www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mIcKeyRecords

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

3577 profile views

mIcKeyRecords's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

  1. Un om cum de putine ori mi-a fost dat sa intalnesc pe RGC.Din fericire. Total neprofesional, nehotarat, unresponsive, dezinteresat si lipsit de bun simt. Poate ca a pus anuntul la "misto" ca sa testeze cererea. Citeste mesaje dar nu raspunde cu zilele; am stabilit ca voi plati fix cat cere (dupa ce a zis ca trebuie sa fie motivat ca sa vanda, pt. ca e nu e hotarat - desi postase). Nu a mai raspuns la telefon cu zilele, nici cand trebuia sa ne intalnim. Nu recomand sub nici o forma!
  2. Un om cum de putine ori mi-a fost dat sa intalnesc pe RGC.Din fericire. Total neprofesional, nehotarat, unresponsive, dezinteresat si lipsit de bun simt. Poate ca a pus anuntul la "misto" ca sa testeze cererea. Citeste mesaje dar nu raspunde cu zilele; am stabilit ca voi plati fix cat cere (dupa ce a zis ca trebuie sa fie motivat ca sa vanda, pt. ca e nu e hotarat - desi postase). Nu a mai raspuns la telefon cu zilele, nici cand trebuia sa ne intalnim. Nu recomand sub nici o forma!
  3. Un om cum de putine ori mi-a fost dat sa intalnesc pe RGC.Din fericire. Total neprofesional, nehotarat, unresponsive, dezinteresat si lipsit de bun simt. Poate ca a pus anuntul la "misto" ca sa testeze cererea. Citeste mesaje dar nu raspunde cu zilele; am stabilit ca voi plati fix cat cere (dupa ce a zis ca trebuie sa fie motivat ca sa vanda, pt. ca e nu e hotarat - desi postase). Nu a mai raspuns la telefon cu zilele, nici cand trebuia sa ne intalnim. Nu recomand sub nici o forma!
  4. Un om cum de putine ori mi-a fost dat sa intalnesc pe RGC, DIN FERICIRE. Total neprofesional, nehotarat, unresponsive si dezinteresat. Cred ca a pus anuntul la misto ca sa testeze cererea. Citeste mesajele, nu raspunde cu orele/zilele, chiar si dupa ce am ajuns la acordul de a plati exact cat cere (dupa ce mi-a spus ca trebuie sa fie "motivat" ca sa vanda pentru ca e nu e hotarat), nu mi-a mai raspuns la telefon in ziua in care trebuia sa ne intalnim. Nu recomand sub nici o forma!
  5. Mie mi se pare ca pozele pe care le-ai pus sunt editate pe calculator sau luate pe net. Se vede foarte clar pentru cine lucreaza in domeniu. Poze reale nu ai? Si cat despre faptul ca a fost cumparata din state, esti primul proprietar, sau ai preluat-o de la altcineva? Poti sa ne spui te rog si data cand a fost cumparata? Multumesc frumos
  6. ca sa nu mai zic ca nu ai lasat nici macar un numar de telefon.
  7. Nu stiai din regulament ca nu se posteaza anunturi fara poze aici?
  8. UPDATE: Midi controller-ul s-a dat! Multumesc, RGC!
  9. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731863856 Link producator: http://m-audio.com/products/en_us/Oxygen49.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi A venit ca schimb, impreuna cu o placa audio. Placa am dat-o, iar clapa n-am folosit-o mai mult de 10 ori de cand o am. Am cutia la ea, arata impecabil. Neatinsa mai mult, dupa cum spuneam. (se poate observa si in poze) La conditia in care este (adica IMPECABILA, ca noua), pretul nu este discutabil. Vreau doar sa scap de ea, sa nu o mai tin degeaba. Poate altuia i-ar fi de folos. Poate fi testata fara nici o problema.
  10. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731863856 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ca modalitate de contact, va rog folositi TELEFONUL. Nu prea intru asa des pe RGC. Multumesc! ------------- TINAND CONT DE CONDITIA IN CARE SE AFLA SI DE GARANTIE PE CARE O MAI ARE, PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL. Placa a fost folosita de maxim 10 ori, deci starea ei este IMPECABILA. Defapt e ca si cum ati lua-o din magazin, doar ca mai ieftina. Mi-am luat-o cu speranta ca o sa ma tin de home recording, dar se pare ca exista alte prioritati. In garantie pana pe 8.03.2015, la esound. Se poate testa/proba la cerere, fara nici o problema.
  11. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731863856 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi PENTRU CONTACT, FOLOSITI VA ROG NUMARUL DE TELEFON. NU PREA APUC SA INTRU PE RGC ASA DES. ----------------- PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL! IN ROMANIA SUNT 7 MIL. Castile sunt GENIALE! Se aude orice lucru mic. Am ascultat maxim 10 ore la ele (si asta adunat asa de-a lungul lunilor). Cumparate din state. Le-am luat pentru home studio, pentru ca sunt perfecte pentru monitorizare de studio, dar se pare ca nu prea m-am mai ocupat de asta, asa ca am decis sa le vand, ca sa nu mai tin ceva ce nu folosesc. SUNT IMPECABILE, vin impreuna cu adaptorul de jack si saculetul de piele. Se pot vedea si proba oricand. Prezentarea lor: Cu aceste casti profesionale de studio ATH-M50, Audio-Technica a reusit sa realizeze un raspuns in frecventa extraordinar de corect, precum si confort maxim pentru utilizator, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung; astfel, ATH-M50 sunt alegerea profesionista pentru monitorizare si mixaj. Calitatea semnalului audio reprodus este ireprosabila, datorita folosirii magnetului de neodim si a driver-ului de 45 de mm, ducand in acest timp si la un raspuns in frecventa foarte larg si la un volum ridicat, daca este nevoie. Castile circumaurale pot fi rotite cu 180 de grade pentru monitorizare cu o singura ureche, si pot fi pliate pentru o portabilitate marita. driver: 45mm magnet de neodymium raspuns in frecvente: 15Hz - 28kHz nivel maxim de intrare: 1600 mW sensibilitate: 99dB impedanta: 38 Ohmi cablul spiralat adaptor de jack mare inclus greutate: 284 g (fara cablu)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.