www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex Marta

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Oradea,Romania

Recent Profile Visitors

1544 profile views

Alex Marta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Pret: 450 RON Localitate: Oradea Contact: alexmarta95@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand boss GT-3, sunt singurul proprietar. L-am gasit intr-un depozit de la Andertons in uk neatins, nefolosit. Il am de ceva vreme deci e folosit, dar functioneaza perfect ca in prima zi, l-am carat mult prin concerte si sunt cateva zgarieturi (se vad in poze). Pret negociabil.
  2. Chitara revine la vanzare: 2000 de lei fara case.
  3. Pret: 2500 RON Localitate: Oradea Contact: alexmarta95@gmail.com Accept schimburi: Accept schimburi Schecter Tempest Custom Sell my baby.. Nu credeam ca o sa vina ziua asta dar trebuie. Multe concerte cu ea deci multa uzura, chitara este din 2005 facuta in korea. Are o crapatura sus care nu afecteaza cu nimic numai estetic dar la o chitara "relic" ii sta bine . Setup facut in Uk la Andertons, doze duncan (Seymour Duncan Custom SH-11, Seymour Duncan '59 SH-1N) Corp Mahon Cheite Grover Corzi Neon White, am dat 120 de lei pe ele si chiar merita adica schimba tonul unpic mai cald si e chiar placut, recomand! Coil spliter, face din knob un buton de spliter, bun pentru funk sau cui ii place mai mult single coil. BADS: Ciobitura de sus si surubul de jos care prinde cureaua schimbat unpic mai jos.. practic de aia e ciobitura aia acolo, un "prietenas" a incercat sa faca un 360 cu chitara si a uitat ca are si cablul pus, cablul era pus sub curea si uite asa s-a dus surubul si a lovit chitara (never give a friend you're expensive guitar to play, lesson learnt) . Ar mai fi si pickup switcher-ul, cateodata nu imi schimba in doza de sus dar probabil va fi schimbat pana vand chitara. Chitara vine fara case, 140 de lei case-ul (original Schecter). Schimburi doar telecaster, Fara squier Pret redus la 2000 pana de 1 ianuarie. Pret redus la 2000 pana in 1 ian,
  4. Pret: 0 RON Localitate: Oradea Contact: alexmarta95@gmail.com Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar pickguard pentru yamaha pacifica, 121 HSH. Ca si in poza , de preferat pe negru. De ce ca si in poza? ei bine din cauza ca am doar 2 potentiometre, volum si ton, deci pickguard-urile de SQ sau majoritatea strat-urilor nu o sa se potriveasca.
  5. Pret: 250 RON Localitate: Oradea Contact: alexmarta95@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar chitara acustica undeva intre 250-350 lei , hai cu ofertele !
  6. Poti obtine tonu' ala , da trebuie sa tii cont si de chitara si amp. Video-urile astea doua poate iti raspund la intrebare , dar claritatea sunetului e proasta.
  7. brut in sensu de agresiv? am obtinut tonuri de la ac/dc pana la garry moore si are un sustain urias.
  8. Pret: 125 RON Localitate: Oradea Contact: alexmarta95@gmail.com, 0771524215 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Este cat se poate de maimuta . Aria APE-2 facuta prin 90" in Japonia. Cine nu a gustat o guma turbo pana acuma.. are sansa acum ^^ . Daca ar fi toate produsele "chitaresti" din Japonia ar fi fantastic(pentru cunoscatori). Procesorul il am de 2 ani , functioneaza perfect, delay superb la fel si distors-ul. Turbo-ul e pentru sustain mai mare + multe altele ) . Efecte: Digital delay : pana la 1024 ms. Chorus Efect loop Distortion Turbo
  9. Pret: 100 RON Localitate: Oradea Contact: alex_marta95@yahoo.com SAU PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Pedala Delay pana in 100 de lei, un low-end asa .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.