www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Lux Aeterna

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About Lux Aeterna

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Gear
  6 sting axes

Recent Profile Visitors

695 profile views
 1. Ideea mea ii sa caut un model facut pentru asa ceva de pe Thomann, sa o trimit la PLEK si sa ii schimb dozele cumva, da nu am mai facut asta. Ma risc sa le schimb personal, gasesc pe cineva in zona Cluj, sau pot rezolva direct cu thomann cumva? Ce experiente similare aveti, ce imi recomandati?
 2. Cred ca pot numara pe degete de cate ori am cantat-o, deci se afla intr-o stare impecabila, fiind cumparata cu mai putin de 6 luni in urma. E probabil cel mai reusit model tele de la squier si rivalizeaza cu alte modele marca fender mai scumpe, fiind in top ca rating intre toate chitarile de pe thomann, iar asta spune multe. Ca observatie personala tin sa mentionez ca am comparat-o ca sunet cu alte modele tele insistand pe claritatea notelor in acorduri, chiar si pe tonuri cu drive si exceleaza la asta. Pentru orice intrebari sau detalii nu ezitati sa ma contactati
 3. Dupa cum se poate vedea in poze ii lipseste partea de plastic ce ii acopera thruss rod-ul(am sa insist cu cautatul dar a trecut ceva vreme de cand am vazut-o). Mentionez ca are si o mica zgarietura pe corp, se poate observa in poza a 2a la actual size zoom, in partea stanga a dozei din bridge. De asemenea doza din bridge a fost schimbata cu un Seymour Duncan SH-6B 7S, care desi este o doza pasiva rivalizeaza cu clasicele EMGuri active (https://www.seymourduncan.com/pickup/distortion-bridge-7-strg-passive-mount?__uuid_ref=5ca224c7f3881?__uuid_ref=5ca224c7f38c0). Chitara e intr-o stare foarte buna, e foarte bine construita si se canta excelent cu un setup bine pus la punct. Tin sa mentionez ca acel Seymor Duncan din bridge o pune foarte bine in valoare. Pentru mai multe detalii si eventuale intrebari nu ezitati sa imi scrieti.
 4. Chitara se deosebeste de cea din link la partea electronica, acesta fiind un model mai vechi si nu dispune de acordor. De asemenea mentionez ca exista o problema la tasta 16, din cauza ca e cam sus fet-ul, aceasta scotand un sunet "mort". Pentru eventuale intrebari, sau daca mai doriti poze nu ezitati sa ma contactati. Se poate proba in Cluj.
 5. Am luat chitara de la guitarshop din cluj in urma cu un an, a fost folosita foarte putin. Mentionez ca o cheita a fost inlocuita dupa cum se poate vedea in poze. Nu am intampinat probleme cu ea, isi mentine bine acordajul. Pentru eventuale intrebari, sau daca mai doriti poze nu ezitati sa ma contactati. Se poate proba in Cluj. Eu mai am un Squier Classic Vibe Tele si desi este un instrument superior in mare, pot zice ca acest tele are un caracter aparte fiind ceva mai agresiv. Pe de alta parte are si o intonatie mai buna datorita bridgeului fata de fratele lui clasic.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.