www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alchimistu

Active Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Gear
    ESP LTD H-1001 Deluxe

    Randall RX100RG2

    ZOOM G2.1U - din pacate :(

Alchimistu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Vai ce m-as baga, dar nu cant de mult, nici la sax, nici la trompeta. Ce ciuda mi-e acum ca mi-a fost lene sa pun mana zilnic pe ele...
  2. Daca ai fi din Cj deja am fi avut trupa dar toti sunteti din buc...-.-
  3. Ce am observat eu, sa ciupesti coarda cu jumatate de centimetru in spatele dozei de neck. Cel putin pentru primele 3 corzi, alea mai groase. La celelalte am observat ca difera in functie de chitara.
  4. Ideea e sa "arcuiesti" mana cand faci strum pe nota respectiva, astfel incat degetul tau mare sa atinga usor coarda chiar dupa ce ai atins-o cu pana. Nu e asa usor, cere ceva practice si nu iese frumos pe un gear ieftin. Daca chitara e cheap ok, dar daca si ampu ti-i Fender de 15W, fara procesor, preamp sau alte smecherii, nu te asta sa iasa calumea, mai ales la inceput. Spor TIP: Cand atingi cu degetul coarda, sa nu mentii degetul atins de coarda, trebuie doar sa "ciupesti" coarda aia, cam o fractiune de secunda sa dureze atingerea.
  5. Am cerut apostrof cand am facut cerere de schimbare de nume. What's your point?
  6. Nu e contratenor cumva?
  7. Grammar Nazi strikes again: THRASH* (cu H intre "T" si "R"). .
  8. Si ontopic ): Chiar merge ft bine, check out The Algorithm sau Oceans Red pentru core+dnb
  9. Nu stiu daca te ajuta, dar asa am patit si eu la inceput. Si ghici care era problema: am uitat sa trec ampu pe CLEAN. Era apasat butonul de distortion )
  10. Se poate si mie sa imi schimbati numele in " Alchimistu' ", va rog frumos?
  11. It's sad that bluegrass is not so popular, and yet comercial music (which means nothing) rule our musical influences. I'm glad Desperados is listened to, they deserve a lot more than any pop singer in the world, for real. There is nothing we can do about what you said, at least not right now, we just have to wait for others to realize what true music and effort to do it means. By the way, we talked a few months ago about my banjo 5th string nut. Soon it will come back from the workshop, and I'm ready to restart playing!
  12. Foarte adevarat. Si nu numai in cazul a 2 instrumente din aceeasi categorie, orice experienta avuta cu un instrument ajuta la oricare altul. Discutia noastra era despre cazul in care primul instrument al fiecaruia (dintre mine si un prieten), adica chitara si vioara, au fost primele instrumente pe care am pus mana. Constatarea mea era ca vioara necesita mai mult studiu, can't explain why, exactly...
  13. "Presupun ca esti la inceputuri" - presupui foarte gresit Am evaluat progresul chitara vs vioara foarte usor, exact cum ti-am prezentat. Si fiind instrumente cu corzi, nu exista argument de ce nu s-ar putea compara. Tu vorbesti de faptul ca toti trebuie sa stie sa isi acordeze instrumentul in tuningul care trebuie. Si eu ce ziceam? A-ti acorda instrumentul e primul lucru ce-l inveti.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.