www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Albert Freeman

Active Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Everything posted by Albert Freeman

 1. Efect Envelope Filter fabricat in USA pentru chitara/bas.Pedala este perfect functionala.Merge doar cu alimentator de 9V.Alimentatorul nu este inclus!
 2. Efect Flanger Boss BF-3 pentru chitara/bas.Functioneaza perfect, aspect bun.Alimentatorul nu este inclus!
 3. Basul a fost fabricat în 2007. Sună excepțional. Are o singura bubiță pe corp ce afectează doar esteticul(a se vedea în poze). Îl vând deoarece doresc să achiziționez altceva.Basul vine la pachet cu un pickguard alb(separat de cel negru) și case-ul lui original.PM pentru mai multe detalii.
 4. Amplificator de chitara bass GK MB 800 in stare perfecta de functionare. Detalii: - clasa D - putere: 800W in 4 Ohms si 560W in 8 Ohms - dimensiuni: 44.45mm X 279.4mm X 228.67mm - greutate: 2.2 kg - balanced DI (pre/post EQ) - 2 canale cu gain si master separat - foot switch - EQ: contour, treble, hi-mid, lo-mid, bass - limiter incorporat (push master) - butoane iluminate - input normal / -10db - mute switch - made in USA Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati!
 5. Basul a fost fabricat în 2007. Sună excepțional. Are o singura bubiță mai "mare" pe corp ce afectează doar esteticul(a se vedea în poze). Îl vând deoarece doresc să achiziționez unul pe negru.Basul vine la pachet cu un pickguard alb(separat de cel negru) și case-ul lui original.PM pentru mai multe detalii.
 6. Coarda este nou nouță. O vând deoarece mie nu îmi încape prin gaura de la bridge. Thickness: 145 Nickel wound Round wound Long scale
 7. Cumparat in 2017. Stare perfecta de functionare. Alimentatorul nu este inclus. aparat de acordaj cromatic display LED 4 moduri: meter, full strobe, half strobe si split tunings: flat (down 5), capo (up 7) si drop d tuning true bypass alimentare cu baterie de 9V sau alimentator 9V (optional)
 8. Basul a fost fabricat in 2016 si cumparat in 2017. Bridge-ul si dozele sunt de pe un Fender japonez de prin 90' iar pickguard-ul Fender de culoarea Tortoise a fost cumparat separat. La pachet il dau cu straplock-uri Schaller si pickguard-ul original de culoare alba. Basul este intr-o stare foarte buna si nu prea a fost cantat. La cerere pot schimba dozele japoneze cu cele originale(mexicane). Body: Alder Neck: Maple Fretboard: Rosewood Neck profile: Modern C 20x Frets Length: 864 mm (long scale) Nut width: 38 mm Colour: Artic White high gloss Made in Mexico
 9. Pret: 350 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: albeert.freeman@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Pedala este perfect functionala, mici zgarieturi, intretinuta.
 10. Pret: 350 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: albeert.freeman@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Pedala este perfect functionala, mici zgarieturi, intretinuta.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.