www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

aliaksa

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aliaksa

  1. MA INTERESEAZA DOZELE... MAI ESTE DISPONIBIL???
  2. Salut! Anuntul este activa? Dozele sunt disponobile??? Multumesc!
  3. aliaksa

    Emg-Hz-H3

    Multumesc RGC! Se poate inchide!
  4. aliaksa

    Emg-Hz-H3

    nu cred ca este neck si bridge, pentru ca amandoua este EMG H3
  5. aliaksa

    Emg-Hz-H3

    a 200 lej még belefér
  6. aliaksa

    Emg-Hz-H3

    Pret: 250 RON Localitate: Targu Secuiesc Contact: aliaksa@freemail.hu Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Un set de EMG-HZ. Postez si poze.
  7. Pret: 550 RON Localitate: Targu Secuiesc Contact: aliaksa@freemail.hu Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Este in stare excelenta de functionare. A fost folosit doar in camera.
  8. Pret: 900 RON Localitate: Targu Secuiesc Contact: aliaksa@freemail.hu Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Efectul e in stare buna, este foarte cunoscut, pretul este (putin) negociabil si nu include transport. Vine in cutia originala.
  9. Buna! As vreau sa itnreb ca 12Ax7(Ecc83) Tad este de vinzare, sau este numai schimbarea opinii???
  10. Salut! Sunt de la Targu Secuiesc si ma intereseaza numai CASE pentru ca deja am o chitara IBANEZ, lipseste numai case. Daca este de vanzare si separat atunci eu vreau case, dar incu nu stiiu cum facem transferul. La profilul meueste un mail, unde se poate discuta situatia. Multumesc.
  11. Salut! Sunt Alajos Farkas. Eu am un procesor FENDER MUSTANG FLOOR. Te intereseaza schimbul sau numai banii?
  12. Salut! Sunt Alajos Farkas din Baraolt. Eu am un FEBDER MUSTANF FLOOR vreau sa va intreb daca va intereseaza schimbul sau cautam alta metoda? FENDER MUSTANG FLOOR
  13. Salut! Sunt Alajos Farkas din Baraolt. Am citit anuntul, ma intereseaza TC Electronic Nova System. Eu am un procesor FENDER MUSTANG FLOR. Nu este scris pretul TC Electornic, dar ste scris Accept schimburi. Daca se poate az trebui sa faecm schimb.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.