www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

leo1984

Active Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

leo1984 last won the day on August 2 2018

leo1984 had the most liked content!

Community Reputation

68 Excellent

About leo1984

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  -

Recent Profile Visitors

6379 profile views
 1. Salutare, vând acest Epiphone, care inițial a fost sunburst, însă nu mi-a plăcut cum arată, prin urmare m am hotărât să-l transform în ceva Barn Paul, Whiskey barrel,weathered..etc.Partea electrică și hardware sunt cele stock,in momentul de față are corzi 0.011/0.50 si este acordată în Re standard.Se poate trimite prin curier, desfăcută și pe cheltuiala cumpărătorului, iar prețul este fix.
 2. Salutare, vând această chitară proiect, care la bază este un SX SST 57.Corpul este alder (grosime 44mm,rezonant și potrivit de greu) iar grifful maple, ușor chunky. dar totuși comod la mână. Îmbunătățiri:bridge Fender, chei Wilkinson deluxe,nut de os, doză hotrail (ceva Ebay- Artec sau ceva de genul) și ecranare cu folie de cupru.Potentiometrele de ton nu sunt decuplate, se află sub pickguard.Sună bine de tot, dar am pus ochii pe altceva și prin urmare o dau;poate fi o baza bună pt.modare EVH strat sau orice altceva.Se poate trimite prin curier, desfăcuta,pe cheltuiala cumpărătorului.Pretul este fix.
 3. Salutare, pun și eu aici ultima ,,ispravă", un Epi Junior Special, luat de la un amanet, 350 de lei cu transport inclus.Am dat jos lacul (avea cred că 5mm grosime!!),am ars -o cu lampa de instalator, multă , multă hârtie abrazivă, ceva tuș negru pt.a păta lemnul,lac, ,,wetsanding" și la final polish auto;am pus corzi de 0.011-0.50, acordată în D standard, așteaptă niște ,,dgji-dgji". PS:de EJ200 n-aș îndrăzni să mă ating, e superbă așa cum este ))
 4. Am schimbat butoanele,360 lei
 5. Salutare,se vinde acest bass, îl am din decembrie 2019, practic este nou.Calitatea este bună pt.gama lui de preț, sună bine și este destul de greuț (4.7kg) Singura modificare adusă este vopsirea pickguardului.Trimit in țară numai cu gâtul desfăcut, cheltuielile de transport fiind suportate de către cumpărător.
 6. Salutare, cam așa mă ,,dau" eu, cant pe electrică, electroacustica, chiar și bass( mai încet, așa) și sunt multumit. La o configurație de genul acesta, e fain că poți avea un control bun daca vei cânta pe backing tracks.
 7. sau Bucuresti, pana in 5.12
 8. Sau PJ, stingray style etc,500 de lei, Brașov ar fi perfect
 9. Salutare, caut sa cumpar un jazz bazz, entry level, nu vreau cine stie ce,dar in stare buna din pv. mecanic si electric.-ceva gen Harley Benton, Jack&Danny, SX, DImavery, Ibanez Gio etc
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.