www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sarmis

Newcomers
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Firmament

Recent Profile Visitors

2701 profile views

Sarmis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Vand un Memory Man with Hazarai, un delay extrem de versatil, se pot obtine foarte multe tonuri si "smecherii" cu el: https://www.youtube.com/watch?v=Hrtct-zdU7Q&feature=share https://www.youtube.com/watch?v=bMVXxJhEAZg&feature=share Pedala a fost cumparata anul trecut de pe RGC insa nu a fost folosita absolut deloc datorita unui Line 6 Helix care si-a facut aparitia in rigul meu imediat dupa achizitionarea pedalei, acesta fiind si motivul pentru care o pun la vanzare. Alimentatorul nu este cel original, asa l-am primit si eu, functioneaza fara nicio problema. Pretul nu este negociabil. Prefer predare personala in Bucuresti. Tel: 0747625212
 2. Am uitat sa mentionez, prefer ca ofertele sa fie din Bucuresti deoarce vreau sa am ocazia de o testa inainte.
 3. Pret: 3500 Localitate: bucuresti Contact: 0747625211 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare prieteni, caut sa cumpar un Gibson sau un Fender american, ca buget dispun de undeva pe la 3500 de lei. Sariti cu oferte, poate ma ajutati sa gasesc ceva bun. Pace si iubire!
 4. Trupa Popa Sapka cauta bassist din Bucuresti, cu experienta in genurile punk, ska, reggae, disco, d'n'b. Desi trupa are concerte stabilite in fiecare weekend pana la sfarsitul anului, dorim un membru stabil, nu dorim colaboratori. Trimiteti demo si un scurt cv la adresa : popasapkaband@gmail.com P.S. : Cautam un muzician full-time, fara job etc.
 5. Salutare, trupa Popa Sapka isi cauta sala de repetitii, ne intereseaza un spatiu ( 20 m2 sunt ok), cu o amenajare minima sau nu (depinde de oferte), backline-ul fiind asigurat de noi. Ne intereseaza sa avem sala la cheie, cu program 24 din 24. Sa sara ofertele!
 6. Pret: 350 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0747625211 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, caut un wah bun, de preferat Dunlop Crybaby insa daca este ceva de calitate nu sunt inchis la minte Si ar fi mult mai ok sa fie in Bucuresti pt ca vreau sa o testez inainte. In rest, sa auzim numai de bine!
 7. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0747625211 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut un delay bun, nu sunt interesat de lowcosturi (Behringer etc), de preferat din Bucuresti pentru ca as vrea sa il testez inainte. Ca buget ma incadrez undeva intre 300-350 de lei max. Sa curga ofertele Stima si voie buna!
 8. Trupa Popa Sapka (facebook.com/popasapka) cauta tobar cu experienta in Bucuresti. Avem concerte stabilite pe la diverse festivaluri si cluburi incepand din luna aprilie. Cerem si oferim seriozitate. Trimiteti demo pe adresa popasapkaband@gmail.com
 9. Fratilor nu sariti cu gura pe mine ca nu am dat in cap. Nu imi plac pedalele Behringer, e o chestie de gust. Hai sa nu deviem de la subiect. Daca aveti un overdrive care se preteaza pe cerintele de mai sus, va rog sariti cu ofertele. Mutumesc si celor care au postat, o sa ma uit peste toate ofertele. O zi frumoasa va doresc!
 10. Pret: 250 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0747625211 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dragi colegi, caut sa cumpar o pedala de overdrive, cum am mentionat mai sus. Ca buget ma situez in jurul sumei de 250 de ron, insa in functie de oferta mai pot adauga ceva bani. Nu caut Behringer, Digitech, low-budgeturi etc. Telefon: 0747625211 Stima si voie buna!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.