www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex Muresan_28862

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex Muresan_28862

  1. Trimiti prin curier? Sent from my A0001 using Tapatalk
  2. S-a dat. Se poate inchide! Sent from my A0001 using Tapatalk
  3. Care sunt experiente voastre legate de construirea unui neck de chitara? La ce chestii trebuie sa fiu atent daca vreau sa contruiesc unul?
  4. Salut, se poate proba weekend-ul acesta? Sent from my A0001 using Tapatalk
  5. Schimbi cu un Ibanez grg170dx? Sent from my A0001 using Tapatalk
  6. Salut. Ai fi interesat de un schimb cu ibanez grg170dx? Sent from my A0001 using Tapatalk
  7. Ibanez grg170dx 600 ron Sent from my A0001 using Tapatalk
  8. Salut! La ce preț este? Sent from my A0001 using Tapatalk
  9. Am rezolva problema Am desfacut astazi doza si am vazut ca firul de ground (cel ne-izolat) ce era legat de partea metalica a dozei era rupt. L-am lipit si gata! Multumesc pentru ajutor!
  10. Pret: 600 RON Localitate: Timisoara Contact: 0731771622 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Se vinde un Ibanez GRG170dx Are instalat un switch pentru coil-split ce e conectat la doza de neck. In afara de o zgarietura superficiala langa doza de neck chitara nu are nici o problema. Vine fara capacele de la doze. Se poate proba in Timisoara.
  11. Multumesc pentru raspuns, abia acum l-am vazut. Nu am mai avut timp sa ma ocup de chitara dar doza are doar doua fire. Am legat-o inapoi cum era dar face la fel, functioneaza doar daca pun mana pe ea. Ai idee care ar putea fi cauza? Sa o arzi homeopatic ) faina expresie )
  12. Ok am reusit sa fac chestia asta. De fapt am desfacut doza si am vazut ca era deja facuta: cablul rosu pe care eu am pus intrerupatorul era deja lipit de cablul care leaga cele doua single-uri intr-un humbucker. Totusi inca nu imi dau seama. Cablul asta mergea practic din legatura intre doze la una din pozitiile de pe switch-ul pentru doze. Ce am facut eu a fost sa ii atasez un intrerupator. Ce ma gandesc e ca am intrerupt cumva legatura dozei cu switch-ul. Poate era un alt cablu pe care trebuia pus switch-ul?
  13. Multumesc pentru raspunsuri. Sunt doua lucruri care nu le-am inteles: 1. Ce este masa? (Presupun ca e ground-ul dar nu vreau sa trag concluzii pripite) 2. Care e capatul hot? Si cum ai dedus ca eu l-am pus la masa?
  14. Buna seara, Am incercat sa imi instalez un intrerupator pentru coil-split. Problema ce o am e ca doza nu mai fucntioneaza decat daca o ating (si atunci baraie). Nu prea reusesc sa imi dau seama ce are. Am pus niste poze cu electronica din spate. Chitara e un ibanez GRG170DX. Am incercat sa pun switch-ul pentru doza de la neck. Practic tot ce am facut a fost sa montez un intrerupator pe cablul rosu care vine din doza de neck. Multumesc!
  15. Stii cumva exact cu ce fel de device-uri se foloseste?
  16. Ah inteleg. L-am vazut pe un tip ce il folosea cu o chestie de la VOX parca. Stii cumva exact cu ce fel de device-uri se foloseste?
  17. Buna seara, Am primit acest foot controler si as vrea sa stiu cum se foloseste.
  18. Ok o sa incerc sa verific astazi si daca reusesc va atasez si niste poze.
  19. Yup. Am facut si asta. Ambele par sa fie in regula. Voi mai verifia din nou eventual pentru siguranta. Tocmai asta e ciudat: tunerul functioneaza dar nu iese semnal prin mufa.
  20. Nu. Nu clipeste nimic. Singurul led pe care il am e cel de la acordor (de fapt mna sunt 3 pt prea inalt, prea jos si pentru acordat) cel de acordat clipeste doar cand e cablul bagat inauntru si e apasat butonul pt acordor. Daca te ajuta sa iti trimit o poza spune-mi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.