www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Csaba Cseh

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Csaba Cseh last won the day on July 18 2019

Csaba Cseh had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Tirgu Mures

Other Information

  • Band
    Perfekt Zenekar
  • Gear
    Fender USA Telecaster ( 2005 )
    Ibanez Artcore AF 75 (jazz-blues)
    Ibanez AEG10NEN-(nylon strings)
    Shure Beta 87 A
    Line 6 HD 500X

Recent Profile Visitors

4400 profile views

Csaba Cseh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. nu s-a cumintit deloc - cred ca acum este in '' topul businessului '' - dar sper ca nu prea mai gaseste oameni naivi pe care sa insele etc . In Oradea toata lumea il stie deja !
  2. Salutare Colegi ! Mare atentie daca cumva '' domnul '" respectiv : https://forums.rgc.ro/profile/36425-deck/ - va cauta in legatura cu contracte in strainatate (vapoare Finlanda, Suedia etc ) - inainte sa raspundeti cererii ,dati un message privat la mine ... care am fost cu el recent , sa va spun care este treaba cu respectivul .....
  3. Chitarist - Solist din Tg Mures , incepand din 2018 caut trupa de party-nunti , trupa sa aiba multe cantari- sa fie o trupa cunoscuta - pot sa ofer profesionalism, punctualitate etc - referinte despre mine pe aceasta pagina :https://www.facebook.com/CsabaCsehMusician/ (- asi putea sa ma deplasez in tara )
  4. Some Jazz and Blues :https://www.youtube.com/watch?v=iPs7wPwLwX0
  5. Pret: 100 RON Localitate: Târgu Mures Contact: 0741074755 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Sunt interesat de această pedală dacă are uzura normală, ofer aproximativ 100 ron,aștept oferte serioase :-)
  6. Caut trupa de coveruri care sunt cunoscuti si au de lucru cat mai mult :-) , nunti,partys,evenimente,cluburi...daca ar merita financiar a-si putea sa ma deplasezi in toata tara- referinte despre mine gasiti si pe aceasta pagina :https://www.facebook...baCsehMusician/ Pot sa garantez si profesional si ca om,coleg etc... am experienta vasta ( cantat in america perioda 2005-2009 ) cat si in tara,pe langa chitara sunt si lead vocalist la cerere :-) !
  7. Caut trupa de coveruri care sunt cunoscuti si au de lucru cat mai mult :-) , nunti,partys,evenimente...daca ar merita financiar a-si putea sa ma deplasezi in toata tara- referinte despre mine gasiti si pe aceasta pagina :https://www.facebook.com/CsabaCsehMusician/ Pot sa garantez si profesional si ca om,coleg etc... am experienta vasta ( cantat in america perioda 2005-2009 ) cat si in tara,pe langa chitara sunt si lead vocalist la cerere :-) !
  8. Salutare-chitarist si cantareti cu experienta , asi fi interesat sa cant intr-o trupa de coveruri,party,nunti etc -care au multe cantari si au nevoie de un chitarist-cantareti experimentat- sunt din Tg Mures- daca ar merita partea materiala sunt disponibil pt deplasare- aici puteti gasii cate ceva despre mine :https://www.facebook.com/CsabaCsehMusician
  9. Buna- sunt chitarist-cantareti ( Tg Mures ) ,as face parte dintr-o trupa profesionala de coveruri,nunti,party etc- care au de cantat,evenimente etc- in cazul in care ar iese si banuti distanta nu ar conta :-) Info despre mine :https://www.facebook.com/CsabaCsehMusician
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.