www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

corM

Newcomers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

7 Neutral

About corM

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Recent Profile Visitors

1020 profile views
 1. Up, 1100 lei, un ton deosebit de echilibrat pe tot spectrul de frecvente. Setata de lutier pentru o usurinta a apasarii corzilor fara fret-buzz. Tastele de asemenea sunt nivelate pentru actiune si intonatie cat mai buna. Intonatia reglata si setata corespunzator. Suna excelent amplificata, fara acel pregnant suparator bazait al dozelor simple piezo.
 2. Multumim de postare! Ideea este ok, totusi se poate imbunatati fontul si H-ul ...
 3. Interesant, nu stiam asta, asa este la noi ... Cand e vorba de bani ... mai bine gratis ... Si cum a iesit logo-ul? Asa de curiozitate ...
 4. Inca o idee de logo, daca aveti si voi, de ce sa nu le postati aici?
 5. Apropo de Headstock si de redesign, am facut o mica incercare de a redesena un logo pentru Hora. Daca aveti alte idei, poate convingem Hora sa schimbe logo-ul actual invechit si inestetic.
 6. Adevarat, nici pe mine nu ma atrage logo-ul Hora, ar putea sa fie refacut si eventual stantat pe headstock. Lasand la o parte asta, forma corpului Jumbo este destul de ok si rozeta aduce a ceva traditional romanesc ... Da, se poate mult mai bine, considerand insa pretul asta de 475 de lei la o chitara cu top solid, ce mai poti cere? Sincer la pretul asta nu exista alta chitara cu top solid din cedru, sau chiar din molid. Eu nu am vazut, cred ca nici chinezii nu au asa ieftin la top solid. Si asa sunt salariile mici probabil prin fabrica la ei ... Orice modernizare vine cu o creste de preturi...
 7. Asa este Domnul Eugen, Daca este sa vorbim strict de anumite modele de chitare acustice, Hora are si modele bune, chiar incredibil de bune la raportul pret/calitate. Cu 475 de lei, am luat o Hora Jumbo Mahon cu TOP SOLID de cedru, si am fost uimit de cât de bine suna. Are un bass puternic, si sunet echilibrat per ansamblu. Actiunea corzilor era foarte bine setata (eu am mai coborat-o nitel si se canta extrem de usor fara buzz). La cordar am observat impresionat acea scobitura pe zona cuielor corzilor, pe care o regasesti la Cort, Ibanez sau alte chitari mai de renume. Ajuta mult la rezonanţa corzilor (sustain prelungit) Finisajul este satinat - mat, cu porii deschisi, sunetul este mult mai bun. Cheitele de acordaj sunt destul de precise, chiar calitative, tin bine acordajul. Negative - Mici detalii de finisaj insesizabile decat de la apropiere mare. Fata de alte chitari mai ieftine produse de ei, aceste modele sunt chiar foarte bune si competitive.
 8. Salut, iti pot oferi cateva variantem pretul il mai putem negocia usor:
 9. Se poate monta preamp daca te intereseaza chitara. Facuta in Japonia.
 10. Ultimul preţ 1300 de lei. Este o chitară unică.
 11. Chitară Electro-Acustică AJ220-SCE - TOP SOLID Sitka Spruce (Molid Masiv Sitka)https://youtu.be/fH4seUKS7xghttps://youtu.be/V0jnl-1oCysO chitară foarte bună, trecută pe la lutier profesionist. Doză Shadow Germania, cu tunner încorporat, reglaje bas şi înalte, volum şi phase pentru reducerea microfoniei. Doza deosebită NanoFlex preia atât vibraţiile corzilor cât şi vibraţiile corpului chitării redând un sunet natural şi curat. Fără defecte ascunse. Fără zgârieturi, lovituri, etc. Topul este molid Sitka solid, şi de câţiva ani a căpătat un ton tot mai frumos. Față de cele noi din magazin, chitara mea este deja setată profesional de domnul lutier Crețu Eugen, căluşul este ajustat mai înclinat la notele bass pentru a nu falsa și freturile şlefuite. Ajustarea m-a costat 300 lei.Acţiunea corzilor este joasă, uşor de apăsat, 2mm la Mi gros, fără fret buzz sau falseu. Este uşor de cântat fără a obosi degetele.Sunet cald si plin.
 12. Peste tot pe site-uri scrie ca Fender CD-60 are Top de Molid LAMINAT si nu SOLID cum ai scris in descriere...
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.