www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan89b

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Bogdan89b's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Deocamdata aceasta achizitie va fi pusa pe bara. O sa repostez aici cand o sa revin la cautari. Imi pare rau, dar am niste probleme personale deocamdata si nu mai pot acorda timp acestui lucru. Multumesc pentru ofertele facute pana acum si imi cer scuze daca v-am incurcat cu ceva.
  2. Salut, Multumesc pentru mesaj si poze. Nu ai avea si o husa ptr chitara, nu?
  3. Salut, Cum pot si eu sa imi dau seama ca dozele pe care mentionezi ca le-ai pus pe chitara sunt respectivele doze inafara de imaginea exterioara care se aseamana cu foarte multe alte doze ? Altceva, cumva o husa nu ai pentru ea? Multumesc.
  4. Salut, Caut o chitara electrica cu corp din mahon, bridge fix, configuratia dozelor: cel putin una humbucker, 6 corzi, 22 sau 24 de taste(de preferat 24), si forma/firma Stratocaster, Jackson Dinky series, Ibanez RG Series, Charvel Desolation, ESP-LTD, poate si vreun Squier mai sus de Affinity care la bugetul meu il iau la set cu tot cu amp, si accesorii not so wow but still decent for a total beginner. Modele orientative ar fi si ca forma si ca firma : http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electrice-ro-2/ibanez-rg421ex-bkf-chitara-electrica http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-jackson-js32tq-dinky_p3706.html http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-charvel-desolation-dc2-st-flat-black_p1841.html O vreau pentru a invata, deci nu vreau vreun high-end guitar. Am un buget limitat la 1000 RON in care as vrea sa intre si ceva accesorii ca o husa, si o curea, at least, si daca s-ar putea vreun amp si/sau cablu, pene, suport ar fi perfect. Nu vreau sa dau toti banii doar pe chitara si dupa sa constat ca mai trebuie sa mai investesc inca 300-400 de lei si pentru accesorii pentru ca nu imi permit in perioada asta. Ar fi de preferat ca vanzatorul sa fie din Bucuresti, si sa accepte testarea chitarii si/sau poate un demo la locatia lui deoarece eu nu am un AMP pe care sa o testez. Multumesc, Astept ofertele voastre.
  5. Ceva mai multe detalii despre chitarile puse in anunt? Multumesc.
  6. Salut, Mai este valabil anuntul cu chitara? Multumesc.
  7. Salut, Niste poze mai noi cu Jackson JS32R Dinky poti adauga, pentru ca cele de mai sus le stiu din niste anunturi mai vechi de vreo un an, 2 daca nu chiar mai mult. Si mai este valabil anuntul? Multumesc.
  8. Salut. Poti sa urci niste poze mai clare putin cu partile chitarei, ( in special gatul, tastele si corpul cu dozele). Am observat din poze ca nu ai bara de tremollo, aia lipseste ca nu o ai deloc sau ca nu ai montat-o cand ai facut pozele ? As vrea sa stiu daca poti si vrei sa mai lasi din pret (50 lei maybe-adica sa ajungi la un 650 luand in considerare ultimul pret afisat de tine in postarile anterioare) ? Multumesc.
  9. Salut. Mai ai chitara? Mai este valabil anuntul?
  10. Mai scrisesem deja un raspuns la mesajul asta dar nu stiu de ce mi s-a refreshuit pagina si nu s-a salvat nimic. Stiu despre ce spui, aveam in vedere si lucrul asta, tocmai de asta postarea mea este intr-un open topic, unde poate comenta oricine si citi oricine, astfel incat sa poata spune si prietenul respectiv de care spui tu, ca chitara respectiva "rupe gura targului", dar la fel poate veni si alt coleg sa spuna, stai asa ca nu e chiar asa. Cand am postat, mai mult pe acest criteriu m-am bazat si anume ca pot citi cat mai multe persoane, si pot adauga parerea personala, bazata sau nu pe experienta fiecaruia. Si intr-un final eu sa citesc parerile voastre, eu fiind necunoscator, si astfel sa trag o concluzie, bazandu-ma odata pe comentariile de aici si alte informatii de pe internet. Ok, sunt eu incepator in ale chitarei, dar sa culeg informatii si sa analizez diverse opinii (ale unor persoane ce detin mai multe cunostinte ca mine in acest domeniu ) cred ca reusesc. Oricum, multumesc pentru sfat, si sper ca nu am deranjat pe nimeni cu postarile/intrebarile mele.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.