www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andras David

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Andras David

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Arad-Arad

Recent Profile Visitors

655 profile views
 1. Chitara se află într-o stare foarte bună, ea va veni cu case-ul ei și o curea care dispune de strap locks (am înlocuit cuiele originale). Am cântat la ea de foarte puține ori (mai am o chitara și am folosit-o mai mult pe aceea). Doresc să o vând, deoarece nu îmi mai satisface nevoile. Am avut o mica problemă cu ea acum câteva luni (am vrut sa cânt puțin la ea după multă vreme în care nu am mai pus mana pe ea și a rămas doar în case-ul ei), mai exact nu mergea prima doza, dar de curând am început să o mai folosesc și nu a mai prezentat această problemă deloc. Prețul este negociabil. Țin să precizez că eu de loc sunt din Arad, dar voi fi în Cluj până în data de 14 septembrie. Site-ul de pe care am cumpărat-o: https://www.thomann.de/ro/gretsch_g5422t_electromatic_bk_2016.htm
 2. Pedala se afla intr-o stare foarte buna, as putea spune chiar noua. O vand deoarece nu e tocmai optima pentru ceea ce fac eu.
 3. Am dus pedala la reparat pentru ca am rupt din greseala knob-ul care schimba modul de reverb. Ea functioneaza perfect, nu are nici o problema tehnica, atat ca e usor modificata (acel knob de care am spus nu mai se invarte la fel de lin ca si inainte) si are usoare uzuri, dar in rest as putea spune ca e perfecta.
 4. Pedala se afla intr-o stare foarte buna, as putea spune chiar noua. O vand deoarece nu e tocmai optima pentru ceea ce fac eu.
 5. Am dus pedala la reparat pentru ca am rupt din greseala knob-ul care schimba modul de reverb. Ea functioneaza perfect, nu are nici o problema tehnica, atat ca e usor modificata (acel knob de care am spus nu mai se invarte la fel de lin ca si inainte) si are usoare uzuri, dar in rest as putea spune ca e perfecta.
 6. Multumesc Nu prea sunt familiarziat cu site-ul asta si na......patasti
 7. Pretul este: 650 Lei negociabil. Site-ul de pe care am luat aceasta chitara este urmatorul:http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-new-squier-electric-pack-affinity-strat-hss-with-fender-frontman-15g-amp_p2157.html. Stare:Second Chitara e facuta in Indonezia. Oras: Arad Judet: Arad
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.