www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Albert Freeman

Active Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Albert Freeman last won the day on May 14 2018

Albert Freeman had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Other Information

 • Band
  Sounds In The Attic si Friday Fever
 • Gear
  Fleabass Street Silver

Recent Profile Visitors

2483 profile views

Albert Freeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

 1. Efect Envelope Filter fabricat in USA pentru chitara/bas.Pedala este perfect functionala.Merge doar cu alimentator de 9V.Alimentatorul nu este inclus!
 2. Efect Flanger Boss BF-3 pentru chitara/bas.Functioneaza perfect, aspect bun.Alimentatorul nu este inclus!
 3. Basul a fost fabricat în 2007. Sună excepțional. Are o singura bubiță pe corp ce afectează doar esteticul(a se vedea în poze). Îl vând deoarece doresc să achiziționez altceva.Basul vine la pachet cu un pickguard alb(separat de cel negru) și case-ul lui original.PM pentru mai multe detalii.
 4. Amplificator de chitara bass GK MB 800 in stare perfecta de functionare. Detalii: - clasa D - putere: 800W in 4 Ohms si 560W in 8 Ohms - dimensiuni: 44.45mm X 279.4mm X 228.67mm - greutate: 2.2 kg - balanced DI (pre/post EQ) - 2 canale cu gain si master separat - foot switch - EQ: contour, treble, hi-mid, lo-mid, bass - limiter incorporat (push master) - butoane iluminate - input normal / -10db - mute switch - made in USA Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati!
 5. Basul a fost fabricat în 2007. Sună excepțional. Are o singura bubiță mai "mare" pe corp ce afectează doar esteticul(a se vedea în poze). Îl vând deoarece doresc să achiziționez unul pe negru.Basul vine la pachet cu un pickguard alb(separat de cel negru) și case-ul lui original.PM pentru mai multe detalii.
 6. Coarda este nou nouță. O vând deoarece mie nu îmi încape prin gaura de la bridge. Thickness: 145 Nickel wound Round wound Long scale
 7. Cumparat in 2017. Stare perfecta de functionare. Alimentatorul nu este inclus. aparat de acordaj cromatic display LED 4 moduri: meter, full strobe, half strobe si split tunings: flat (down 5), capo (up 7) si drop d tuning true bypass alimentare cu baterie de 9V sau alimentator 9V (optional)
 8. Basul a fost fabricat in 2016 si cumparat in 2017. Bridge-ul si dozele sunt de pe un Fender japonez de prin 90' iar pickguard-ul Fender de culoarea Tortoise a fost cumparat separat. La pachet il dau cu straplock-uri Schaller si pickguard-ul original de culoare alba. Basul este intr-o stare foarte buna si nu prea a fost cantat. La cerere pot schimba dozele japoneze cu cele originale(mexicane). Body: Alder Neck: Maple Fretboard: Rosewood Neck profile: Modern C 20x Frets Length: 864 mm (long scale) Nut width: 38 mm Colour: Artic White high gloss Made in Mexico
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.