www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cosmin pascu

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

10 Good

About cosmin pascu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Craiova

Recent Profile Visitors

1,609 profile views
 1. Cumpar cabient ieftin (palmer, kustom sau harley benton) de 1x12 sau 2x12 de 100W. Cabinetul o sa fie folosit doar la repetitii, de aia nu doresc ceva scump.
 2. Pret: 1000 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi sunt interesat de urmatoarele amplificatoare: Kustom KG100HFX sau Hughes & Kettner Attax 100 sau Hughes & Kettner WARP 7. HEAD + CABINET.
 3. Pret: 1000 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Hughes & Kettner Attax 100 sau WARP7 + Cabinet. sau orice alt amplificator head in limita pretului + cabinet. In ceea ce priveste WARP7 accept si combo.
 4. cosmin pascu

  schimb Ibanez Rg370 Made In Korea

  SCHIMB CU LES PAUL, STRAT SAU SG!!!!
 5. cosmin pascu

  schimb Ibanez Rg370 Made In Korea

  Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Chitara are un singur defect mai "nasol", se pare ca i-a fost rupt headstockul, desi nu cred ca s-a desprins de chitara, a fost doar o crapatura mai nasoala. Chitara a fost lipita cu un produs pentru lemn de calitate si tinuta mult timp pe presa. Pot garanta ca neckul nu se va rupe, de fapt, cred ca e chiar mai bine prins decat era inainte. Personal am mai mai lovit chitara in headstock si nu a avut absolut nimic. Deci crapatura nu e o problema. In rest chitara e ca noua, sunt al doilea proprietar. Inca nu stiu ce vreau la schimb, in special chitari pentru metal in aceeasi gama de pret. Noua costa cam 1800-1900 de lei in magazinele din Romania. NU SUNT INTERESAT SA O VAND!!!! Schimb si cu 7 string Vine si la vanzare cu 1200 de lei negociabil Schimb cu Epiphone, jackson, ltd, Vintage. dar sa fie hardtail
 6. cosmin pascu

  schimb [EXPIRAT] Schimb Vintage V100

  Salut, imi poti da niste poze orinn PM, te rog
 7. Schimb un amplificator de chitara Ibanez gta10 cu o vioara de incepatori, nu conteaza firma, conteaza doar sa poata fi cantat pe ea.
 8. cosmin pascu

  cumpăr Cumpar Chitara Electrica

  Salut, am un Ibanez RG370 la 1200 de lei, negociabil
 9. cosmin pascu

  cumpăr Cumpar Chitara Electrica

  salut https://forums.rgc.ro/topic/116207-ibanez-rg370-made-in-korea/
 10. cosmin pascu

  vând Lag Arkane A100-Grs

  salut, in caz ca te hotarasti sa schimbi https://forums.rgc.ro/topic/116207-ibanez-rg370-made-in-korea/
 11. cosmin pascu

  schimb Doua Instrumente

  Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb doua chitare (Nova stratocaster si Jackson JS11 noua, cumparata acum 4 luni) pe una mai buna, Ibanez, LTD, BC Rich + o mica diferenta din partea mea, daca e nevoie.
 12. cosmin pascu

  schimb Schimb Chitară Cortez Made In Japan, '70

  S-a dat!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.