www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

deanwaffen44

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

Other Information

  • Gear
    Jackson dk2m mij
    Randall/ dumble cabinet replica halfstack

Recent Profile Visitors

2475 profile views

deanwaffen44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Cabinetul (fara diff-uri) - 450 ron diff-urile - 650 ron preturi usor negociabile pentru ambele
  2. Vand acest half stack compus din: Head - copie mesa dual rectifier, doua canale (green, red), full lampi, facut de domnul Vasile Vaska ( garantwerke aici pe forum). Pe scurt, este o bestie de amplificator. Canalul de distorsion (red channel) este foarte versatil si scoate de la overdrive-uri mai usurele pana la brutalitati. canalul de clean (green channel) este foarte "warm", si cu efectele potrivite se poate transforma in ceva foarte inspirational - heads up pentru cei tone dependant:)) Cabinet 2x12 50W, 4 sau 16 ohmi - fabricat din lemn plin (nu pfl, pa sau alte ciufsaguri); este copiat dupa modele celor de la Dumble amps si suna foarte bine, insa acest lucru se datoreaza si celor doua diff-uri Goodmans vintage cu care vine echipat. Cu un sm57 in fata in studio sau live este...roaring! accept schimburi cu procesoare line6 hd500 sau altele similare. Cheers!
  3. Salut! Imi poate oferi cineva detalii despre diff-urile acestea? Goodmans made in england - au si seria pe ele, dar singurul lucru care nu este mentionat pe etichete este watt-ajul. Am rupt Google-ul in doua si tot ce am gasit a fost istoricul firmei si multe poze, dar nimic cu acest model in particular. Apreciez absolut orice informatie vis-a-vis de ele! Thanks!
  4. Nu faceam asta, dar am ramas in aer complet in materie de pedale, si de asta o vand. Trebuie sa imi fac un pedalboard urgent.
  5. Am cumparat chitara de la sound creation (Timisoara) acum aprox. 4 luni. Mai mult a stat in stativ pe perete - cam tristut. Este in stare excelenta, fara zgarieturi, dent-uri sau alte probleme. Foarte bine setata din fabrica si foarte comoda. PM pentru mai multe detalii \m/!
  6. Trupa de metal din Cluj cautam un tobosar care vrea sa faca treaba calumea, singurele cerinte fiind pedala dubla si simt al ritmului calumea.
  7. Pret: 0 RON Localitate: Arad Contact: 0731534228 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar saddle-uri pentru floyd rose, am super nevoie de asa ceva! Daca exista cineva care a poate ajuta, va rog, PM sau telefon. Multumesc!
  8. Pret: 1280 RON total Localitate: Arad Contact: 0731 534 228 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand urmatoarele pedale: Boss Me-25 stare perfecta de functionare, folosit doar acasa. Se trimite in cutia originala impreuna cu manualul de folosire. Pret: 450 RON (pret magain: 787 RON de la sound creation TM) Boss Ns-2 noise supressor, nou nout! Pret: 320 RON (pret magain: 377 lei, guitar shop cluj) MXR Super Comp (compresor) la fel ca si Ns-2ul, bibelou! Pret: 310 RON (pret magazin; 363 RON, guitar shop cluj) Boss Ds1 Distorsion nou nout, vine in cutia originala, conditie perfecta! Pret 200 RON (pret magazin: 247 RON guitar shop) pentru Ns-2 si MXR inca am garantie si cutiile originale, insa acestea sunt la Cluj, pentru ca le-am cumparat de la guitar shop cand inca aveam cursuri, si au ramas acolo la apartament. Acasa le-am adus cu grija, puse pe pedalboard, in case. imi cer scuze pentru calitatea pozelor, nu imi merge camera de la telefon, doar cea frontala si m-am descurcat cum am putut...yay me! ) puteti suna oricand pentru informati, asta sau PM. O zi buna !
  9. scade la 750, c'mooon you guys, e bibelou!
  10. Pret: 900 Localitate: arad Contact: 0731 534 228 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi dupa cum spune titlul anuntului, vand o chitara charvel charvette. Am primit chitara saptamana trecuta de ziua si vreau sa o vand pentru ca nu am amp si am nevoie musai! Are urmatoarele specificatii: bridge sub licenta floyd rose, doze bridge-dimarzio deactivator, doze neck-charvel stock single coil, 3 way switch si un gat la fel de comod ca si cel de pe un jackson dinky dk2m pe care il am. chitara suna mega bine, e super bine intretinuta, am primit o din Suedia. inca odata, o vand pentru ca doresc sa achzitionez un amplificator. o sa mai adaug poze imediat ce ma intorc acasa in Arad, super soon!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.