www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ValeChitara

Veteran
  • Posts

    614
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ValeChitara

  1. Multumesc pentru raspunsuri, dar au trecut 9 ani de atunci, nu prea mai e de actualitate anuntul
  2. Sursa e, practic, noua. Am cumparat-o de la Thomann anul trecut, dar nu prea am folosit-o, pentru ca nu s-a finalizat pedalierul in care planuiam sa o pun. Nu a fost montata nicaieri, a stat la mine pe birou si cam atat. Am tot ce trebuie la ea (cutie, cabluri etc.) Multi Power Supply 10 Isolated, filtered and short-circuit protected outputs Total power: 2800 mA Advanced LED display for each output Operation with 120 V or 230 V mains voltage Additional power output CIOKS unique Mains-Link function Weight: 1.2 kg Includes DC cable set & mounting hardware for Pedaltrain and Temple audio pedalboards Configuration: 2x 9VDC @ 100mA 2x 9/12 V DC @ 100 mA 2x 9/12 VDC @ 200 mA 1x 9/12 V DC @ 400 mA 2x 9VDC @ 400mA 1x 9-24 V DC Adjustable @ from 800 mA (9V) to 300 mA (24V) La Thomann costa cam 1340 de lei, eu vreau 950. La schimb ma intereseaza numai Strymon Timeline sau Iridium (discutam diferenta)
  3. Asta spune Schecter, nu stiu cat te lamureste.
  4. Schimb numai cu pedale de low drive gen Timmy, Zendrive, Honey Bee etc. Nu ma mai intereseaza pedale de compresie.
  5. Schimb cu pedale de comprestie, cu pot de mix, fara variante mini!
  6. Pentru cine il ridica personal in Bucuresti, pentru o perioada limitata de timp, pretul este de 900e!
  7. AMT Pangea CP100 este un device extrem de folositor pe pedalierul oricarui chitarist. Ruleaza impulse response-uri HD (are destul de multe integrate din fabrica, dar se pot incarca si altele custom cumparate). Are o gramada de functii, totul "inghesuit" intr-o carcasa extrem de compacta. Poate sa preia semnal direct de la iesirea de boxa a unui amplificator pe lampi, sau direct dintr-un preamp, sau pedala de drive de exemplu. Pe langa faptul ca ruleaza IR cu cabinete si power amps de chitara (care pot fi acivate sau oprite) vine si cu cateva functii suplimentare care pot fi utile in anumite configuratii: un eq parametric pe 5 benzi, un preamplificator clean cu niste frecvente apropiate de cele ale Fender Twin, compresie si noise gate. Poate fi un device complex, dar pentru cine nu pricepe mare lucru poate doar sa aleaga unul dintre preseturi care este pe gustul sau. Pentru cine stie ce face si vrea mai mult jucaria poate sa faca foarte multe. Este ideal ca backup in cazul in care se intampla cu ceva cu ampul pe scena, sau pentru cine nu are chef sa mai care un amplificator. Suna excelent, ocupa extrem de putin spatiu si este extrem de util. Este in stare perfecta tehnic si foarte buna cosmetic. L-am cumparat ca back-up/situatii de urgenta si l-am folosit o singura data asta fiind si motivul vanzarii La Thomann costa 950 de lei. Eu vreau 600 de lei. E in stare perfecta atat estetic cat si functional. Vine in cutia originala si are inclus si alimentator. Contact: PM sau 0751579899 (Valeriu)
  8. Pun si eu o poza cu cea mai noua versiune a pedalierului meu
  9. E din 75 si da, e the shit. De plictisit nu prea cred, nu prea curand, cel putin Mai degraba, mi-as mai lua unu, sau un deluxe, ce e ceva mai mic
  10. Multumesc @marcianpetrescu! Amp-ul este in continuare valabil!
  11. Un monitor in ear e diferit de unul pe podea doar prin constructie. Un IEM e practic un amplificator de casti, wireless sau pe fir si o pereche de casti. Un wedge e pur si simplu o boxa. Ce poti auzi pe o boxa asta poti auzi si in casti, nu exista ca poti auzi numai chitara sau altceva. Poate exista problema sa nu fie suficiente iesiri din mixer, dar asta se aplica si la un monitor traditional, nu numai la in ear. Insa, trebuie sa stii ca un sistem in ear, nu iti va rezolva orice problema, ba chiar iti poate crea altele. Daca motivul pentru care nu te auzi este legat de inginerul de sunet, un IEM nu te va ajuta. Doi, senzatia de a canta cu in ear e foarte diferita si iti va lua ceva sa te obisnuiesti. E si mai ciudat daca mix-ul e mono, pentru ca, pe langa faptul ca toate instrumentele sunt pe centru in capul tau, ceea ce inseamna ca le vei distinge mai greu, nici nu mai ai spatialitete, ceea ce te va dezorienta, pentru ca, in mod inconstient, te vei astepta sa auzi instrumentele din diferite parti (cum sunteti asezati pe scena) dar le vei auzi pe toate de parca vin din acelasi loc. Inca o chestie. Ca si chitarist, IEM sunt ciudate daca folosesti un setup traditional cu cab si microfon, pentru ca sunetul pe care il auzi tu in urechi va fii diferit de ce esti tu obisnuit sa auzi din cabinet. Plus ca, fiecare avand un mix separat, nu vei mai putea sa te dozezi in functie de ceilalti, sa stii cum sa te folosesti de dinamica. Nu vreau sa te descurajez din a folosi IEM, mi se par chestii foarte utile (protejaza auzul, ne fiind expus la volum atat de mare; stage noise; spatiu pe scena etc.) si eu folosesc IEM, dar trebuie sa stii de la inceput ca nu umbla cainii cu covrigi in coada in lumea IEM. Din punctul meu de vedere conteaza contextul foarte mult. La o cantare open air sau intr-o locatie cu scena mare, prefer monitoare traditionale, asta pentru ca tot volumul are unde sa se disipe plus ca probabil scena e suficient de mare cat sa nu aud si monitorul vecinului. Pe o scena mica, as alege fara ezitare IEM.
  12. Nu l-am cumparat, a ajuns la mine printr-un schimb. Nu are nici un defect, daca ar fii avut, evident, as fii specificat. Cum am scris si in anunt, motivul vanzarii este ca vizez alte achizitii, care trebuiesc finantate. Imi place foarte mult amp-ul, dar nu imi este imperios necesar. Daca se vinde bine, daca nu, iarasi bine.
  13. Scot la vanzare un Budda Superdrive 30 (pre Peavey) De punctat: - point to point hand wired; - effects loop-ul este extraordinar. - slave out and switchable speaker outputs (4/8/16). - Are o modificare facuta in fabrica si anume controlul volumului preampului pentru canalul clean (adica relgarea a cat headroom poti avea pe canalul de clean) - knobul singuratic din dreapta inputurilor. Este un reglaj absolut necesar din punctul meu de vedere iar adaugand asta la un amplificator si asa extraordinar, nu poate fi decat bine, sporind versatilitatea lui. Este un amplificator simplu de folosit, are 2 canale, fara efecte, fara alte circuite care ar scadea din puritatea tonului . Canalul de drive are 2 tipuri : Normal (vintage - Marshall bluesbreaker type) si Modern ( mid scoop ). Canalul de clean are Brite switch (un fel de trebble boost - in combinatie cu pozitia 2 si/sau 4 a unui Stratocaster, e exact ce trebuie). Nu are zgarieturi, lovituri, nu bate, nu troncane, nu scartzaie, nu bazaie. Are 19 kg Il vand pentru ca strang bani pentru altceva, asadar nu ma intereseaza nici un fel de schimb, va rog nu intrebati! Pretul este de 1000e si nu este negociabil! Pentru intrebari, propuneri etc. ma gasiti la telefon (0751579899) sau in privat.
  14. Yep! Unu pentru reverb, unu pentru delay, chorus etc.
  15. Asta ultima arata chiar bine, felicitari! Am vazut si chitarele anterioare, iar asta arata mult mai profi! Daca imi permiti o recomandare, legata de "meseria asta". Eu nu am nici o treaba cu luteria, dar, stiu cum trebuie sa fie o chitara buna, mai bine spus, cum trebuie sa fie o chitara destinata unui chitarist profesionist. Recomandarea ar fii sa testezi cat mai multe chitare de referinta, daca ai ocazia sa le si studiezi mai mult timp cu atat mai bine. Mai e o chestie, ca sa poti sa faci o chitara buna, trebuie sa intelegi de ce are nevoie un chitarist, iar asta inveti ori prin experienta personala, ori fiind in contact cu chitaristi profesionisti. Nu e vre-o insulta fata de chitaristii de sufragerie, dar trebuie sa stii la ce te raportezi. E vorba de repere. Daca ai repere, stii ce vrei sa obtii si cum, daca nu, e la ghici. Nu am testat vre-un instrument facut de tine deci nu ma pot pronunta asupra calitatii muncii tale. E posibil sa stii toate lucrurile pe care ti le-am zis si sa lucrezi deja foarte bine. Oricum, te felicit, cel putin pentru progres! Te incurajez sa te tii de hobbie-ul asta si, de ce nu, cand si daca va fii timpul sa il transformi in profesie!
  16. Vreau sa cumpar un Tc Electronic Polytune 2 Mini. Ma intereseaza numai varianta mini. Culoarea nu conteaza.
  17. Daca mergi pe varianta cu fir, lucrurile sunt relativ ieftine. Cu asta iti faci treaba perfect, singura problema ar fii ca e mare, in rest, e zid. E stereo, poti sa il si alimentezi daca nu vrei sa ai probleme cu baterii etc. Daca vrei wireless iti recomand Sennheiser, daca iti permiti poti sa iti iei G4, sau, mai ieftin, cauta un G2 second hand. Nu cred ca merita sa iti iei G3, nu ca nu ar fii bun, dar diferenta de pret, de nou, intre G4 si G3 e cam mica. Ai posibilitatea sa mergi stereo, chestie foarte folositoare, mai ales daca nu esti obijnuit cu monitorizare in ear si oricare din ele sunt foarte bune ca sunet. Eu folosesc un Shure PSM200, care, dupa ce am invatat cum sa il folosesc, e ok, imi fac treaba cu el. Nu ti-l recomand pentru ca, in primul rand, e mono, ceea ce nu e o mare problema avand in vedere ca, in realitate, nu o sa prea canti in stereo (niciodata nu sunt suficiente iesiri pe mixer) si, in al doilea rand, daca semnalul de intrare e mare o sa intre in clipping si o sa compreseze foarte tare, de aia trebuie sa ai mereu grija sa iti faci bine echilibrul intre volumul de intrare si volumul pentru casti (din receiver), dar, odata ce il inveti, e ok, insa , la banii aia iti iei second un G2. La partea de casti, nu folosi in nici un caz casti de telefon sau altele de genul ala. Sigur, daca, efectiv, nu ai altceva, le folosesti si pe alea, dar, din experienta mea, ai nevoie, cel putin de astea. Iti faci treaba fara probleme cu ele. Eu am o pereche de un an si ceva si nu am avut surprize neplacute.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.