www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Salvez Planeta

Active Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About Salvez Planeta

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Yamaha

Recent Profile Visitors

1,714 profile views
 1. Salvez Planeta

  schimb [EXPIRAT] Yamaha EX5

  Scuze Yamaha EX7, nu 5
 2. Salvez Planeta

  schimb [EXPIRAT] Yamaha EX5

  Schimb sau vand synth yamaha ex7 cu synth gama korg. Sunt invatat cu modul de lucru korg . As prefera schimburi dar accept si cash : 300 euro ,fara sa ne mai tiganim. Cu tot cu husa.
 3. Salvez Planeta

  vând Korg Karma si Korg M50

  Se vand : Korg Karma -suporta PCG de la toata seria Korg Triton . Pret 400 euro Korg M50 -suporta PCG de Korg M3 . Pret 450 euro Fara huse ,doar cu incarcator la el. Se accepta si schimburi .Astept oferte .
 4. Salvez Planeta

  vând Roland Ax Synth Si Juzisound Solo Sampler

  juzisoundul s-a dat . valabil doar ax synth, 1800 ron. am si lavaliera wireless , cu tot cu ax synth la 2050 ron
 5. Salvez Planeta

  cumpăr Cumpar Pcmcia Card Pentru Nord Lead 2

  am eu, 100 de euro . daca va intereseaa, v-am sunat acum 1 minut pe numarul afisat dar mi-a intrat mesageria.
 6. Salvez Planeta

  Caut Instrumentisti Bucuresti

  salut, nu este bun nr de contact.
 7. Salvez Planeta

  vând Roland Ax Synth Si Juzisound Solo Sampler

  3600 ultimul pret ca sa nu mai stau sa negociez ,tu dai atat , eu vreau atat . banii tai ,marfa mea. amandoua la pachet la 3600 ron . Se vand si separat dar la 2000 ax synth si 2500 juzisoundul cu 2 carduri de tonuri de 32 gb .
 8. Salvez Planeta

  vând Roland Ax Synth Si Juzisound Solo Sampler

  Pret: 4000 Localitate: Bucuresti Contact: 0730 659 522 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand sau schimb Juzisound Solo Sampler si Roland AX SYNTH . Ma intereseaza schimbui in principal cu Korg M3.Poze la cerere
 9. Salvez Planeta

  vând Hard Case

  up
 10. Salvez Planeta

  vând Korg X5D

  salut, daca te-ar interesa si schimb-uri as avea un keyboard midi, sintetizator FM korg 707 . Ma intereseaza synt-ul dumnevoastra
 11. Salvez Planeta

  vând Sintetiator Fm Korg 707

  Pret: 900 ron Localitate: Bucuresti Contact: 0730 659 522 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand sau schimb sintetizator korg 707 fm ca la Yamaha DX in stare de functionare ,arata normal pentru varsta ei, se poate vedea in poze. Astept si oferte de schimb . Se poate folosi si ca keyboard ,cu o curea montata in laterale. Se ofera husa, adaptor si cateva seturi de tonuri pentru ea. vine cu tonurile din fabrica
 12. Salvez Planeta

  cumpăr Sintetizatoare/samplere/efecte Defecte

  salut, doar defecte va intereseaza? in stare de functionare nu v-ar interesa un korg 707 ? o sa adaug acum anuntul . m-ar interesa si schimburi nu neaparat cash dar ceva care sa il folosesc
 13. Salvez Planeta

  vând Roland Ax7 Keyboard Midi Korg Triton Rack

  Pret: 200 EURO Localitate: Bucuresti Contact: 0761067149 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Keyboard midi Roland AX7 si Modul Triton rack cu samplere la1800 ron . Doar keyboardul singur :900 ron. Iar modulul separat la 1200 ron .Are usb bagat si samplerele se incarca de pe stick. Sau la schimb cu juzisound, korg triton extreme, triton studio, pa1x. Ori ceva acordeon electronic cu midi. Vand keyboard Roland AX7 rosu cu sau fara modul. Modulul este korg triton rack cu samplere. 1800 ron amandoua cu cabluri midi si alimentatoare plus 2 curele, una rosie si una neagra. A fost alb dar este imbracat in piele rosie, geamul cu afisaj este negru iar din interior lumineaza rosu pe sub clape.Contactii sunt noi, schimbati de cateva luni, merg toate butoanele, benderul, volumul. Are si pasul facut . Merge atat pe curent cat si la baterii. Se poate pune o baterie de 9 volti , de-alea patrate, sa nu mai stai cu 6 baterii rotunde de 1,5 volti.Se da cu proba . Sau la schimb AX 7 si Korg Triton Rack pentru : juzisound, korg triton extreme, triton studio, korg pa1x . Sau acordeon , astept oferte . Numarul de la telefon nu mai este valabil. Pentru cei interesati lasati mesaj aici cu numarul de telefon si va contactez eu.
 14. Salvez Planeta

  cumpăr Korg M50 (+ Orice Workstation De Aceeasi Talie/pret)

  un korg tr cu 64 de rami si card SD de 2 giga merge? o singura probleme are: cateva butoane trebuiesc schimbate. ma refer la cele din plastic. in rest arata si merge foarte bine . sau daca nu un korg triton rack ( modulul de la triton studio)
 15. Salvez Planeta

  cumpăr Clapa Yamaha Pt Incepatori

  ti-ai luat ? am un prieten care are un Roland E86 in stare foarte buna si cu ritmuri pentru muzica de petrecere . daca te duci dupa ea o lasa la 800 ron, e la 15 km de Bucuresti , o si probezi, stai cat vrei sa o butonezi ,sa o verifici.Clapa nu are probleme ca doar o stiu, a stat la mine aproape o luna de i-am facut ritmuri pe ea.Daca te intereseaza iti dau numarul lui de telefon si vorbiti .
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.