daca e cazul, pot sa ajut cu transport in judetul Mures (cu masina mea personala). E foarte mare si greu ca sa-l trimit cu Fan Courier... -Se poate proba in zona Targu Mures (este la Corunca, in sala de repetitii) -Astept oferte, ca si schimburi, sunt interesat de combouri 1x12. De exemplu, Marshall 8040 sau 8080 din seria Valvestate, cu difuzorul original G12T, Vox AC15, sau alte combouri pe lampi, MAX 15/20/30W). -Multumesc RGC.
 6. Ichike

  vând Boss DS2

  Salutare, as dori sa vand o pedala Boss DS2 (Taiwan). Motivul: momentan am inca una... Cer 150 ron, nenegociabil, noua costa 313 RON. Inca mai am si cutia originala undeva. Transportul plateste cumparatorul, trimit in tara cu Fan Courier. Am folosit numai in pedalboard, are velcro pe spate. Eu am folosit exclusiv ca un fuzz foarte high gain, inainte de pedala de wah. (vezi John Frusciante, Red Hot Chili Peppers). E pur si simplu toneul de fuzz in Dani California (and many others).
 7. Salutare, as dori sa-l vand cateva efecte pentru bas: Tech 21 Bass Driver, DI Programmable - noua costa peste 1100 ron, eu as dori 700 RON. Pedala e ca si noua, folosit numai in pedalboard. Source Audio Soundblox Pro Bass Envelope Filter - noua costa peste 1000 ron, eu cer 600 RON, e ca si noua, folosit numai in pedalboard. Vox Stomplab 2B - procesor pentru bas, noua costa aprox. 400-500 ron, eu cer 200 ron. Despre detalii vorbim in privat sau la facebook. Multumesc RGC!
 8. Salutare, as dori sa vand un head bas Bugera BVP5500. Headul practic este o clona de Ampeg SVT 3 Pro. Am si footswitchul original Bugera. Specificatiile: 550W - 4 Ohm 4x lampi preamp (12AX7) EQ Grafic 9 benzi(comutabil de la footswitch) Drive knob (tube blend) Balanced XLR DI Out etc... Noua a fost undeva intre 1100 si 1500 RON, eu cer 800 ron, putin negociabil.
 9. Valabil, 1000 RON. Se poate proba langa Targu Mures (Corunca). Poze mai recente:
 10. Sursa Harley Benton nu mai am. Ramane: Footswitchul Marshall din seria MG CFX: 50 RON Sursa Dunlop DC Brick: 300 RON!
 11. Am avut si eu una. Recomand
 12. Salutare! Caut pedala phaser Boss PH-3 Phase Shifter, daca are cineva de vanzare. Despre detalii discutam in privat. Thanks, RGC!
 13. Salutare, Am de vanzare: 350 RON --- Dunlop DC Brick, 7 iesiri 9V 100 mAh, 3 iesiri 18V. Alimentator original, cabluri originale. 70 RON --- Harley Benton Power Plant Junior, 5 iesiri, 120 mAh, "Galvanically isolated". Mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu sursele mentionate, nu au zgomot sau alte probleme. Alimentatorul pentru DC Brick are un defect vizual, care nu afecteaza funtionalitatea deloc. 50 RON --- Footswitchul Marshall cu 2 butoane am primit cu un amplificator Marshall MG CFX 102, deci practic e pentru seria MG. Probabil se poate folosi si cu alte modele. Un footswitch Marshall costa peste 100 lei noua. Daca cineva este interesat, pot sa fac poze mai detaliate. Livrez cu Fan Courier, pe sarcina cumparatorului. Momentan nu ma intereseaza nimic ca si schimb, dar se poate incerca...
 14. manolo, e valabil DC Brickul. MXR Phase 90 Vandut. Fac un topic nou cu restul.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.