www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SOLAR GATES

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    CONSTANTA

Other Information

  • Band
    ARTHURIAN
  • Gear
    Ibanez rg 255 Mz, vox avt30 valvetronix

Recent Profile Visitors

4250 profile views

SOLAR GATES's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Vand chitara Ibanez RGIR 20 FE BK,stare de functionare excelenta,folosita doar in studio. In link-ul adaugat este un model mai jos,la ora actuala ea costa 3400 lei,este un produs discontinuu.
  2. https://soundcloud.com/stream Scuzele mele....acum am vazut ca nu s-a postat link-ul!!!
  3. Salut Rgc, inca o piesa in lucru!!! https://soundcloud.c...nd-you-are-dead
  4. Am folosit Amplitube 3 pentru chitari iar pentru tobe Superior Drummer. Auditie placuta! https://soundcloud.c...to-nights-dream
  5. Enri Demi.......ma bucur ca iti place! Clapele le-am facut eu in Cubase cu Halion One..le-am pus nota cu nota...si cele de atmosfera si basic +solo. Tobele sunt ez drummer,basul e tot Halion One!! Dka vrei,da un id de mess...si discutam pe indelete.....poate facem o colaborare..!!!
  6. Bogdan2m....de abia astept sa trag piesele in studio....si atunci voi posta tot ep-ul...!! Voi incerca sa bag si voce...sa vedem ce iese!
  7. Bogdan2m.......si mie mi-ar place sa o ascult la o calitate mai buna......!!! Am vorbit cu cineva de la un studio din C-ta si este posibil ca in 2 saptamani de acum incolo sa trag chitarile...,atunci o sa fie calitate superioara fata de ce ai ascultat. Oricum,multumesc de comment......sper sa ia si altcineva exemplul tau!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.