www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cosmin pascu

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cosmin pascu

  1. Cumpar cabient ieftin (palmer, kustom sau harley benton) de 1x12 sau 2x12 de 100W. Cabinetul o sa fie folosit doar la repetitii, de aia nu doresc ceva scump.
  2. Pret: 1000 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi sunt interesat de urmatoarele amplificatoare: Kustom KG100HFX sau Hughes & Kettner Attax 100 sau Hughes & Kettner WARP 7. HEAD + CABINET.
  3. Pret: 1000 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Hughes & Kettner Attax 100 sau WARP7 + Cabinet. sau orice alt amplificator head in limita pretului + cabinet. In ceea ce priveste WARP7 accept si combo.
  4. Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Chitara are un singur defect mai "nasol", se pare ca i-a fost rupt headstockul, desi nu cred ca s-a desprins de chitara, a fost doar o crapatura mai nasoala. Chitara a fost lipita cu un produs pentru lemn de calitate si tinuta mult timp pe presa. Pot garanta ca neckul nu se va rupe, de fapt, cred ca e chiar mai bine prins decat era inainte. Personal am mai mai lovit chitara in headstock si nu a avut absolut nimic. Deci crapatura nu e o problema. In rest chitara e ca noua, sunt al doilea proprietar. Inca nu stiu ce vreau la schimb, in special chitari pentru metal in aceeasi gama de pret. Noua costa cam 1800-1900 de lei in magazinele din Romania. NU SUNT INTERESAT SA O VAND!!!! Schimb si cu 7 string Vine si la vanzare cu 1200 de lei negociabil Schimb cu Epiphone, jackson, ltd, Vintage. dar sa fie hardtail
  5. Schimb un amplificator de chitara Ibanez gta10 cu o vioara de incepatori, nu conteaza firma, conteaza doar sa poata fi cantat pe ea.
  6. Salut, am un Ibanez RG370 la 1200 de lei, negociabil
  7. salut https://forums.rgc.ro/topic/116207-ibanez-rg370-made-in-korea/
  8. Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb doua chitare (Nova stratocaster si Jackson JS11 noua, cumparata acum 4 luni) pe una mai buna, Ibanez, LTD, BC Rich + o mica diferenta din partea mea, daca e nevoie.
  9. Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Body: Ash Neck: maple fingerboard: rosewood Shape: Superstrat Bridge: floyd rose cu actiune doar in modul dive, dar e blocat,poate fi insa pus in functiune. Steel nut configuratie: H (a fost HSS odata, dar am renuntat la single coiluri si potul de ton, pentru cine e interesat de schimb pot pune si dozele impreuna cu switchul si potul de ton) Pickguardul e faurit manual, lipit pe chitra cu banda dubla adeziva, nu am vrut sa dau gauri in ea sa il prind in suruburi, banda tine foarte bine, chiar trebuie sa te chinui putin sa scoti pickguardul. E ecranata ca la carte, nu are zgomot de fond, fretbuzz nu bate nu troncane etc. etc. Nu stiu ce vreau la schimb asa ca nu va sfiiti sa veniti cu oferte.MENTIONEZ CA SE SCHIMBA DOAR CU CHITARA, NU CU BASS NU CU PEDALE NU CU AMPLIFICATOARE.Pentru mai multe info despre chitara si istoria ei raspund in mesaj privat, unde dau si numarul de telefon.
  10. Caut o doza de bridge cu output mare,dar sa die accesibilă,gen Jackson CRV. sunt disponibil sa dai între 50 si 80 de lei
  11. Salut?Mai ai chitara? si daca da am o oferta de schimb pentru tine,stiu ca nu accepti,dar poate te intereseaza: https://forums.rgc.ro/topic/111708-chitara-cortez-made-in-japan/
  12. aici sunt niste mostre de sunet Cortez-Clean.mp3.mp3 Cortez-Distorsion.mp3.mp3
  13. Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: PM Link producator: http://www.vintageguitar.com/1933/jack-westheimer/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Schimb chitara Cortez made in Japan,e de prin anii '80,pentru carsta ei e in stare foarte buna,nu are fretbuzz,e intonata perfect,actiunea foarte foarte joasa,neck subtire,are profilul unui ibanez RG.Evident chitara ar vrea sa fie o copie Jackson.prezinta 3 doze pasive capsulate,switch cu 5 pozitii,dozele au output mediu spre mare.Nu stiu din ce lemn e facuta chitara insa pot spune ca e foarte foarte grea,cel mai probabil neck-ul e din artar iar tastiera din palisandru dar corpul nu stiu din ce lemn e.Multe nu stiu despre chitara,singurele informatii in ceea ce priveste istoria acestei firme le-am luat de aici: Cort(ez) Teisco del Rey and Kingston were not the only brand names associated with Jack Westheimer. Another, which would have added significance today, was Cortez. Cortez would be important because it’s from that moniker that today’s Cort brand derived, in abbreviated form. The Cortez brand name dates bact to around ’60, and the beginning of our tale. The Cortez brand was given (by Westheimer) to a line of good-quality Martin-style dreadnoughts manufactured in Japan by the Hiyashi (or Yashi?) factory. Westheimer dispatched some of his staff to visit the factory and work with them to develop the product, resulting in Cortez acoustic guitars. Remember, guitars were still called Spanish guitars in those days, an appellation that has fallen by the wayside; hence, the “Spanish” names like Cortez and del Rey. According to Westheimer, Hiyashi was one of the top Japanese acoustic factories, and it was responsible for many Cortez and Emperador acoustics. Hiyashi was bought out by Pearl sometime in the early ’70s and that marked the end of its glory days. Again, no reference materials are available to document Cortez guitars in detail. ( http://www.vintageguitar.com/1933/jack-westheimer/ ) Sunte interesat DOAR de schimburi.As vrea in principal Ibanez,Epiphone,Ltd,Jackson.Sunt deschis insa si la alte oferte.SCHIMB DOAR CU CHITARA (FARA AMPLIFICATOARE,EFECTE SAU ALTCEVA!!!)
  14. Salutare!Se schimba urmatoarea chitara.O copie de Gibson Flying V (HB V).Chitara e in stare foarte buna,am schimbat dozele originale cu unele de Epiphone LP100,am dat neckului un finish mat pentru playabilitate mai buna.Caut in principal sa schimb cu telecaster,SG, sau ceva chitara cu sistem Floyd Rose.Pentru cei interesati chitara vine cu un bonus considerabil (detalii despre acest bonus in PM sau la telefon),NU VAND!!!.Astept oferte!! Body:Baswood Neck:Maple with rosewood fingerboard Electronics:Epiphone LP100 p-ups Hardware Bridge: 6-Saddle tune'o mattic Finish: Nickel/Chrome
  15. La ce chitara am dat la schimb pentru asta cred ca am ieșit in câștig,si mulțumesc pentru clarificare,apreciez.
  16. Salutare din nou!Imi pare rau pentru confuzia creata in jurul aceste chitari,eu am spus tot ce stiam despre ea,stiam ca e un ibanez.Observ ca majoritatea participantilor la acest topic spun ca e un fake,nu contrazic pe nimeni,poate fi un fake,eu am spus doar ce am stiut.Nu vreau sa insel pe nimeni vreau doar sa fiu mai bine informat despre acest instrument.Poate e fake dar asta nu inseamna ca e de proasta calitate,desigur nu e o chitara premium ca un Gibson sau mai stiu eu ce alt brand cunoscut,dar nu o putem compara nici cu un Harley Benton,Stagg,Les Paul 100 sau alte firme ce produc chitari tip les paul,chitara nu e slaba calitativ,are lemn masiv de buna caliatate,hardware decent si suna foarte bine.Multumesc din nou pentru intelegere,si daca ma poate cineva ajuta cu informatii concrete despre chitara as fi recunoscator.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.