www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nagy Norbert Attila

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nagy Norbert Attila last won the day on July 1 2019

Nagy Norbert Attila had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Recent Profile Visitors

2553 profile views

Nagy Norbert Attila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

32

Reputation

 1. De vanzare Squier Mini Jazzmaster, cumparata in Octombrie 2020. Este o chitara short-scale (22.75"), foarte comoda, cu doze surprinzator de bune. Cand am primit-o, chitara era intr-o stare oribila - nu tinea acordajul deloc, fret-urile erau ascutiti, etc. Am vazut insa multe persoane pe youtube care au dus chitara la un lutier si au scos o bijuterie din ea, asa am asta am facut-o si eu. Chitara a primit un setup complet - cheitele au fost inlocuite cu un set de Fender ClassicGear, fret-urile au fost nivelate/slefuite, a fost adaugat inca un string tree, iar butoanele de strap au fost schimbate cu un set de Gotoh Strap Lock. Acum se simte ca si un adevarat instrument, nu doar o jucarie. Imi pare rau sa-l vand, insa n-o mai folosesc deloc de cand mi-am cumparat un strat mexican. Chitara se afla intr-o stare foarte buna, are doar zgarieturi mici care nici nu prea se vad in poze. Pretul este 700 RON, prefer predarea personala in Targu Mures, dar daca trebuie ,trimit si in tara.
 2. R.I.P. tunerul de care-i atârnată chitara
 3. L-am cumpărat acum un an și de atunci nu l-am folosit aproape deloc. Funcționează perfect, la cerere pot să includ și un stand și cablu XLR.
 4. Funcționează perfect, doar că n-o mai folosesc. La cerere pot să includ și Ableton Live lite și alte software-uri cu care a venit.
 5. Funcționează perfect, o vând deoarece mi-am cumpărat o altă interfață cu mai multe intrări. La cerere pot să includ Ableton Live lite și Softube time&tone bundle.
 6. Vând monstrul acesta deoarece nu-l mai folosesc. Unicul proprietar, funcționează perfect, are putere suficientă pentru o sală de mărime medie și un ton destul de versatil. Nu știu dacă merită să-l trimit cu curier din cauza greutății, dar putem să încercăm. putere 150 watt 4 ohm SPL 95dB difuzor 1x15" frecventa:30Hz-4000Hz HF-horn switchable(Warwick Piezo Tweeter) EQ grafic pe 8 benzi Switch pentru Low Boost,High Boost si Mute FX loop,Line out,Headphone jack Circuit de protectie pentru HF overheating Bass reflex Se poate inclina la 45° Dimensiuni WHD: 53 x 64 x 34 cm Greutate: 24kg
 7. Am cumpărat bassul, l-am cântat 2-3 ori și mi-am dat seama că nu-i pentru mine. Funcționează și arată perfect (mă rog, are zgârieturi mici de la pană), vine cu strap, straplock, cheiță truss rod și cutia originală. La cerere pot să trag o monstră de sunet, dar găsiți destule înregistrări și online.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.