www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nagy Norbert Attila

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Nagy Norbert Attila last won the day on July 1 2019

Nagy Norbert Attila had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Nagy Norbert Attila

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Recent Profile Visitors

1,594 profile views
 1. Nagy Norbert Attila

  vând Charvel Pro Mod San Dimas satin impecabila (Seymour Duncan 59/JB)

  La cerere pot sa ofer chitara si fara doze, desigur la un pret mult mai mic
 2. Nagy Norbert Attila

  vând Fender

  R.I.P. tunerul de care-i atârnată chitara
 3. L-am cumpărat acum un an și de atunci nu l-am folosit aproape deloc. Funcționează perfect, la cerere pot să includ și un stand și cablu XLR.
 4. Funcționează perfect, doar că n-o mai folosesc. La cerere pot să includ și Ableton Live lite și alte software-uri cu care a venit.
 5. Funcționează perfect, o vând deoarece mi-am cumpărat o altă interfață cu mai multe intrări. La cerere pot să includ Ableton Live lite și Softube time&tone bundle.
 6. Vând monstrul acesta deoarece nu-l mai folosesc. Unicul proprietar, funcționează perfect, are putere suficientă pentru o sală de mărime medie și un ton destul de versatil. Nu știu dacă merită să-l trimit cu curier din cauza greutății, dar putem să încercăm. putere 150 watt 4 ohm SPL 95dB difuzor 1x15" frecventa:30Hz-4000Hz HF-horn switchable(Warwick Piezo Tweeter) EQ grafic pe 8 benzi Switch pentru Low Boost,High Boost si Mute FX loop,Line out,Headphone jack Circuit de protectie pentru HF overheating Bass reflex Se poate inclina la 45° Dimensiuni WHD: 53 x 64 x 34 cm Greutate: 24kg
 7. Nagy Norbert Attila

  vând Warwick Rockbass Corvette apropape nouă

  Am cumpărat bassul, l-am cântat 2-3 ori și mi-am dat seama că nu-i pentru mine. Funcționează și arată perfect (mă rog, are zgârieturi mici de la pană), vine cu strap, straplock, cheiță truss rod și cutia originală. La cerere pot să trag o monstră de sunet, dar găsiți destule înregistrări și online.
 8. Nagy Norbert Attila

  vând Charvel Pro Mod San Dimas satin impecabila (Seymour Duncan 59/JB)

  Mersi baieti, sticlele de ulei si kilogramele de faina o sa le primiti maine.
 9. De vanzare Charvel Pro Mod San Dimas style 1 HH cu hardtail, cumparata acum exact un an nou-nouta de la Guitarshop. Chitara este in stare perfecta, fara nicio zgarietura, sau orice alt defect de estetica/functionare(l-am tinut doar in casa) Este un superstrat foarte versatil, cu un corp alder, gat maple cu rosewood (12"-16" radius), locking tuner, etc. Nu cred ca trebuie sa zic prea multe, dozele Seymour Duncan 59 (gat) si JB (bridge) sunt deja faimoase, insa as mentiona ca split coil-ul suna surprinzator de bine, nu se poate compara cu dozele de acum 10 ani. Ba chiar, as zice ca intr-un mix se aude greu diferenta intre doza de gat cu split si o doza de la un stratocaster. Oricum gasiti aici toate specificatiile : https://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-charvel-pro-mod-san-dimas-style-1-hh-ht_p3872.html Pret : 3100 RON Se poate vedea/incerca in Targu Mures, prefer sa nu trimit in tara. O vand numai deoarece am prea multe chitari, deci nu ma intereseaza schimburi. gottem1.mp4 https://youtu.be/aIJOo272bhY?t=936
 10. Nagy Norbert Attila

  vând [EXPIRAT] PRS SE Bernie Marsden

  De vanzare PRS SE Bernie Marsden in stare foarte buna, o vand numai deoarece n-o mai folosesc de cand mi-am cumparat un Charvel. Corp din mahon (cu top de flame maple), gat "wide fat" din mahon cu rosewood, doze SE245, scala de 24.5", practic arata si suna ca si un Les Paul vintage cu binding pe corp si fretboard. Nu sunt primul proprietar, am cumparat-o second hand acum un an si chitara are o urma vizibila in spatele gatului, langa headstock. Din fericire acesta nu se simte in timpul cantatului si in afara de asta, nu sunt alte lovituri / zgarieturi pe chitara. Corzile sunt noi (Ernie Ball 10-46) si la cerere pot sa ofer husa Ibanez, strap, cheie de truss rod, tuner. Predare personala in Targu Mures, sau trimit in tara cu Urgent Cargus / Fan courier.
 11. Nagy Norbert Attila

  vând [EXPIRAT] Squier Classic Vibe Telecaster Thinline

  1300 RON
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.