www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nagy Norbert Attila

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Nagy Norbert Attila last won the day on July 1 2019

Nagy Norbert Attila had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

About Nagy Norbert Attila

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Targu Mures

Recent Profile Visitors

2247 profile views
 1. R.I.P. tunerul de care-i atârnată chitara
 2. L-am cumpărat acum un an și de atunci nu l-am folosit aproape deloc. Funcționează perfect, la cerere pot să includ și un stand și cablu XLR.
 3. Funcționează perfect, doar că n-o mai folosesc. La cerere pot să includ și Ableton Live lite și alte software-uri cu care a venit.
 4. Funcționează perfect, o vând deoarece mi-am cumpărat o altă interfață cu mai multe intrări. La cerere pot să includ Ableton Live lite și Softube time&tone bundle.
 5. Vând monstrul acesta deoarece nu-l mai folosesc. Unicul proprietar, funcționează perfect, are putere suficientă pentru o sală de mărime medie și un ton destul de versatil. Nu știu dacă merită să-l trimit cu curier din cauza greutății, dar putem să încercăm. putere 150 watt 4 ohm SPL 95dB difuzor 1x15" frecventa:30Hz-4000Hz HF-horn switchable(Warwick Piezo Tweeter) EQ grafic pe 8 benzi Switch pentru Low Boost,High Boost si Mute FX loop,Line out,Headphone jack Circuit de protectie pentru HF overheating Bass reflex Se poate inclina la 45° Dimensiuni WHD: 53 x 64 x 34 cm Greutate: 24kg
 6. Am cumpărat bassul, l-am cântat 2-3 ori și mi-am dat seama că nu-i pentru mine. Funcționează și arată perfect (mă rog, are zgârieturi mici de la pană), vine cu strap, straplock, cheiță truss rod și cutia originală. La cerere pot să trag o monstră de sunet, dar găsiți destule înregistrări și online.
 7. De vanzare Charvel Pro Mod San Dimas style 1 HH cu hardtail, cumparata acum exact un an nou-nouta de la Guitarshop. Chitara este in stare perfecta, fara nicio zgarietura, sau orice alt defect de estetica/functionare(l-am tinut doar in casa) Este un superstrat foarte versatil, cu un corp alder, gat maple cu rosewood (12"-16" radius), locking tuner, etc. Nu cred ca trebuie sa zic prea multe, dozele Seymour Duncan 59 (gat) si JB (bridge) sunt deja faimoase, insa as mentiona ca split coil-ul suna surprinzator de bine, nu se poate compara cu dozele de acum 10 ani. Ba chiar, as zice ca intr-un mix se aude greu diferenta intre doza de gat cu split si o doza de la un stratocaster. Oricum gasiti aici toate specificatiile : https://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-charvel-pro-mod-san-dimas-style-1-hh-ht_p3872.html Pret : 3100 RON Se poate vedea/incerca in Targu Mures, prefer sa nu trimit in tara. O vand numai deoarece am prea multe chitari, deci nu ma intereseaza schimburi. gottem1.mp4 https://youtu.be/aIJOo272bhY?t=936
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.