www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei1892

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andrei1892's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Pret: 1000 Localitate: Bucuresti Contact: Eduard9218@live.com Link producator: http://www.schecterguitars.com/international/guitars/demon-6-fr-detail Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara prezinta semne de uzura normala, functioneaza eact asa cum trebuie. Mai jos aveti cateva clipuri cu instrumentul in actiune. Trimit si in tara (costurile de transport achitate de cumparator), dar preferabil ar fi in bucuresti.
  2. Procesorul este in stare excelenta, achizitionat de pe thomann,de acum 2 ani. Il vand pentru ca voi pleca din tara si nu mai am ce face cu el. Este un procesor foarte bun, pentru mine a fost tot ce am avut nevoie pentru un mini studio acasa. Are integrata si interfata audio cu software dedicat pentru PC/MAC ceea ce face foarte simpla orice sesiune de recording sau practice. Arata cum vedeti si in poze, inca are folia pe displayuri, functioneaza exact cum trebuie. As putea trimite si in tara dar ideal ar fi, pentru cine e interesat, sa ne vedem undeva in bucuresti. Aveti si cateva linkuri catre youtube cu ce am inregistrat eu cu el conectat direct la PC.
  3. Pret: 1650 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0766403872 Link producator: http://line6.com/podhd/ Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pod HD500x nou cumparat din U.S.A. Inclus: Manual, Alimentator, Cablu USB Il vand deoarece ma intorc in USA si nu pot sa il mai car si pe el dupa mine. Cine e interesat PM/TEL
  4. Pret: 850 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0766403872 Link producator: https://www.zoom.co.jp/products/guitar/g5-guitar-effects-amp-simulator-pedal Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesoru arata si functioneaza perfect. Achizitionat de pe Thomann.de vara trecuta Garantie (1 an+) + Cutie + Manual Pretul este fix, no negociations Transportul in afara bucurestiului este suportat de cumparator. Ca o recenzie, procesorul este foarte versatil, foarte usor de folosit, si are o tona de efecte, preseturi, optiuni etc. Il vand pentru ca o sa plec din tara, si am nevoie de cash. Cine e interesat PM sau pe mobil
  5. Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: P.M Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Are o singura ciupitura mica la vopsea in partea de jos, in rest nu are nimic. O sa pun si poze. Cine e interesat P.M.
  6. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: eduard9218@live.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar pedala de volum. Ofer maxim 100 ron.
  7. Daca mai strangi bani, am Roland Cube 40XL, 700 ron
  8. Salut, vreau sa imi cumpar un amplificator si sunt putin in dilema , asa ca vreau sa vad si niste pareri . Dintre un Line 6 spider IV 30w si un Roland Cube 40XL, care credeti ca ar fi alegerea potrivita? Mentionez ca eu cant Avenged Sevenfold, Pantera gen, poate si putin Metallica Orice parere este binevenita. Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.