www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ATTIS

Active Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ATTIS

  1. Cer ajutor din partea celor care deţin sau au habar despre chitările acustice Maxine. E cineva care vrea să-mi vândă o astfel de chitară şi vrea pe ea 350 de lei. Specific că în preţ este inclusă şi o doză astfel încât să poată fi amplificată. Nu ştiu detalii despre doză, cert e că nu e de top, e una mai ieftină, aprox. 100 de lei. Ştiu că Maxine e o firmă destul de obscură...mă interesează dacă merită banii şi dacă sound-ul chitarei e mult inferior altora din aceeaşi gamă de preţ.
  2. Pret: 500 euro negociabil Localitate: Timisoara Contact: 0731.999.462 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Set de tobe Pearl Export Series + 2 cinele Sabian, respectiv Paiste (cu tot cu stative) + fus Zildjian. Preț :500 de euro negociabil. Setul se aflã ºi se poate proba în Timiºoara. Tel. 0731.999.462
  3. Am uitat să menţionez faptul că nu caut o voce asemănătoare cu cea din video. Cu cât mai heavy cu atât mai bine. UP !
  4. Am uitat să menţionez faptul că nu caut o voce asemănătoare cu cea din video. Cu cât mai heavy cu atât mai bine. UP !
  5. Dacã ºtii ºi îți place sã cânți Hard and Heavy lasã un P.M. sau id: alexandru_matasa . Mai jos este o inregistrare dintr-un concert live sã-ți faci o idee cam ce cântãm. Bineinteles, piesele pot suna un pic altfel (mai bine) sub influenta timbrului tau. De remarcat ca dorim un proiect serios de viitor...avem 8-9 piese proprii,la unele mai lucram sa le imbunatatim, dupa care, cu ceva sanse, va urma sa le inregistram ...si... mai vedem noi. http://www.youtube.com/watch?v=9oBUFK8MLhg
  6. Dacã ºtii ºi îți place sã cânți Hard and Heavy lasã un P.M. sau id: alexandru_matasa . Mai jos este o inregistrare dintr-un concert live sã-ți faci o idee cam ce cântãm. Bineinteles, piesele pot suna un pic altfel (mai bine) sub influenta timbrului tau. De remarcat ca dorim un proiect serios de viitor...avem 8-9 piese proprii,la unele mai lucram sa le imbunatatim, dupa care, cu ceva sanse, va urma sa le inregistram ...si... mai vedem noi. https://www.youtube.com/watch?v=9oBUFK8MLhg
  7. ai reusit ? si eu am nevoie de asa ceva.
  8. aha... deci tu spui că e mai bine la jumătate decât la zero. ok. alte păreri, ceva confirmări sau infirmări ???
  9. foarte utile şi informaţiile aferente, dar DA, asta voiam să ştiu.
  10. multumesc pt sfat, dar nu cred ca mi-ai raspuns intocmai la intrebare. acasa sau la sala cand imi fac tonul, mi-l fac cu basii mediile si inaltele amp-ului la zero ?
  11. absolut, nu pretind ca ar suna identic...dar intrebarea mea era daca asa e cel mai indicat. adica care varianta e mai putin bulversanta si apropiata de adevar. sa folosesc eq-ul amp-ului sau nu ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.