www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mihai2501

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Mihai2501's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 700 e ultimul pret, vine si cu suport, capadastru , husa si un cablu foarte bun , deasemenea este inclus si un CD vechi de cand lumea pe care il vei primi nou si nu il vei asculta vreodata oferta mai e valabila luna asta, la sfarsit ii schimb corzile, imi iau un amp la 300 si o folosesc din nou.
  2. Pret: 800 Localitate: Bucuresti Contact: 0741011784 Link producator: http://www.jacksonguitars.com.au/guitars/dinky/js32r_dinky/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Jackson Js32R Dinky (Tobacco Burst) , super chitara , absolut impecabila , vand impreuna cu un set corzi D'Addario pentru ca nu ma pricep sa schimb corzile vechi - are sistem Floyd Rose si e cam greu de schimbat dar este foarte stabil , mentine chitara acordata dupa orice dive bomb . Motivul vanzarii este acela ca imi doresc o chitara acustica destul de scumpa si nu imi permit amandoua plus ca am vandut din motive de bani amplificatorul si nu mai dau bani pe altul . Pretul este usor negociabil , pentru cei interesati am lasat numarul , las si mailul aici mihai2501@gmail.com . Cred ca este o oferta solida, va las cu pozele facute cu telefonul.
  3. Salut , mai e de vanzare , nu am schimbat corzile pentru ca nu ma pricep , e greu de schimbat cu floyd rose fara sculele necesare, partea buna e ca sta tunata foarte bine oricate dive bombs ai face .
  4. Salut , mai e de vanzare , nu am schimbat corzile pentru ca nu ma pricep , e greu de schimbat cu floyd rose fara sculele necesare, partea buna e ca sta tunata foarte bine oricate dive bombs ai face
  5. Pret: 900 Localitate: Bucuresti Contact: mihai2501@gmail.com Link producator: http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/jackson/js32r_dinky/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Jacson Js32r Dinky , o chitara elecrica extraordinara, si pentru incepatori si pentru cei ce stiu sa cante, am decis sa o vand pentru ca as dori sa imi iau o chitara acustica yamaha fg700s care este si singurul model cu care accept schimb (sau o yamaha mai buna) chitara Jackson e ca noua si de la 13 milioane cred ca 9 e de bun simt , nu am schimbat pickupurile pentru ca erau destul de bune pentru mine care snt incepator si se potrivesc la majoritatea genurilor muzicale.vine impreuna cu husa si capadastru si suport de sustinere .
  6. Pret: 900 Localitate: Bucuresti Contact: mihai2501@gmail.com Link producator: http://www.fender.com/en-RO/series/mustang/mustang-iii-v2-120v/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumparat de 2 luni de la reprezentanta Fender din Brasov ,este practic nou nout pentru ca nu pot sa il folosesc unde stau acum si m-am hotarat sa il dau la cineva care are nevoie mai mare si sa nu stea banii dati pe loc , l-am cumparat cu 13 si il vand cu 9 impreuna cu footswitchul . Cumparatorul trebuie sa vina impreuna cu chitara si cablul pentru a testa pentru ca eu le-am vandut si pe acelea. Cheers!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.