www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ATTIS

Active Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timișoara

ATTIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Cer ajutor din partea celor care deţin sau au habar despre chitările acustice Maxine. E cineva care vrea să-mi vândă o astfel de chitară şi vrea pe ea 350 de lei. Specific că în preţ este inclusă şi o doză astfel încât să poată fi amplificată. Nu ştiu detalii despre doză, cert e că nu e de top, e una mai ieftină, aprox. 100 de lei. Ştiu că Maxine e o firmă destul de obscură...mă interesează dacă merită banii şi dacă sound-ul chitarei e mult inferior altora din aceeaşi gamă de preţ.
  2. Pret: 500 euro negociabil Localitate: Timisoara Contact: 0731.999.462 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Set de tobe Pearl Export Series + 2 cinele Sabian, respectiv Paiste (cu tot cu stative) + fus Zildjian. Preț :500 de euro negociabil. Setul se aflã ºi se poate proba în Timiºoara. Tel. 0731.999.462
  3. Am uitat să menţionez faptul că nu caut o voce asemănătoare cu cea din video. Cu cât mai heavy cu atât mai bine. UP !
  4. Am uitat să menţionez faptul că nu caut o voce asemănătoare cu cea din video. Cu cât mai heavy cu atât mai bine. UP !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.