www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alin1207

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Alin1207's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Nu trebuie sa apesi deloc .. cand canti la chitara nu apesi cu degetele ci intr-un fel tragi mana .. nu stiu cum sa explic (cel putin asta spun toti profesorii si apare i ntoate tutorialele video ) ) ..pozitia mainii nu este corecta .. cauta pe net cum trebuie sa o tii .. Era un dvd pe net metal guitar lesson .. care explica ff bine
  2. Scuze .. dar nu inteleg nimic din melodie .. nici macar ritmul nu reusesc sa il gasesc ..
  3. La inceput nu intelegeam ce are lumea cu tine .. dar dupa ce am vazut cum cum raspunzi ....iti meriti soarta .... any way .. vocal ok chitara mai are putin de recuperat ..
  4. Desi greseste .. nu trebuie sa fi iasa rau .. carligul de tractare poate pur si simplu sa fie acolo .. dar cu evaluarea ai dreptate ...
  5. acum exista .. eu am 10 caini de valoare mare si am vrut sa ii asigur dar imi cerea extrem de mult .. parca jumatate din valuarea cainelui adica cam 500 de euro de caine ..
  6. Mai bine incerci sa vinzi masina si cu banii luati gasesti mai usor chitara care o doresti ..
  7. Spui ca e inmatriculata in ro .. dar eu vad numar de germania .. acum sunt 2 variante : 1 vrei sa o dai pt ca acusi se aproba legea i n care nu ai voie sa stai prea mult in tara cu numere straine si mai bine incerci sa scapi de ea .. 2 pozele nu sunt cu masina Imi cer scuze daca gresesc eu imi doresc sa iti gasesti chitara care vrei spor la schimb
  8. scuze andrei pur si simplu imi aduce aminte de mine cand am cumparat primul procesor .. si sa stricat cand l-am scos din cutie .. mai bine astepti putin si ie iunu mai bun ..
  9. Cand o sa il cumperi cu cei 100 de lei ai grija sa nu respiri in directia lui sa nu se dezmembreze ..
  10. Si teoretic si practic ..te duci la OPC si ei rezolva ..
  11. Detin : 1 amp peavey vipyr 15 w 1 amplificator stereo pioneer A-351r 345 w 2 boxe unitra 140 w Cum le pot connecta intre ele si sa obtin un sunet dragut ? Sau mai bine ma joc doar cu ampul peavey Ce imi trebuie mai exact ca sa le connectez .. fara sa ard una din statii ..
  12. Da ai dreptate .. eu ma refeream ca toata chitara este bazata pe tema metallica ....Nu vreau sa pun autocolant .. vreau sa fac ceva cat mai calitativ .. chiar daca o sa dureze mult . . am timp .. am mai lucrat odat ala ea dar atunci era singura mea chitara si aveam nevoie de ea asa ca m-am grabit .. dar acum Am dragutul meu Ibanez in spate :X si nu spuneam ca se oxideaza ) ma refeream la userul OXiD )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.